2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar ben adet olcam galıba yuzumde sıvılceler cıktı sonuc negatıf galıba bugun 7.gunun transferin of of cok sıkılıyom

CANINI SIKMA HEMEN BURADA COK OKUDUK ADET BELIRTILERI OLUPTA HAMILE OLAN ARKASLARIMIZ COK.BENDE SENIN GIBI 5.GUNDEN SONRA COK TAKTIM ADET BELIRTILERIM VAR NEGATIF SANIRIM DIYEREK HERGUN KENDIMI YEDIM YAZILANLARI OKUDUM AMA YINEDE OLUMSUZ DUSUNMEKTEN VAZGECEMEDIM.5.GUNDEN SONRA HERGUN HASTA OLDUM OLACAM SONUC NEGATIF DIYE BEKLEDIM.COK STRES YAPTIM.SONUC NEGATIF.BELKIDE BENIM HATAMDI NEGATIF DUSUNDUM HEP SONUCTA NEGATIF OLDU .SEN AYNI HATAYA DUSME DERIM.MUTLAKA PSIKOLOJI ONEMLI OLUMLU DUSUN OLUMLU OLSUN CANM.SUBAT AYINDA GENELDE HEP GUZEL HABERLER ALDIK 1-2 KISI NEGATIF SONUC ALDI BU AY UGURLU AY BIRSURU HAMISIMIZ OLACAK.:CüvCüv:

RüzgarDeniz canım mesajını aldım ama sen özel msj kabul etmiyormuşsun o yüzden cevabımı ulaştıramadım sana.istersen burdan cevaplayım senden haber bekliyorum.umutla kal

Nesrinbarcım, çok özür dilerim, moderatör ve arkadaşlardan mesaj al şeklinde ayarlamışım, ama düzelttim. Özelden sormamın sebebi burada gözünden kaçarsa mesajından okursun diye düşünmüştüm. Buradan da çcevap verebilirsin, özelden de. Cevabını merakla bekliyorum canım. İlgine de teşekkür ederim a.s.

Burada ki arkadaşlarıma ben belirtilerimi yazmak istedim. 2. denemem ve bir aksilik olmazsa gebeyim. Belirtilerim şunlardı, regl olacakmış gibi karın ve kasık ağrısı, geceleri ateş basması, sinirlilik, 12. gün testine yaklaşırken yorgunluk uyku hali... Önceki transferimde hiçbiri yoktu....Umarım işinize yarar arkadaşlar Allah herkese nasip etsin...

orbiss geçen gün 3 saatte vermişlerdi ama bu sabah cihazın sanırım bakımı varmış. Aman geç olsunda güzel olsun inşallah diyorum bende

arkadaslar cok sagolun desteklerınız ıcın allah razı olsun sızden benım husnu kuruntum bunlar su cuma saatı rabbım hepımızın gonlunun muradını verırı

öncelikle beyza özlem ve uguböcei tebrik ederim:) çok sevindim. hayırlısı olsun inşallah...Allah kucğnıza almayı nasip etsin canlarım:ecrin_bebek:

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

ahhhhh canım yaaaaa:CüvCüv::CüvCüv: süperrrrrrrra.s. gözün aydın canım benim biz zaten emindikkaydirigubbakcemile5 hadi bakalım hamişimiz:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:tey teyyyyy:hooray:

arkadaşlar, tüm destekleriniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Emin olun hepiniz için hergün kendimle birlikte dua ediyorum. İnşallah bundan sonraki günlerdede mutlu haberler almaya devam edeceğiz. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın.

canim benim cok sevindim tahminlerim dogru cikti bak hadi gozun aydin darisi isteyen bizlere kaydirigubbakcemile2

gözün aydın allah devamını getirsin kucagına almayıda nasip etsin amin. senin duan kabul olur bizlerede edermisin bizde yaşayalım o duyguları allah hepimize nasip etsin kimsenin karnı kucagı boş kalmasın amin.....

canım inanki kendimle birlikte sizler içinde her seferinde dua ettim, etmeyede devam edeceğim....

:teytey:
hayırlı olsun canım benim.:teytey::teytey:
darısı birgün başıma diyorum. bugün göğüslerim yumuşamıştı ve dayanamadım idrar testi yaptım . negatif. yarın kanda kesinleştireceğim.
bana dua et....

canım benim Allahım sizlerede bu duyguları yaşamayı hemde en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin canım.dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…