2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar merhaba ben dun raporumu aldım ve dokturuma gittim.bana gelmişken ilaçları yazalım adetin 2.gunude gel başlayalım dedi ben dun ilaç diye aldırdığım şeyler hepsi iğnemiş yaa ( bunlar kalçadan mı koldan mı yapılıyorr ve herhangi biyerde mi yoksa kendi hastaneniz mi yapıyor bilgi alabilirmiyimm ben dr a sormayı unuttum daa ( ??

aslında prş gunu gidicem dr a ama mrk ettim yani aramakta istemiyorum zırt pırt :) bu arada mehaycım canım sorunada ben cvp vermiş oldum :)

aslında bunu dr sana söylemeliydi sen dr ara sor bence

canim ignelerin isimleri ne???genelde yumurta uyarici igneler gobekten oluyor ama herhangi biryerdende olabilirmis doktorum soylemisti...ama en iyisi gobekten yapmak bence...benim ilk asilamamda ignelerimi eve hemsire gelip o yapti sonrakileri ben kendim yaparim demistim cok kolay cunku....

gonal f ,cetrotide,ve pregnyl canım ama nasıl kendin yaptın ya ben korkarım valla kafamçokkarıştı

bende2 yıllık evliyim tüp bebek yapılacak rapor bekliyorum.banada yazarsanız sevinirim

canım sen hangi hastaneden bekliyorsun raporu?ben haseki hastanesinden pzt gunu aldım ama 1 ayda vermesi gerekirken 2.5 ay uğraştırdılar beni boş yere yani hep tahlilleri taksit taksit istiyolar tam bitti diyorduk son anda başka bir tahlil istediler bende hızlansın diye çoğu tahlilleri dışarda yaptırıyordum sonucu goturuyordum malesef

bence memorial orada benim akrabam var cok iii diyor ben gitmeyi istedim eşim razı gelmedi olurda hamiş kalırım gebelik takibim i bursada yaparlarmı diye celişkide kaldık o yüzden istanbulda yaptırmamaya karar verdik benim tüp bebek olmazsa cok pişman olurum ben cokta yıkılırım senağlama

acem kızı eğer idt.da kalacak bi yer varsa ve gidip görüştüysen ben olsam memorial'ı tercih ederdim.hem akrabanda varmış.gebelik takibine fakultede prof.Yalçın KİMYA var.kadın d.dr.u birçok arkadaşım gitti ona.gerçi onlar normal hamileydiler ama olsun çok memnun kaldılar.150 lira muayene ücreti.hem kontrollerde ist.a gidip gelmende bebeğe bişi olursa allah korusun.pişmalık konusununa gelince; ben 3kez yaşadım.biz uğraşıcaz mecburuz.her denemeden sonra depresyona giricez bunlar kolay deil.ama maalesef hayat devam ediyo.birileri doğurmaya bizi incitmeye devam ediyor.ve bebeğimize bir adım daha yaklaşıyoruz.her seferinde bu sefer olucak demeliyiz ,belki beklemediğimiz bi an kendiğinden hamiş kalırız ne dersin.......

merhaba arkadaşlar ben yarın dr la görüşmeye gidiyorum takibi yapan dr yurt dıında tüp bebek merkezine gidip ordaki dr la görüşücem bir sorun çıkmaz ve kısmet olursa hemen başlamak istiyorum. uzun protokolde doğum kontrol hapı kullanmak şartmı benim ilk denemede dr bir ay kullanmamı istemişti ikinci ay tedaviye başlamıştık bu ay başlamak istiyorum ve bu ay doğum kontrol hapı kullanmadım önümüzdeki hafta perşembe adetin 22 günü o zaman ilaçlara başlayabilirmiyim veya dr dan kısa protokol olsun deme gibi bir şansım varmı

meraba esingül.hiç kafanı bunlarla yorma.her şeyi ama herşeyin dr.una sor.onun dediklerine güven aklını başka şeylerle karıştırma çok yoruluyo insan böyle yapınca.bende d.kontrol hapı kullanmıştım.umarım bebişine kavuşursun.....

sağol canım inşallah çok araştırıyorum çokda sorun çıkıyor dr lara hiç güvenim yok bebek olsunda başka bir şey isyemiyoruz gibi düşünüyorlar ve bizim sağlığımızı hiç önemsemiyorlar

arakadşar kandiliniz mübarek olsun inşallah bu mübarek günde Yüce Rabbim dualarımızı kabu eder ve en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Bugün dr la görüştüm adetine yakın gel bu ay başlayalım dedi ilk izlenim dr çok kendini beğenmiş ukala tavırları vardı şimdiden hem hüzün hem heyecan başladı inşallah olumlu sonuç alırım

mehaycım sen nasılsın ? ben biraz gerginim günler geçmiyor sabırsızlanıyorum ama yapacak bir şey yok

mehaycım sen nasılsın ? ben biraz gerginim günler geçmiyor sabırsızlanıyorum ama yapacak bir şey yok

canim gerginligini anliyorum cok normal sonucu merak ediyorsun insallah olacak canim sen kendini SIKMA hic ...bende aynen bildigin gibiyim canim uzulerek bekliyorum....

Yarin bende dr gidicem adetimin 2 gunu buyuk ihtimallede ilaçlara başliyorum allahim inş .bu mubarek gunde dualarimizi geri cevirmez bizlerin....bu arada kandilinizde mubarek olsun..

Yarin bende dr gidicem adetimin 2 gunu buyuk ihtimallede ilaçlara başliyorum allahim inş .bu mubarek gunde dualarimizi geri cevirmez bizlerin....bu arada kandilinizde mubarek olsun..

insallah canim insallah.....hepimizin yuzu gulsun istiyorum bu yaz...insallah hep birlikte birkac ay sonra bebeklerimizden bahsederiz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…