- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
merhaba... benimde bugün 10 günüm.pts kan tahlillerim yapılacak.bekliyoruz işte.ama ben evde test yaptım dün
2.çizgiyi silik gördüm
a.s. ben dün lucrine başladım canım, daha baya var yanibenneyaptımki hayırlısı hepimizeee:lepi::Saruboceq:
2.çizgiyi silik gördüm
tşkedereim canım evet bugün bebeklerimi emanete verdim inş hayırlısıyla almakta nasip olur nezaman olcağı konusunda yarın arayacaklar ama büyük olasılık p.tesi transfer olur dediler yumurtan varmış dedi dr çok iyi dedi ama hayırlısı özlen herşey için tşk canım
nesrin ve simall sabırla ,dimdik mücadeleye devam ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum.sizlerde sorun neydi acaba?özel olmazsa bize de ışık tutabilir misiniz?doktor ne dedi tutmama sebebi olarak?
benimde 4 yumurtam oluştu ama ikisi su kesesi çıktı yani 2 yumurta toplandı ve ikiside döllendi biri 1. kalite diğeri 2. kalite.3.gün transfer oldu.ve 9.gün idrar testimde ikinci çizgi vardı ama çok silikti.ilk denemem ama yumurta rezervlerim tükenmek üzereymiş fazlada bi şansım yok.Allah herkesin yüzüne baksın.çok dua ediyorum.bütün sevdiklerime söyledim onlarda dua ediyor.insanın en çok kızkardeşinin duası geçermiş kadir gecesi demişlerde benim kızkardeşim gibi arkadaşlarım kadir gecesi dahil sürekli dua ediyorlar.inşallah herkesin duaları sonuç verir
canım bizde de sorun aynı.sayı az,morfoloji bozuk.hareket iyi ama doğal yola yetmedi.senağlama
merhaba arkadasım,ankarada nerede tedavı oluyorsunKızlar kimse yok mu
merhaba arkadasım,ankarada nerede tedavı oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?