2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım harıkaaaaaaaaa yaaaaaaa daha yenı gırebıldım nete allah tamamına erdırsın darısı hepımıze cooook sevındım bebısler senle desene

arkadaslar bugun bır hafta oldu sag kasıgımda bır agrı var soldada var ama ara ara oluyo cok fazla degıl sagdakı batma seklınde normalmı kı boyle olan varmı aranızda

canım ya yapma böyle sen umutlu ve sabırlı olki ödülünde büyük olsun bizlerden daha zor durumda olanlar var.en azından sağlıklıyız ve bizleri sevenler etrafımızı kuşatıyor bunlara şükredip beklicez dua edicez inşallah bu denemede başarılı olucan bunları düşün ve sabrını ve gözyaşlarını doğumdaki mutluluğuna sakla...

özlem tebrik ederim Allah kucağına almayı ve meleklerinle sağlıklı bir ömür yaşamayı da nasip etsin.onlara iyi bak annesi ve bizden selam söylehihoyyyt

Öncelikle Özlemözlem canım, Allah tamamına erdirsin. Hakikaten çok pozitif birisin ve sonucun da pozitif oldu. Hepimizi mutlu ettin.

Değerlerin düşmesi bence de çok önemli değil. Önemli bebeğin sayısı değil, sağlığı.

Bu arada Bende_Adanada canım,

Niye bu kadar üzüzyorsun kendini. Tamam ben de stresliyim, heyecanlıyım ama seninki çok kötü. Lütfen sakin olmaya çalış. Negatif olmak negatif sonuç verir bu yüzden lütfen şu andan itibaren güzel düşünmeye çalış.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr milliyet.com daki tüp bebek tedavisi gören kadın ile ilgili bir haber var mutlaka okuyun.Allahın işine kim ne diyebilir belki bizde tedaviler ilaçlar sıkıntılar üzüntüler olamadan anne oluruz

Arkadaşlar hepinize destek ve dualarınız için tek tek minnettarım. Hepinizn için dua ediyorum. Allah sizlerinde pozitif sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah..
Olumsuz düşünen arkadaşlara kendimle ilgili birşey açıklayayım sonucu görmeden kimseye söylemek istememiştim. Ama umarım sizleri içinde bir umut olur.

Ailemin ilk çocuğuyum(7 sene sonra olmuşum) ve bende küçük bir erkek kardeşim var. 3,5 yıllık evliyim.1 yıldır anne ve babamın torun görmelerini çok istiyordum( eşimin ailesinde 7. torun olacak) Ben tedaviye 3 Şubat Salı günü başladım.Tedaviye başladığımı annem babama söylediğimde babam '' Özlem merak etmesin bizim nasıl olduysa önunda bebeği olacak hiç merak etmesin demiş) Neyse uzatmayayım. Gün 9 Şubat P.tesi saat sabah 4:25 memleketten bir telefon geliyor ve Babamın torununu beklemeden hayata gözlerini kapattığını öğreniyoruz. Sabah saat 8:30 da doktor kontrolüm var. Ama ne yapacaksın hemen uçağa atlayıp memlekete gittik. Babamı ebedi istirahatgahına götürdükten bir gün sonra o üzüntü içinde hemen orada bir doktora gittik ve yumurtaların durumunu öğrenip doktora bildirdik. Ne dese beğenirsin bugün ( Salı akşamı) akşam çatlatma iğnesi vuruyorsun Perşembe yumurta toplanacak. Bütün akrabalarım destek oldu ve bana hayatın devam ettiğini ve babamın bu torunu ne kadar çok istediğini hatırlattılar. Karar verildi ve babamın 3 mevlüdünü beklemeden hemen İST. a geldik. Toplama işlemi bitipte uyanırken eşimin dediğine göre devamlı'' babam geldimi, torununu getirecekti, alnını öpüp bana getirecekti'' deyip ağlıyormuşum.. Sonra malum tranfer ve test gününü bekleme.
Ama bu süre içinde söz verdim ağlamayacağım hem olumlu olmaya çalışacağım, babam oraya gitti ama torununun ruhunu bana gönderecek dedim ve buna hep inandım. Şimdi karşımda babamın resmi, biliyorum ki o benden önce torunuyla tanıştı ve onu ben mutlu olayım diye ( önce Allahımın izniyle) bana yadigar olarak gönderdi...
Şimdi sizlerden tek isteğim ne olur olumsuz olmayın ben bu durumda bile stres yapmamaya çalıştım. Bizlerin en büyük düşmanı stres çünkü....Ağlamak yok ne olursa olsun yola devam bizi sevenleri üzmeyelim olur mu? Çünkü onlar bize gösteremeselerde en az bizler kadar üzülüyorlar.
Hiç kimse değil ama BİZ ANNE ADAYLARI HEP GÜÇLÜ OLALIM Kİ BEBİŞLER GÜÇLENİP BİZE SIKI SIKI TUTUNSUNLAR değil mi?

Hepinizi seviyorum

ozlenozlem canım allah rahmet eylesın nur ıcınde yatsın mekanı cennet olsun allah bebeıslerine uzun omurler versın

Beni sakın yanlış anlamayın ben budu sadece motive olmanız için paylaştım... Asla pes etmeyin. Her şerde bir hayır vardır denir ya buda Allahın taktiri işte

canım sagol ya zor durumdayız ne yapacagımızı şaşırdık hakverirsin ki inşallah son tedavilerimiz olur allahın izniyle herkese nasip etsin yüce allahım aminnnn.

canım başın sagolsun bizlere yardımcı olmuşsun çok sagolasın......inşallah bizlerede tutunur bebişlerimiz..allahın izniyle...

arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum

arkadaşlar allah yardımcımız olsun benımde nisanda belli olacak aşılama yada tüp bebek olacagı tüp bebek sancılı oluyomu

bence seninki 3ücüz cok yüksek cıkmış ama haber ver kac tane oldugu ilkmıydi bu yaptırdıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…