kızlar ben adet olcam galıba yuzumde sıvılceler cıktı sonuc negatıf galıba bugun 7.gunun transferin of of cok sıkılıyom
dilberciğim kanımı verdim saat 15::00 gibi çıkacakmış. Umarım yükselmiştir.
ahrem sağol hayatım. Emin ol dua ederken hepimiz için dua ediyorum.Eminim sizlerde mutlu haberler vereceksiniz ve hep birlikte doğum yapıp burada yine bebişlerimizi büyütüp bu dönemlerini paylaşacağız:ecrin_bebek:Senden tek ricam lütfen kötü şeyler aklına getirme. Aşı ile ilgili yazını okudum ama çok üzüldüm. Şu mübarek Cuma günü hürmetine ne olur bu şekilde sözler ağzından çıkmasın. Sonara dilek kapın açık olur bu şeklde kabul olursa ilerde çok üzülürsün. Ne olur güzel şeyler düşün güzel dualar et. Lütfen bunu kendinden ve doğacak bebişlerinden esirgeme hayatım.
evet canim cok haklisin bende kendimde degilim ne dedigimi ne dusundugumu bilmiyorum.tuhaf bi durumdayim.elimden geldigince olumlu guzel seyler dusunuyorum.ama arada boyle dusuncelerim oluyor.iyice arastirdiktan sonra bu dusuncelerimde ortadan kalkar inslh.hep dua ediyorum kendim ve sizler icin :Saruboceq:
RüzgarDeniz canım mesajını aldım ama sen özel msj kabul etmiyormuşsun o yüzden cevabımı ulaştıramadım sana.istersen burdan cevaplayım senden haber bekliyorum.umutla kal
Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
tebrık ederım canım allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın bu duyguları hepımıze yasatsın insallahcanım benim Allahım sizlerede bu duyguları yaşamayı hemde en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin canım.dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?