Teşekkür ederim nesrinbar çok saol.Sen tedavidemisin?
önceki işlemimde ç acı çekmiştim ondan endişliydim ama senden ve daha önce yaptıran bir arkadaşımdan duyduğum kadarı beni rahatlattı galiba hale hanımında eli hafif
Nesrinbar benimde rahimde rahimi bölen et parçası vardı.Doktorlar buna septum diyorlar bununla ilgili 3 ameliyat geçirdim.Birinci tüp bebek denememde 19 haftalıkken bu nedenden dolayı bebeğimi kaybettim.İkinci denemeye geçmeden 3. ameliyatımı oldum ve şimdi çok şükür hamileyim.Ameliyat cd mi izlediğimde gözlerime inanamadım inş. bu sefer bi sorun olmaz.
sağol canım geçen sefer geneldi ama uyandığımda yatakta zıplıyordumcanım genel anestezi istesene. ben acıya dayanıksızım rica ettim kabul ettiler.bol şans yarın için
sağol canım geçen sefer geneldi ama uyandığımda yatakta zıplıyordum
evet canım ankarada yaptırıyorum güven hastanesındebluenigt merhaba.canım ankarada yaptırıyorsun tedavini
inşallh canım ya bende 51 yumurta oluştu 31 tane aldılar kalanlar ödem yaptı.15 gün hastanede yattım ölümden döndüm 3 sefer su çektiler.30 kilo kadar su topladım.o yüzden ben çok korkuyorum ya aynı şeyler yine olursa diye.doktorum çok rahatlattı gerçi ama bilirsin yinede bu duyguyu
Mehay ben 1. mikroya 20 mayıs'ta başlıyorum. Herşey yolunda giderse 22-23 Haziran gibi sonuç belli olacak. İnşallah hepimiz bu yazı ve kışı hamiş geçirir ve ilkbaharda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Rahim kalınlığı konusunu ctesi doktoruma soracağım. buraya yazarım...
deniz karayurt siz serde deniyorsunuz
merhaba canım ben güvende yaptırdım,bu üçüncü 2 keredır aynı yerde yaptırıyorum
inşallh canım ya bende 51 yumurta oluştu 31 tane aldılar kalanlar ödem yaptı.15 gün hastanede yattım ölümden döndüm 3 sefer su çektiler.30 kilo kadar su topladım.o yüzden ben çok korkuyorum ya aynı şeyler yine olursa diye.doktorum çok rahatlattı gerçi ama bilirsin yinede bu duyguyu
önceki işlemimde ç acı çekmiştim ondan endişliydim ama senden ve daha önce yaptıran bir arkadaşımdan duyduğum kadarı beni rahatlattı galiba hale hanımında eli hafif
Brrrr,
Arzumsun. Acayip tırstım şimdi. Cidden çok acıyor mu yumurta toplanırken. Bir de genel anestezi olmadan yapılıyor mu ki. Cevaplarsan sevinirirm canım.:1shok:
sağol canım inşallah hep beraber zıplarızinşallh bu seferde mutluluktan zıplarsın güzel haberi aldığında dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?