2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Canım hoşgeldina.s. merak etme burası ilaç gibi bir yer, inanılmaz bir motivasyon, çok doğru bir yerdesin, geçmeyen günlerin ilacı, senin içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

canım benima.s. çok sağol, tabiki umutsuz olmaz, bizler çok güçlü olmak zorundayız, insan zaman zaman tökezliyor tabi kolay değil ama başaricağız hepimiz:1hug: inşallah:Saruboceq:

manolya 41 hayırlı olsun canım, kaç yumurtan olmuş? kinder canım senin nasıl geçti yumurta toplama?kaç yumurtan olmuş? hadi hayırlısı bakalıma.s. geçmiş olsun ikinizede:1hug:

Güzelim hayırlısıyla emanetten alıp sana tutunmalarına inşallah

nesrin ve simall sabırla ,dimdik mücadeleye devam ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum.sizlerde sorun neydi acaba?özel olmazsa bize de ışık tutabilir misiniz?doktor ne dedi tutmama sebebi olarak?

manolya 41 hayırlı olsun canım, kaç yumurtan olmuş? kinder canım senin nasıl geçti yumurta toplama?kaç yumurtan olmuş? hadi hayırlısı bakalıma.s. geçmiş olsun ikinizede:1hug:

9 yumurtam olmuş dr iyi dedi ama nasip yarın sabah tlf edecekler büyük olsılık p.tesi transfer olur dediler kesinlik yarın belli olacak saol canım

mrb arkadaslar bende yenı uyeyım benıe aranıza alırısanız cok sevınırım asılama olacak tedavıdeyım suan anda 3 gun sonra kac yumosum olmus bakacaz

nesrin ve simall sabırla ,dimdik mücadeleye devam ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum.sizlerde sorun neydi acaba?özel olmazsa bize de ışık tutabilir misiniz?doktor ne dedi tutmama sebebi olarak?

canım merhaba çok sağola.s. bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının ve hareketinin az olması, benim ilk denemem canım daha tutmama olmadı Allah'a şükür! sen ne aşamadasın canım?:uhm:

9 yumurtam olmuş dr iyi dedi ama nasip yarın sabah tlf edecekler büyük olsılık p.tesi transfer olur dediler kesinlik yarın belli olacak saol canım

ayyy çok sevindim canım benim:lepi: hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq: az kaldı inşallah güzel haberlerini kutlarız burda:içelim:

KIZLAR BU AKŞAM SOL TARAFIMDAN KASIĞIMA ÇOK AĞRI GİRDİ.ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ ÖNCE GEÇTİ AMA ÇOK KORKTUM (sizedede böyle ağrılar girdiği oluyormu)ben şu anda hamileyim bu hafta öğrendim hamiş olduğunu çok korktum düşükmü yapıyorumn dedim acaba cevap verirseniz çok sevinirim.

canım merhaba çok sağola.s. bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının ve hareketinin az olması, benim ilk denemem canım daha tutmama olmadı Allah'a şükür! sen ne aşamadasın canım?:uhm:

canım bizde de sorun aynı.sayı az,morfoloji bozuk.hareket iyi ama doğal yola yetmedi.senağlama

canımcım seni tekrar tebrik ederim. ağrıların çok normal evham yapıp korkma kanaman olmadığı sürece önemli değil. ilk 3 ay bu tarz sancılar herkezde olurmuş rahim genişliyor bebek rahime, rahim bebeğe adapte olmaya çalışıyor. Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirisn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…