arkadaşlar mrb ben yeni katıldım tam anlamıyorum ama görüyorumki herkes destek oluyor ne kadar güzel bir şey hepinize hamile olanlar gözünüz aydın allahım kucagınıza almayı nasip etsin darısıda olmayanlara o yola gidenler inşallah bizlerde emegimizin sonucunu alırız bende başladım 8 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem dr şansın var dedi ama birde bana sor.anlıyorsunuz zaten destek bekliyorum dua bekliyorum lütfen esirgemeyin.cevap yazar yardımcı olursanız sevinirim.benimde bildigim olursa yazarım.teşekkürler.
simall ben 3. denememi yapıcam. ama bu zamana kadar tüp bebek tedavisindeki hemen hemen tüm zorlukları yaşadım yinede insan her seferinde meleklerine ulaşmak umuduğla yeniden ayağa kalkıyor.ben tekrar dim dik ayaktayım ve mayısta başlıyorum büyük bir umutla ve sabırla.belki yine olmuyacak ama yine de dünyayı umut döndürüyor.umarım sonuç senin için en güzeli olur.melekler seni bekliyor annesi...
tşkedereim canım evet bugün bebeklerimi emanete verdim inş hayırlısıyla almakta nasip olur nezaman olcağı konusunda yarın arayacaklar ama büyük olasılık p.tesi transfer olur dediler yumurtan varmış dedi dr çok iyi dedi ama hayırlısı özlen herşey için tşk canım
simall ben 3. denememi yapıcam. ama bu zamana kadar tüp bebek tedavisindeki hemen hemen tüm zorlukları yaşadım yinede insan her seferinde meleklerine ulaşmak umuduğla yeniden ayağa kalkıyor.ben tekrar dim dik ayaktayım ve mayısta başlıyorum büyük bir umutla ve sabırla.belki yine olmuyacak ama yine de dünyayı umut döndürüyor.umarım sonuç senin için en güzeli olur.melekler seni bekliyor annesi...
manolya 41 hayırlı olsun canım, kaç yumurtan olmuş? kinder canım senin nasıl geçti yumurta toplama?kaç yumurtan olmuş? hadi hayırlısı bakalıma.s. geçmiş olsun ikinizede:1hug:
Güzelim hayırlısıyla emanetten alıp sana tutunmalarına inşallah
inş canım hepimiz için allahım hayırlısını nasipeylesin sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş inş güzel haberlerini alacaz canım kinder ne yaptı acaba
kinderi bende merak ediyorum. Yarın bende bekleyiş gününü yarılıyorum Allahın izniyle....Darısı başınıza canım
nesrin ve simall sabırla ,dimdik mücadeleye devam ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum.sizlerde sorun neydi acaba?özel olmazsa bize de ışık tutabilir misiniz?doktor ne dedi tutmama sebebi olarak?
9 yumurtam olmuş dr iyi dedi ama nasip yarın sabah tlf edecekler büyük olsılık p.tesi transfer olur dediler kesinlik yarın belli olacak saol canım
mrb arkadaslar bende yenı uyeyım benıe aranıza alırısanız cok sevınırım asılama olacak tedavıdeyım suan anda 3 gun sonra kac yumosum olmus bakacaz
çok teşekkürler ya moral verdiniz benim tüplerim tıkalı birinci tutunamadı böyle olan varmı ne yapmak lazım allah herkesin yardımcısı
ayyy çok sevindim canım benim:lepi: hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq: az kaldı inşallah güzel haberlerini kutlarız burda:içelim:
canım merhaba çok sağola.s. bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının ve hareketinin az olması, benim ilk denemem canım daha tutmama olmadı Allah'a şükür! sen ne aşamadasın canım?:uhm:
KIZLAR BU AKŞAM SOL TARAFIMDAN KASIĞIMA ÇOK AĞRI GİRDİ.ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ ÖNCE GEÇTİ AMA ÇOK KORKTUM (sizedede böyle ağrılar girdiği oluyormu)ben şu anda hamileyim bu hafta öğrendim hamiş olduğunu çok korktum düşükmü yapıyorumn dedim acaba cevap verirseniz çok sevinirim.
tşkederim canım iyiki varsınız sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim 3 yumurta transfer edildi perşembe belli olacak haırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?