insallah canim insallah.....hepimizin yuzu gulsun istiyorum bu yaz...insallah hep birlikte birkac ay sonra bebeklerimizden bahsederiz ....
inş
canımm umutsuzluk yok pozitif olmak hepimize iyi gelecek son gunlerde hiç iyi haber alamadık yada vardı ama iyi olunca çelikdiler malesef ama olsun bizlerin tek yardımcısı ALLAH bizleride mahrum etmeyecek inşa.s.
merhaba mehay bayağıdır yoktum nasılsın neler yapıyosun canım???
valla sorma canim sonucu pozitif olan haber vermeye tenezzul bile etmiyor...:çok üzgünüm: keske arada pozitiflerimizde olsada burdaki diger arkadaslara ve bizlerede moral olsa dimi????
valla sorma canim sonucu pozitif olan haber vermeye tenezzul bile etmiyor...:çok üzgünüm: Keske arada pozitiflerimizde olsada burdaki diger arkadaslara ve bizlerede moral olsa dimi????
evet canım buna çok ihtiyacımız var surekli kotu haber alınca doğal olarak bizlerde sarsılıyoruz uzuluyoruz.olsun be canımm halayın başını biz çekeriz ozamann napalımm :teytey::teytey::teytey::teytey:
acem kızı eğer idt.da kalacak bi yer varsa ve gidip görüştüysen ben olsam memorial'ı tercih ederdim.hem akrabanda varmış.gebelik takibine fakultede prof.yalçın kimya var.kadın d.dr.u birçok arkadaşım gitti ona.gerçi onlar normal hamileydiler ama olsun çok memnun kaldılar.150 lira muayene ücreti.hem kontrollerde ist.a gidip gelmende bebeğe bişi olursa allah korusun.pişmalık konusununa gelince; ben 3kez yaşadım.biz uğraşıcaz mecburuz.her denemeden sonra depresyona giricez bunlar kolay deil.ama maalesef hayat devam ediyo.birileri doğurmaya bizi incitmeye devam ediyor.ve bebeğimize bir adım daha yaklaşıyoruz.her seferinde bu sefer olucak demeliyiz ,belki beklemediğimiz bi an kendiğinden hamiş kalırız ne dersin.......
canim seninde kandilin kutlu olsun senin problemin ne bebeişmi
kızlar merhaba ben bugun goral f kullanmaya başladım.ama kendim yapıyorum gobekten malesefbugün ilk gunum ne olur dualarınızı esirgemeyinn
kızlar merhaba ben bugun goral f kullanmaya başladım.ama kendim yapıyorum gobekten malesefbugün ilk gunum ne olur dualarınızı esirgemeyinn
civciv cim hayırlı olsun tedavin canım relax ol herşey yolunda gidicek ve bize mutlu haberleri vericeksin canım.K.İ.B.a.s. DUALARIM SENİNLE..
valla canim bekliyorum hala tedavim ertelendi..bende bir degisiklik yok anlayacagin hala biraktigin gibiyim:1no2:merhaba mehay bayağıdır yoktum nasılsın neler yapıyosun canım???
bende oyle dusunmustum canim halay basi bioz oluruz gelmeyen gelmesin:teytey::teytey:evet canım buna çok ihtiyacımız var surekli kotu haber alınca doğal olarak bizlerde sarsılıyoruz uzuluyoruz.olsun be canımm halayın başını biz çekeriz ozamann napalımm :teytey::teytey::teytey::teytey:
canim kandilin kutlu olsun inşallah en kisa zamnda dilegine kavuşursun
mehay cım selam ,nasılsın neler yapıyosun iyisindir inşallah
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bizde bu ay tüp bebek için yumurta toplama ve transfer aşamasıa geçecez.
İnşaallah Allah' ın izni ve Sizlerin dualarıyla başaracaz...
Ben ilk aşamada Monolop antibiyotik, Folik Asit, Doğum kotrol hapı kullandım. Doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu. Ama bi türlü adet olamadım. Sabırsızlıkla olupta biran önce 2.aşamaya başlamak istiyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?