2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hoşgeldin aramıza,tedavın hayırlı olsun tabıkı sansın var nıye olmasın allahdan ümit kesilmez cevremızde ne ornekler var ımkansız gıbı gorunen kendılıgınden hamıle kalan,inan once olacagına moralını yuksek tut.moralını bozup strese gırme allah hepımıze nasıbetsın,kımsenın emegını bosa cıkarmasın...

bluenight hayatım senin bekleyiş nasıl gidiyor? Bende hiçbirşey yok arada sadece sanki gaz sancısı gibi minik belli belirsiz oluyor ama......
neler oluyor içimizde yaaa....

canım inşallah hayırlısı olur sormak istediğin herşeyde yardıma hazırız biz burda birbirimize destek ve yaşadıkalrımızı bildikleirmizi paylaşmak için varız hakkında hayırlısı olsun inşallah hamiş kalırısın sende

nerdesin canım yaa cok merak edıyorum nasılsın aradınmı dr

kusura bakma canım pc nin başında değildim yazdıklarını görmedim. Çok az ve kahverengi bir lekeydi. Birşey olmaz diyorlar ama ne bileyim. Doktoru aramadım. Birdaha olacak olursa arayıp soracağım hayatım

çok teşekkürler benüm tüplerim tıkalı birincide tutunmadı tutunamadı şimdi ikinciye geçtim böyle sorunu olanlar ne yapıyor nasıl tedavi görüyor yardım bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok teşekkürler ya moral verdiniz benim tüplerim tıkalı birinci tutunamadı böyle olan varmı ne yapmak lazım allah herkesin yardımcısı olsun...

simall ben 3. denememi yapıcam. ama bu zamana kadar tüp bebek tedavisindeki hemen hemen tüm zorlukları yaşadım yinede insan her seferinde meleklerine ulaşmak umuduğla yeniden ayağa kalkıyor.ben tekrar dim dik ayaktayım ve mayısta başlıyorum büyük bir umutla ve sabırla.belki yine olmuyacak ama yine de dünyayı umut döndürüyor.umarım sonuç senin için en güzeli olur.melekler seni bekliyor annesi...

çok teşekkürler ya moral verdiniz benim tüplerim tıkalı birinci tutunamadı böyle olan varmı ne yapmak lazım allah herkesin yardımcısı olsun...

merhaba bende senin gibi yeniyim ama burdaki msjları okudukça dahada rahatlıyorum.tüp bebek tedavisinde benim doktorum tüplerin ne durumda olduğunun bir önemi olmadığını söylemişti.umarım doktorum yanılmamıştır.benim rahmim çok küçük çünkü adet görmüyorum o yüzden bebeşlerimi kaybettim rahimde tutunamadılar.umarım rahim içinde sorunun yoktur.umutla kal

kusura bakma canım pc nin başında değildim yazdıklarını görmedim. Çok az ve kahverengi bir lekeydi. Birşey olmaz diyorlar ama ne bileyim. Doktoru aramadım. Birdaha olacak olursa arayıp soracağım hayatım

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr 2009 yılında tüp bebek yaptıracak olan herkese şimdiden hayırlı olsun.

özlenözlem canım benim anladığım kadarı ile kahverengi lekelenmen olmuş. benimde ilkinde olmuştu ve buna yerleşme kanaması diyorlar ve doğruda çıkmıştı. içini ferah tut ve sakin olmaya çalış. başka ne belirtilerin var anlat bakim :)
:jeyyar:

ne kadar güzel. daha rahat olursun. ben zamn zaman tedirgin oluyorum. bugün 15-20 dakikalık kasık,bel ağrılarım oldu. normal akıntım gelmeye başladı dün akşamdan beri ve tam bir gaz bombası gibiyim.senin hamişliğinde rahat geçecek inşallah. :CüvCüv:

bir iki defada hafif bel ağrım ve kasık ağrım oldu ama fazla değil çok az...delikafaduldenUmarım dediğin doğrudur. Şu mübarek Cuma günü Allah söyletsinde bebişler tutunsun canım

tşkedereim canım evet bugün bebeklerimi emanete verdim inş hayırlısıyla almakta nasip olur nezaman olcağı konusunda yarın arayacaklar ama büyük olasılık p.tesi transfer olur dediler yumurtan varmış dedi dr çok iyi dedi ama hayırlısı özlen herşey için tşk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…