- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
merhaba arkadasım bende de hıc degışıklık ondan gecen sefer karnım da asırı sertlık sısıme falan vardı ara ara batmalar falan sımdı hıç bırsey hıssetmıyorum yaaa.hamiş olanlar ogrenmeden once ne hıssettıklerını yazabılırlermı lütfen:Saruboceq:Arkadaşlar, bugün transferin 5. günü geriye 5 gün kaldı. Geri sayım başlayınca huzursuzlanmaya baladım. Hiçbir belirti filanda yok. Ne düşüneceğimide bilemiyorum yaaaaa...... Kafam çok karışık
merbaba ne cıkyı test sonucunmerhaba... benimde bugün 10 günüm.pts kan tahlillerim yapılacak.bekliyoruz işte.ama ben evde test yaptım dün
süper valla daha ne olsun insallah kalıtelı embrıyoların olur hamiş kalırsın.benım 5 yumurtam vardı 3 tane dollendı 2 tane yerlestırıldıkızlar dün yumurtalarım toplandı. 16 adet topladılar 13'ü döllenmiş nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum...
merhaba... benimde bugün 10 günüm.pts kan tahlillerim yapılacak.bekliyoruz işte.ama ben evde test yaptım dün
merhaba.
ben yeni katıldım aranıza. ılk mesajım
üzülme arkadasım benım de bu 3 cü,suanda beklıyorum ayın 1de bellı olacak .herseyın hayırlısı yanlız degılsınbenımde 2 basarısız tup bebek denemem var. ve cok uzgunum paylasmak ıstedım
manolya 41 hayırlı olsun canım, kaç yumurtan olmuş? kinder canım senin nasıl geçti yumurta toplama?kaç yumurtan olmuş? hadi hayırlısı bakalıma.s. geçmiş olsun ikinizede:1hug:
Arkadaşlar, bugün transferin 5. günü geriye 5 gün kaldı. Geri sayım başlayınca huzursuzlanmaya baladım. Hiçbir belirti filanda yok. Ne düşüneceğimide bilemiyorum yaaaaa...... Kafam çok karışık
ne çıktı çok merak ettim
kızlar dün yumurtalarım toplandı. 16 adet topladılar 13'ü döllenmiş nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE
kinder benimde 16 tane toplanmıştı 13 tanesi döllenmişti çok iyi merak etme 3 tane transfer edildi ve hamiş kaldım 15 gün sonra keseleri görmeye gidicem.nasipse senin içinde hayırlısı olsun canım allahım olmayan herkese nasip etsin.
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlar dün yumurtalarım toplandı. 16 adet topladılar 13'ü döllenmiş nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE
kinder benimde 16 tane toplanmıştı 13 tanesi döllenmişti çok iyi merak etme 3 tane transfer edildi ve hamiş kaldım 15 gün sonra keseleri görmeye gidicem.nasipse senin içinde hayırlısı olsun canım allahım olmayan herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?