2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Niye konuşmak istemeyelim ki güzelim hadi konuşalım.Ee senin sorunun ne canım?

Ay çok şükür teşekkürler benimde ikinci tüp bebek denemem herkes gibi bende korkuyom ilaçlara başladım tutması için özel birşey yapılıyormu napmam lazım akıl verin........bu sefer olacakmı? : diye :teselli:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Her şey yüce tanrının elinde canım.Neden olmasın ki?Ben mart sonu ilk denememi yaptırıcam.Alman hastanesinde Halit beyle başlıycam.İnşallah yüce tanrım ikimizde ve isteyenleri de kısa bir sürede mutlu etsin.kucağımızı kısa bir sürede bebişlerle doldurur inşallah canım.Hiç korkma çok sakin ol.O zaman her şey daha iyi olucak bak..

inşallah canımya benimde martın sonuna transferim olacak aynı zamanda olur belki adanada ankara tüp bebek merkezinde ahmet zeki ışık hocayla başladım herkese nasip etsin allahım....

arkadaşlar 7.mart.cumartesi saat 11.00 da Alman Hastanesi Konferans salonunda Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüp bebek konsunda seminer düzenlenecek . hatta kilolu anne adaylarının gebe kalamama nedenleri hakkında da bilgi verilecekmiş. ilgilenenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler katılabilir.çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

mrb kizlar..ozlenozlem tebrik ederim canim hamileymissin cok sevindim.diger hamile arkadaslarimida tebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsin..

herseyin hayirlisi canim benimde 2 sene once senin gibi kilo ve yumurta sorunum vardi.kilo kesinlikle yumurta olusmasini etkiliyor.2 sene once bi doktora gitmistim gittigimde 78 kiloydum ve yumurtlama sorunum vardi.doktorum kilomdan kaynaklandigini soyledi bana basit geliyordu pek inanmak istemiyordum kendi kendime diyordum ki ee nice kilolu hamile kalanlar var ondan degildir.ayrica kist sorunumda vardi.sonra doktorum dediki vucudun sekeri idrardan atamiyor buda kiloya, kiloda kist ve yumurta olusumunu etkiliyor bunun icinde sana antidiyabetik ilac vercem dedi.sabah aksam kullanmaya basladim.yemek duzenimi fazla bozmadim. spora basladim hamurlu yicekleri biraktim pilav,asitli icecekler v.s doktorum demesede biraktim.sonuc 2 senede 17 kilo verdim.suanda 61 kiloyum kist sorunum kalmadi yumurta olusumu da eskisine gore cogaldi.bence doktorunla konus bu bahsettigim ilac hakkinda fikrini al derim..bu sana yardimci olabilir.tabikide herseyden once senin kilo vermeye kararli olman gerek.gercekten bebis istiyorsan insan herseye katlaniyor..yediklerine biraz dikkat etmen+spor+ilac=kilo vermen +yumurta olusumunda artis=bebisssss

kizlar buarada 2.denemem haziran da .doktorum genetik test ,rahim filmi,ve bagisiklik asisi olmami tavsiye etti.bebegin tutunmasina bunlar engel olabilirmis.genlerle alakali bi sorun,rahimde iltihap,ve bagisiklik sistemimin kabul etmemesinden kaynaklaniyor olabilir dedi.genetik test ve rahim filmi tamam ama bagisiklik asisi kafama takildi.esimden kan alip belli hucrelerini alip bana asiliycaklarmis.bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?yardimci olursaniz cok sevinirim..

ben de nisan sonunda bursa acıbademde başlayacağım inşallah.ya da mayıs başı bilemiyorum .ilk denememi 2003 de yaptırmıştım erkek infertilitesi sorunumuz.eşimde sperm hareket azlığı var.doktorumuz umutlu konuştu fakat biliyor musunuz ben muayeneden bile ürken bir tipim ve tekrar nasıl denemeye karar verdim ben hala buna şaşıyorum.

selam edebiyatçı, belki de vakit geldi senin için pozitif düşün...:dance:

benimde yarın sabah transfer işlemi olacak heyecanlıyım...Hakkımızda hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

merhaba markiz.ne cesaret demekten kendimi alamadım 7. denemeni duyunca.umarım sabrının ve emeklerinin cevabını alırsın.allah yardımcın olsun.

RüzgarDeniz canım mesajını aldım ama sen özel msj kabul etmiyormuşsun o yüzden cevabımı ulaştıramadım sana.istersen burdan cevaplayım senden haber bekliyorum.umutla kal

ah bu kilolar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.merhaba canım aynı dertten muzdaribiz.allah yardımcımız olsun

merhaba ahrem.bir arkadaşımın başına geldi.vüccudun bağışıklık sisemi bebeği bir virüs gibi görüp onu yok etmeye çalışıyormuş.arkadaşımın önce bağışıklık sistemi üzerinde değişiklik yaptılar.bebeği kabul etmesini sağladılar.çok şükür meleğimiz okula başlıcal bu sene.2. ve son denemen olsunda sende meleğini al kucağına inşallah

arkadaşlar ben lucrin kullanıyorum ilk denemem sürekli uykum geliyo uyuyorum bu iğneden olabilirmi sizde böyle etkisi oldumu bilgi verirseniz sevinirim
:uhm:

evet canım ilk denemem. Yarın normal test günüm. İnşallah değerlerim yükselmiştir. Sizlerinde tedavileri hayırlı olsun canlarım. Allah hepimizi ANNE yapsın

ozlenozlem lucrın uyku yaparmı senin tecrübelerinden yararlanmam lazım canım ,kafam çok karışık korkuyorum inşallah benimde tutar .Lucrınde 10.günüm normal adet tarihine 2 gün var geciktirirmi sen ne kullandın

Hayatım senin uzun prtokol tedavin. Benimki kısa protokoldü.Ben progen kullandım ama buradan bildiğim kadarıyla kimisinde uyku yapiyor kimisindede yemek yediriyor. Bazısındada ikisi birdena.s benim kısa protokol olduğu halde aşırı yemek yeme isteği vardı son birkaç günde hafif uyku halim oldu. Yani bunlar aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor. Seninde tedavin hayırlı olsun. En kısa zamanda mutlu haberlerini duymak isteriz canım.:Saruboceq: Hepiniz için dua ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…