arkadaşlar mrb ben yeni katıldım tam anlamıyorum ama görüyorumki herkes destek oluyor ne kadar güzel bir şey hepinize hamile olanlar gözünüz aydın allahım kucagınıza almayı nasip etsin darısıda olmayanlara o yola gidenler inşallah bizlerde emegimizin sonucunu alırız bende başladım 8 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem dr şansın var dedi ama birde bana sor.anlıyorsunuz zaten destek bekliyorum dua bekliyorum lütfen esirgemeyin.cevap yazar yardımcı olursanız sevinirim.benimde bildigim olursa yazarım.teşekkürler.
kızlar doktorumu aradım kasıklarım ağrıyo dedim. bir şey olmaz dedi. sizce nasıl olmalı. sakınca varmıı
kIZLAR BENİM BİRAZ ÖNCE HAFİF LEKEM GELDİ. BU NE DEMEK OLUYOR. KORKTUM YAAA...
arkadaşlar mrb ben yeni katıldım tam anlamıyorum ama görüyorumki herkes destek oluyor ne kadar güzel bir şey hepinize hamile olanlar gözünüz aydın allahım kucagınıza almayı nasip etsin darısıda olmayanlara o yola gidenler inşallah bizlerde emegimizin sonucunu alırız bende başladım 8 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem dr şansın var dedi ama birde bana sor.anlıyorsunuz zaten destek bekliyorum dua bekliyorum lütfen esirgemeyin.cevap yazar yardımcı olursanız sevinirim.benimde bildigim olursa yazarım.teşekkürler.
nerdesin canım yaa cok merak edıyorum nasılsın aradınmı dr
canım inşallah hayırlısı olur sormak istediğin herşeyde yardıma hazırız biz burda birbirimize destek ve yaşadıkalrımızı bildikleirmizi paylaşmak için varız hakkında hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırısın sende
hoşgeldin aramıza,tedavın hayırlı olsun tabıkı sansın var nıye olmasın allahdan ümit kesilmez cevremızde ne ornekler var ımkansız gıbı gorunen kendılıgınden hamıle kalan,inan once olacagına moralını yuksek tut.moralını bozup strese gırme allah hepımıze nasıbetsın,kımsenın emegını bosa cıkarmasın...
ayyy ne güzel yaaaa burda bisürü hamiş var:) çok sevindim hayırlısı olsun hepinize kızlar, bende bugün farlutal ile başladım tedaviye, hepimize hayırlı uğurlu olsun. biraz depresyon havasındayım ama neden bilmiyorum, aslında çok umutluyum ama nedense elimden gelmiyor durdurmak bu ağırlığı
çok teşekkürler ya moral verdiniz benim tüplerim tıkalı birinci tutunamadı böyle olan varmı ne yapmak lazım allah herkesin yardımcısı olsun...
kusura bakma canım pc nin başında değildim yazdıklarını görmedim. Çok az ve kahverengi bir lekeydi. Birşey olmaz diyorlar ama ne bileyim. Doktoru aramadım. Birdaha olacak olursa arayıp soracağım hayatım
Asude ben pek bişey hissetmiyorum yaa, iyi midir kötü müdür bilmiyorum.
Bugün bir ara sanki iğne batar gibi oldu kasıklarıma ama hamilelikle ilgisi var mıdır bilmem. Kasık ağrısı bel ağrısı gaz kabız bunların hiçbiri yok. Ha ben, ha sokaktaki herhangi bir kadın bir farkımız yok yani.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr 2009 yılında tüp bebek yaptıracak olan herkese şimdiden hayırlı olsun.
özlenözlem canım benim anladığım kadarı ile kahverengi lekelenmen olmuş. benimde ilkinde olmuştu ve buna yerleşme kanaması diyorlar ve doğruda çıkmıştı. içini ferah tut ve sakin olmaya çalış. başka ne belirtilerin var anlat bakim :):jeyyar:
kinder ve manolya 41 canlarım sanırım şuan bebişlerinizi emanete veriyorsunuzkaydirigubbakcemile3 Allah emanetlerinizi sağlıkla teslim almayı ve sonrasında pozitif haberler almayı nasip etsin .Sizin için dua ediyorum:Saruboceq:
amin canım,hepimiz guzel haber alalım.sen hangı asamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?