2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Arkadaşlar, bugün transferin 5. günü geriye 5 gün kaldı. Geri sayım başlayınca huzursuzlanmaya baladım. Hiçbir belirti filanda yok. Ne düşüneceğimide bilemiyorum yaaaaa...... Kafam çok karışık

merhaba... benimde bugün 10 günüm.pts kan tahlillerim yapılacak.bekliyoruz işte.ama ben evde test yaptım dün

Arkadaşlar, bugün transferin 5. günü geriye 5 gün kaldı. Geri sayım başlayınca huzursuzlanmaya baladım. Hiçbir belirti filanda yok. Ne düşüneceğimide bilemiyorum yaaaaa...... Kafam çok karışık
merhaba arkadasım bende de hıc degışıklık ondan gecen sefer karnım da asırı sertlık sısıme falan vardı ara ara batmalar falan sımdı hıç bırsey hıssetmıyorum yaaa.hamiş olanlar ogrenmeden once ne hıssettıklerını yazabılırlermı lütfen:Saruboceq:

kızlar dün yumurtalarım toplandı. 16 adet topladılar 13'ü döllenmiş nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum...

kızlar selam bende micro tedavisindeyim pazartesi yumurtalarım toplanacak banada dua edin

manolya 41 hayırlı olsun canım, kaç yumurtan olmuş? kinder canım senin nasıl geçti yumurta toplama?kaç yumurtan olmuş? hadi hayırlısı bakalıma.s. geçmiş olsun ikinizede:1hug:

merhaba simalll 16 yumurtam oldu biraz önce aradılar 13ü tutmuş bakalım inşallah sonuçlarıda güzel olur.allah hepinizden razı olsun sizleri çok seviyorum...:1hug:

canım benim allah hakkımızda hayırlısını versin.duaların için sağol rahat ol sıkma kendini rabbim büyüktür dua edelim :Saruboceq: bol bol

benimde 4 yumurtam oluştu ama ikisi su kesesi çıktı yani 2 yumurta toplandı ve ikiside döllendi biri 1. kalite diğeri 2. kalite.3.gün transfer oldu.ve 9.gün idrar testimde ikinci çizgi vardı ama çok silikti.ilk denemem ama yumurta rezervlerim tükenmek üzereymiş fazlada bi şansım yok.Allah herkesin yüzüne baksın.çok dua ediyorum.bütün sevdiklerime söyledim onlarda dua ediyor.insanın en çok kızkardeşinin duası geçermiş kadir gecesi demişlerde benim kızkardeşim gibi arkadaşlarım kadir gecesi dahil sürekli dua ediyorlar.inşallah herkesin duaları sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…