2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

önceki işlemimde ç acı çekmiştim ondan endişliydim ama senden ve daha önce yaptıran bir arkadaşımdan duyduğum kadarı beni rahatlattı galiba hale hanımında eli hafif

Teşekkür ederim nesrinbar çok saol.Sen tedavidemisin?

canım ben öğretmenim o yüzden mayısı bekliyorum o zamana kadar adet görmek için çabalıyorum.benim 3.denemem olacak.daha önce tuttu ama düşük oldu umarım bu sefer tutunurlar sıkıca.

Nesrinbar benimde rahimde rahimi bölen et parçası vardı.Doktorlar buna septum diyorlar bununla ilgili 3 ameliyat geçirdim.Birinci tüp bebek denememde 19 haftalıkken bu nedenden dolayı bebeğimi kaybettim.İkinci denemeye geçmeden 3. ameliyatımı oldum ve şimdi çok şükür hamileyim.Ameliyat cd mi izlediğimde gözlerime inanamadım inş. bu sefer bi sorun olmaz.

önceki işlemimde ç acı çekmiştim ondan endişliydim ama senden ve daha önce yaptıran bir arkadaşımdan duyduğum kadarı beni rahatlattı galiba hale hanımında eli hafif

canım genel anestezi istesene. ben acıya dayanıksızım rica ettim kabul ettiler.bol şans yarın için

inşallh canım ya bende 51 yumurta oluştu 31 tane aldılar kalanlar ödem yaptı.15 gün hastanede yattım ölümden döndüm 3 sefer su çektiler.30 kilo kadar su topladım.o yüzden ben çok korkuyorum ya aynı şeyler yine olursa diye.doktorum çok rahatlattı gerçi ama bilirsin yinede bu duyguyu

Çok geçmiş olsun canımya...Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun.Bu sefer inş. yüzün güler.Kaç yaşındasın bu arada ben 25 yaşındayım.

Benım 6 cıktıgında doktorum begenmemıstı 8 e yukseldı ılaclarla ve bu normalmıs.

merhaba canım ben güvende yaptırdım,bu üçüncü 2 keredır aynı yerde yaptırıyorum

Bluenigy canım

Allah sabır ve kolaylık versin. Bu kez başaracağına inanıyorum canım.
Sağlıklı, şanslı ve güzel bebeğine bir an önce çok kolay bir şekilde kavuşursun. Ben ilk kez deneyeceğim. Bakalım hayırlısı artık.

İnan çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha bu acıları yaşamazsın.

Brrrr,

Arzumsun. Acayip tırstım şimdi. Cidden çok acıyor mu yumurta toplanırken. Bir de genel anestezi olmadan yapılıyor mu ki. Cevaplarsan sevinirirm canım.:1shok:

mrb denizkarayurt bende aranıza yeni katıldım soruna bir cevapta ben vermek istedim lokal anestezi ile de yapılıyo ama sana tavsiyem genel anesteziyle yaptır hiç bişe hissetmiyosun ben ilk denememi öyle yaptırmıştım

Brrrr,

Arzumsun. Acayip tırstım şimdi. Cidden çok acıyor mu yumurta toplanırken. Bir de genel anestezi olmadan yapılıyor mu ki. Cevaplarsan sevinirirm canım.:1shok:

canım ya korkma ben o zaman çapada yaptırmıştım kullandıkları malzemelerdende olabilir her bünyede farklılıklarda gösterebilir ama memorialde yaptıranlardan duyduğum kadarıyla benim kadar acı çekmemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…