2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım iyi tatiller moralini yüksek tut herşey güzel olacak yumuşlar güzel büyür inş.habersiz bırakma bizi öptümmmmmm:1hug:a.s.:icecream::içelim:

merhaba hülya 35.bursanın bir ilçesinde oturuyorum.aslında bende yılmış durumdayım ama kendimi şımarık bir çocuk gibi düşünüyorum;cocuk büyüklerinden azar işitse bile tekrar devam eder şımarıkkığın biz de öyle olmalıyız.durmadan azimle savaşmalıyız.belki hiç anne-baba olamıycağız(bu düşünceyi asla kendime söylemiyorum).Ağlıyoruz,acı çekiyoruz.canımız çok yanıyor,kalbimiz ağrıyor.çocuğunun elinden tutan bir anne yada hamile bir insan görmek istemiyoruz,biz bunu asla haketmedik biliyorum ama savaşmak zorundayız.her seferinde belki bu sefer olur demeliyiz.....kardeşimin 20 gün önce bebeği oldu.ben hala görmedim.ailem allahtan anlayışlı bişey demiyorlar bana.ağlama krizlerime alıştılar.düşünsene daha 27 yaşındayım.yaşamak istemediğim çok zaman oldu.ama eşim var.o herşeyim.benim kendimle savaşım var.insanlar;boş zamanlarını seni çekiştirerek geçiriyor.bu baskı insanı daha yıkıyor.açıklama yapsan soruları yine durmuyor.acıtmaya devam ediyorlar.ben artık kimseyle görüşmüyorum.sadece bir merhaba.gelelim tedaviye çok araştırdım bende.fakulte hastanesinde tam 7 ay(3 ay sonraya gün verdiler 4 ay sonra sonuçlar çıktı) kromozom analizimizi yaptırdık(özel oldugunda 850lira bir kişi için diye duymuştum).çok araştırdım.alman hastanesi ve memorial hastanesiyle görüşücem bu ay.bakalım hayırlısı.senin tedavinin neden olumsuz sonuçlandığı bilmiyorum.bunu araştırmışsındır umarım.Fertiji diye bi yer duymadım.araştırmaya başlıyorum hemen.bence sende yılma biliyorum maddi olarak çok zor ama mecburuz.tatile gitmeyi bende çok isterdim,ama ben çocuk sahibi olucam paramı biriktirmek zorundayım.affına sığınarak sunu söylemek istiyorum;istersen 1-2 gün eşinle çıkıp hava alın.masraf yapmayın bence o para bebeğiniz için gerekli.belki bir gün bizde kavuşuruz cennet meleklerine o cennet kokululara ne dersin.....(Ağlıyorummmm....)

yazdıklarını okuyunca sank kendı duygularım yazıya dokulmus gbı geldı bende artk arkadaslarımla gorusmemeye baslamıs kendımı yavas yavas eve kapatır olmustum. ve bunu bılınclı olarak yapmıyrm gorusmk ıstemıyrm kımseyle cunku her hossohbetın ardından muhakkak "ee sızde cocuk dusunmuyrmsnz,olmuyrmu vss..." sozlerındn okdr bıktım kı gecen bı arkadasım anlatıyr ufak bı dukkanı var gıyım uzerıne bı musterı gelms cocugu hıc durmuyr magazayı alt ust ettı desem yerıdır dıyr dayanamadm cocuga dur ddm dıyr senmısın bunu dıyen cocugun annesı -gel oglum gel bunların cocugu yokya olmuyr ya cocuga dayanamaz bunlar- dedı neye ugradıgımı sasırdım dıyr
ınsanlar ne bıcım anlam veremıyrm yorum yapmk bıle ıstemıyrm neyse canm bnm ben tup bebk yaptırdım gun sayıyorum 4 gun kaldı sonuca ınsallah senn de hersy yolunda gıder opuyrm umudunu kaybetme hoscakal

Canim Bana Yardimci Ola Bilirmisin Bende Tüp Yaptircam Lucrin Kullandim Bu Akşamda Gonolef Gececem Ondan Sonrada Pregnil Daha Sonrasini Merak Ediyom Dr şey Demişti Temmuz 8 Gibi Yumurtalar Toplanir Ne Kadar Süre Sonra Transfer Yapiliyoo Or

Arkadaşim Herşeyin Hayirlisi Allahtan Senin Sonuc Ne. Tüp Bebekmi Yaptiracaksin

canım merhabalar genelde yumurta toplama işleminden 3 gün sonra transfer yapılıyor tabiki embriyoların bölünürse her şey yolunda giderse benim mesela yumurtalarım bu ay büyümedi ve doktor ilişkiye bıraktı inşallah her şey gönlünce olsun a.s.

ALLAHIN izniyle en kısa zamanda senin kide gercekleşir bebişlerimiz olur inşallah.

canım iyi tatiller moralini yüksek tut herşey güzel olacak yumuşlar güzel büyür inş.habersiz bırakma bizi öptümmmmmm:1hug:a.s.:icecream::içelim:

narincim marhaba bende bugün başlıcam gonol f benimde 300 ünite hepimiz için hayırlısı olur inşallah ALLAHIM kimseyi evlat evgisinden hahrum bırakmasın

marhaba mislina bende bu akşam başlıycam gonal f.benimki 300 ünite benimde temmuz 8 de ALLAHIM yüzümüzü güldürür inşallah

canım teşekkür ederim umarım hepimiz için her şey güzel olur bazen kendimi kaptırıp çocuk isimi bile düşünüyorum fırsatım oldukça sizlerle haberleşirim öptüm kendine iyi bak.a.s.

Merhabaarkadasim
Bana destegin icin cok sagol.Su an bende agliyorum.Ddiklerini dikkate alacagim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…