Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.
Asude canım kendini fazla yormamaya çalış. Verdiğin bilgiler içimi rahatlattı. Desteklerin için sana minnettarım hep kötü anımda yetişiyorsun valla. Sağol. hayatım. Yarın inşallah yüksek bir değer vereceğim size
arkadasım sonucun cıktımı nasıl yukselmıstır ınsalalh hadı guzel haberlerini beklıyoz benımde bugun transferim olalı tam bır hafta oldu acaba ıdrarada baksam cıkarmıvalla ben hiç ateşimi ölçmedim. Ateşim çıkmış gibide hissetmedin
merhaba ahrem.bir arkadaşımın başına geldi.vüccudun bağışıklık sisemi bebeği bir virüs gibi görüp onu yok etmeye çalışıyormuş.arkadaşımın önce bağışıklık sistemi üzerinde değişiklik yaptılar.bebeği kabul etmesini sağladılar.çok şükür meleğimiz okula başlıcal bu sene.2. ve son denemen olsunda sende meleğini al kucağına inşallah
dilberciğim kanımı verdim saat 15::00 gibi çıkacakmış. Umarım yükselmiştir.
kızlar ben adet olcam galıba yuzumde sıvılceler cıktı sonuc negatıf galıba bugun 7.gunun transferin of of cok sıkılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?