kızlar merhaba ben dun raporumu aldım ve dokturuma gittim.bana gelmişken ilaçları yazalım adetin 2.gunude gel başlayalım dedi ben dun ilaç diye aldırdığım şeyler hepsi iğnemiş yaa( bunlar kalçadan mı koldan mı yapılıyorr ve herhangi biyerde mi yoksa kendi hastaneniz mi yapıyor bilgi alabilirmiyimm ben dr a sormayı unuttum daa ( ??
aslında bunu dr sana söylemeliydi sen dr ara sor bence
kızlar merhaba ben dun raporumu aldım ve dokturuma gittim.bana gelmişken ilaçları yazalım adetin 2.gunude gel başlayalım dedi ben dun ilaç diye aldırdığım şeyler hepsi iğnemiş yaa( bunlar kalçadan mı koldan mı yapılıyorr ve herhangi biyerde mi yoksa kendi hastaneniz mi yapıyor bilgi alabilirmiyimm ben dr a sormayı unuttum daa ( ??
canim ignelerin isimleri ne???genelde yumurta uyarici igneler gobekten oluyor ama herhangi biryerdende olabilirmis doktorum soylemisti...ama en iyisi gobekten yapmak bence...benim ilk asilamamda ignelerimi eve hemsire gelip o yapti sonrakileri ben kendim yaparim demistim cok kolay cunku....
bende2 yıllık evliyim tüp bebek yapılacak rapor bekliyorum.banada yazarsanız sevinirim
sevgili mehay translokosyandan bahsediyorsan bu genetik bi tani.tedavisi yok yani.eşim sadece taşıyıcı kendisinde bunu belli edecek fiziksel bir yön yok.ama gelecek kuşaklara bunu taşıdığı için çocugumuz fenotip yani fiziksel kusurlu olabilir.sadece labaratuar ortamında embriyolara biyopsi yapılarak sorunsuz embriyolar alınıp transfer yapılabiliyor.tek emriyo için pgt(pre imtasyon genetik tanı) 250dolar.ve bunu yaptırmanız şart.bu konuda kendimi hafif uzman görüyorum.sorusu olanlara yardımcı olabilirim.bu nedenle aklım karışık merkez konusunda.memorial ve alman hastanesi arasında gidip geliyor düşüncelerimmmm
meraba esingül.hiç kafanı bunlarla yorma.her şeyi ama herşeyin dr.una sor.onun dediklerine güven aklını başka şeylerle karıştırma çok yoruluyo insan böyle yapınca.bende d.kontrol hapı kullanmıştım.umarım bebişine kavuşursun.....
bende2 yıllık evliyim tüp bebek yapılacak rapor bekliyorum.banada yazarsanız sevinirim
mehaycım sen nasılsın ? ben biraz gerginim günler geçmiyor sabırsızlanıyorum ama yapacak bir şey yok
Yarin bende dr gidicem adetimin 2 gunu buyuk ihtimallede ilaçlara başliyorum allahim inş .bu mubarek gunde dualarimizi geri cevirmez bizlerin....bu arada kandilinizde mubarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?