2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Manolya41 hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verip bize de moral olursun.

nesrin ve simall sabırla ,dimdik mücadeleye devam ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum.sizlerde sorun neydi acaba?özel olmazsa bize de ışık tutabilir misiniz?doktor ne dedi tutmama sebebi olarak?

MONA ROSA merheba.ben adet göremiyorum bu yüzden rahim içi çok küçük.operasyonlar geçirdim yapışıklık vardı ayrıca rahimde.daha sonra herşey düzeldi 16 embiriyo oluştu fakat bu seferde bende ödem toplama olayı oldu tedaviye 6 ay ara verdim.ama en sonunda 3 tane transfer edildi.mutlu haber 3 taneside tuttu.fakat bir hafta sonra düşük gerçekleşti.sebep olarak şekerimin yükseldiğini ve rahmin küçük olduğu söylendi.sonra dondurulmuş embriyolar transfer edildi bu sefer hiç tutmadı.bakalım 3. deneme için mayısta yollara düşücez yine.meleklerim bekliyordur umarım...

ALLAH yrdımcın olsun umarım gebelik testin olumlu gelir 9 ay sonrada meleğini alırsın kucağına

canım bizde de sorun aynı.sayı az,morfoloji bozuk.hareket iyi ama doğal yola yetmedi.senağlama

mona rosa anladığım kadarıyla eşinde sorun var.bizde sorun her ikimizdede var.ger yumurta toplamadan önce eşimden tesa ile sperm alınıp hareketli olanlar seçiliyor.allahtan hareketli sperm bulunuyor.dna testi yapıldı bize genetik olarak düzgün ama hareket yok bizdede.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin

turkuaz hayırlı olsun şimdiden,inşallah sağlıkla sıhatle sarılı p koklarsın bebeğini.
özlenözlem canım içini rahat tut.zaten akıntı gibi çok güzel bir yerleşme belirtisi. bugün ben baya ağrılandım ama uzun süreli değil. belirti sayılacak bi gelişme yok.... hayırlı hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inşallah

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ilk tüp bebek denemem çok kafama takılan oluyo banada yardımcı olursanız sevinirim ben 5 gündür lucrin kullanıyorum erken kanamamız oluyomu yoksa sonuna kadar kullanılıyomu cevaplarsanız sevinirim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…