Niye konuşmak istemeyelim ki güzelim hadi konuşalım.Ee senin sorunun ne canım?
Her şey yüce tanrının elinde canım.Neden olmasın ki?Ben mart sonu ilk denememi yaptırıcam.Alman hastanesinde Halit beyle başlıycam.İnşallah yüce tanrım ikimizde ve isteyenleri de kısa bir sürede mutlu etsin.kucağımızı kısa bir sürede bebişlerle doldurur inşallah canım.Hiç korkma çok sakin ol.O zaman her şey daha iyi olucak bak..
MERHABA GÜNAY
MERHABA ROSA:)
SONUNDA BİRİLERİNE ULAŞTIM:lepi:
BEN DAHA BAŞLAMADIM KIZLAR ŞUAN ÇOK BÜYÜK KİLO SORUNUM VAR AMA HALLETMEYE BİLE BAŞLAMADIM..
2 AŞILAMA GEÇİRDİM TUTMADI YUMURTAM OLUŞMUYO
ben de nisan sonunda bursa acıbademde başlayacağım inşallah.ya da mayıs başı bilemiyorum .ilk denememi 2003 de yaptırmıştım erkek infertilitesi sorunumuz.eşimde sperm hareket azlığı var.doktorumuz umutlu konuştu fakat biliyor musunuz ben muayeneden bile ürken bir tipim ve tekrar nasıl denemeye karar verdim ben hala buna şaşıyorum.
Selam kızlar,
Ben aranıza yeni geldim ve formunuz baya ilerlemiş inşallah bol hamişle sohbetleriniz daimi olsun. Bizde 7. deneme yapacağız forma şöle bir bakabildim ve baya eski arkadaşlar var ben ankaradayım eski arkadaşlar başarılı olan arkadaşların merkezlerini ve tecrübelerini yazabilirlermi birde ankalife hakkında bilginiz varmı. Teşekürler
MERHABA GÜNAY
MERHABA ROSA:)
SONUNDA BİRİLERİNE ULAŞTIM:lepi:
BEN DAHA BAŞLAMADIM KIZLAR ŞUAN ÇOK BÜYÜK KİLO SORUNUM VAR AMA HALLETMEYE BİLE BAŞLAMADIM..
2 AŞILAMA GEÇİRDİM TUTMADI YUMURTAM OLUŞMUYO
kizlar buarada 2.denemem haziran da .doktorum genetik test ,rahim filmi,ve bagisiklik asisi olmami tavsiye etti.bebegin tutunmasina bunlar engel olabilirmis.genlerle alakali bi sorun,rahimde iltihap,ve bagisiklik sistemimin kabul etmemesinden kaynaklaniyor olabilir dedi.genetik test ve rahim filmi tamam ama bagisiklik asisi kafama takildi.esimden kan alip belli hucrelerini alip bana asiliycaklarmis.bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?yardimci olursaniz cok sevinirim..
arkadaşlar ben lucrin kullanıyorum ilk denemem sürekli uykum geliyo uyuyorum bu iğneden olabilirmi sizde böyle etkisi oldumu bilgi verirseniz sevinirim
:uhm:[/Q,
merhaba benim uyku dışında yaptığım tek şey yemek yemekti o dönemde:))))))
ozlenozlem lucrın uyku yaparmı senin tecrübelerinden yararlanmam lazım canım ,kafam çok karışık korkuyorum inşallah benimde tutar .Lucrınde 10.günüm normal adet tarihine 2 gün var geciktirirmi sen ne kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?