2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım içini ferah tut yarın sabah çok güzel bir değerle müjde vereceksin bize...pozitif ol özlemimmmm.
bende bugün okula başladım hemde nöbetçiydim veyumurtalıklarımda,kasıklarımda,bacaklarımda ağrı oldu. ama yatınca geçti.bence ağrılar iyiye işaret.

kızlar dünden beri çok çabuk terliyorum dil altından vücut ısımı ölçtüm herseferinde 36,9-37,1 arası çıktı. normalim 36,4 tür. ateşli sayılırmıyım,gebelik belirtisi mi nedir bilmiyorum.sizin ateşleriniz nasıl??

Asude canım kendini fazla yormamaya çalış. Verdiğin bilgiler içimi rahatlattı. Desteklerin için sana minnettarım hep kötü anımda yetişiyorsun valla. Sağol. hayatım. Yarın inşallah yüksek bir değer vereceğim size

canım birbirimizin derdinden sadece biz anlarız. tabiki destek olucaz. benim içim çok rahat sende rahat ol. bana malum olur üzüntüler,senden yana içim hep pozitif.
sen de ateşleniyor musun benim gibi?

arkadaşlar hamileler gözünüz aydın allahım kucanıza almayı nasip etsin bizlerde bu yoldayız allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmez inşallah benimde ikinci denemem o kadar korkuyom ki anlatamam aglama krizlerim oluyor korkudan sizin de oluyormuydu ne yapmak lazım nasıl atlatacaz ya......martın sonuna transfer nisan başı belli olacak inşallah..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burdakı sohbetleri takip ediyorum.aynı dertten muzdarıbiz hepimiz..dunden beri aklımda sizede sormak istıyorum.normalde adetimin ilk günü aşırı sancılı geçiyor sadece iğne yaptırınca sakınleşiyorum.ama geçen ay hsg çektirdim ve bu ay adet sancım olmadı denecek kadar azdı acaba hsgyle bi ilgisi varmıdır.??

canım ıcını ferah tut yukselecektır ınsallah ben ınanıyom bebıslerın sanaa tutunmustur bak allah soylettı galıba senınıkıler bır tane degıl süprizzzzz ınsallah dualarım senle

Kızlar imdat!!! Çarşamba günü 214 olan değerim bugün 338 çıktı. İkiye katlamamış yani(
Doktor, hemen moralini bozma üçüzden ikize düşmüştür belki dedi. Pazartesi testi tekrarlıycam. Ama ben yıkıldım.
Tecrübesi olan, fikri olan nolur söylesin. Ama moral vermek için değil gerçekleri yazın lütfen. Boş yere ümitlenmek istemiyorum.

Hayatım önemli olan yükselmiş olması... Doktorda açıklamış zaten 3 ten 2 ye düşmüştür. Kurban olduğum allah kucağını boş bırakmayacak. Hem önemli olan sayı değil sağlıklı olması değil mi canım? Tek bile olsa sağlıcakla olsun bizim için yeter. Bol bol dua et içini rahat tut. Bizlerde senin için dua edeceğiz hayatım

hemen panik yapma canım, sabırla bir sonraki testi bekle . sakın unutma stresini bebişlerin hissediyor.

paylasimin icin cok sagol canm inslh dedigin gibi butun arkadslarim ve benim icin son olur .bagisiklik asisinin dedigin gibi faydasi cok olanlarin %80 ide hamile yalniz aklima takilan dun netten arastirdigimda biri doktoruma bu asidan bahsettim doktorum onermedi ileride losemi hastasi olursun bu asiyi olursan diye yazmis kafam iyice karisti.yinede denemeye deger gibi geliyor bence sonucta ben ha bebek sahibi olmadan uzulup hastalanmisim ha asi olup ileride losemi olmusum:)ayni kapiya cikar hic olmazsa evlat kokusunu bilirim.uff bende bilmiyorum ne yapcam zor karar ama arastirmalarim devam ediyor kuzenim doktor o arastircak farkli bilgi alirsam yine burada paylasirim ki ileride benim durumumda olup cozum bulamayan olursa belki yazdiklarim faydali olur.dualarim sizlerle Allah yardimciniz olsun..

kızlar ben adet olcam galıba yuzumde sıvılceler cıktı sonuc negatıf galıba bugun 7.gunun transferin of of cok sıkılıyom

dilberciğim kanımı verdim saat 15::00 gibi çıkacakmış. Umarım yükselmiştir.

canimcim dualarim seninle yukselmistir mutlaka sonucta pozitif cikmis dogal olarak yukselir bebis veya bebislerini ve kendini sakin uzme emin ol bugun ikiye katlamis olacak .benim sonuc bekledigim zamanlar sen tedaviye baslamistin cok heyecanli cok pozitiftin hayran kalmistim simdi sonuna geldin pozitif ve heyecana devam canim..dualarim seninle emin ol.sende duani eksik etme bizden hamilelerin duasi kabul olurmus.:1hug:

dilber merhaba biliyorsun benim de 7. günüm. canım çok sıkıntı yapma sivilceler o nedenle çıkmıştır. daha adet olman için çok erken başka bir belirtin var mı

kızlar ben adet olcam galıba yuzumde sıvılceler cıktı sonuc negatıf galıba bugun 7.gunun transferin of of cok sıkılıyom

cnm daha dur bakalım daha 7. gün ...şimdiden bu kadar strese girersen işin var... bence sabırlı ol ve hamiş olduğunu düşün...hamilelerdede sivilce çıkarmış cnm...ve daha erken koskoca 5 gün var...geçte yerleşebilir bebeişin...allah yardımcın olsun ve inş. iyi haberlerini alırız...:1hug::1hug:

ahrem sağol hayatım. Emin ol dua ederken hepimiz için dua ediyorum.Eminim sizlerde mutlu haberler vereceksiniz ve hep birlikte doğum yapıp burada yine bebişlerimizi büyütüp bu dönemlerini paylaşacağız:ecrin_bebek:Senden tek ricam lütfen kötü şeyler aklına getirme. Aşı ile ilgili yazını okudum ama çok üzüldüm. Şu mübarek Cuma günü hürmetine ne olur bu şekilde sözler ağzından çıkmasın. Sonara dilek kapın açık olur bu şeklde kabul olursa ilerde çok üzülürsün. Ne olur güzel şeyler düşün güzel dualar et. Lütfen bunu kendinden ve doğacak bebişlerinden esirgeme hayatım.

Dilber canım sıkıntı yaptığından dolayı sivilceler çıkmış olabilir. Lütfen olumlu düşün hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…