2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Beni sakın yanlış anlamayın ben budu sadece motive olmanız için paylaştım... Asla pes etmeyin. Her şerde bir hayır vardır denir ya buda Allahın taktiri işte

canım yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.ne kadar güçlü ve olgun bir kadınsın.Allahım kucağına almayı nasip etsin yavrunu.seni ççoook çoook öpüyorum.

ahh canım benim ne zorluklar çekmişsin, ama gerçekten bravo çok güçlü ayakları üstünde duran bir kadınsın eminim baban seninle gurur duymuştur gittiği yerden. başın sağolsun canım benim. Allah bebeğine uzun ömürler versin:Saruboceq:

Babanın mekanı cennet olsun canım Allah sizlerede sabır versin. meleklerine gece yatmadan önce dedelerini anlatırsın oda yanı başınızda sizleri dinler.çünkü gidenler aslında hep kalbimizde

bende adanada bak gör kısa süre sonrada sana tebrik mesajları atıcaz burdan.ben bugün teyze oldum arkadaşım doğum yaptı.teyzelik böyleyse annelik nasıldır bilemiyorum.az kaldı içini rahat tut Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.güçlü olki meleklerin gece ağladığında dayanabilesin

ay canım inşallah tüm herkesin olsun bende 1 .5 yıl önce teyze olmuşdum çok ama çok güzel bir duyguydu halada güzel bide tey diyor artık annelik nasıldır kimbilir... Sen ne durumdasın hangi aşamadasın allahım kimsenin emegini boş çıkarmaz inşallah bizde tadarız inşallah o güzel duyguları...

teşekkür ederim hihoyyytcanım yazım hatası olmus 2 tane 1'inci kalite koydular demek istedim.heyecandan olsa gerek....

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim günler geçmiyo valla ama hiç bir şey hissetmiyorum,gaz dışında ne bitmeyen gazmış bunlar....heee bu arada kabızlık şikayetimide yenmis bulunmaktayım doktorum çok ıkınmak yok dedi ve bana "duphalac"adında bir şurup yazdı bitkiselmiş rahat kullanabilirsin dedi kızlar süper tavsiye ederim.şikayeti olanlara....

özlemcim başın sağolsun canım.allah mekanını cennet eylesin sana ve yakınlarına sabır versin.mutluluğun daim olsun kucağına almayıda nasip eylesin rabbim.kendine dikkat et canım benim

kınder umarın guzel sonuclar alırsın benımde bugun 8.gunum bende bısey hıssetmıyom ve negatıf dıye dusunmeye basladım senın daah erken galıba bak hem senın embrıyolar 1.kalıtedeymıs bana 4 tane transfer edıldı 4 dse ıkıncı kalıtede ıdı senın sansın daha yuksek hayırlısı moralını bozma sımdıden

canım benim 3. denemem olucak ben adet görmüyorum kendiliğinden.benim 1. düşük oldu 2.hiç tutmadı.benim korkularım çok büyük çünkü vücudum ilaçlardan ödem yapıyor ve su topluyorum geçen seferde hastanelik oldum hatta ölümden döndüm o yüzden 3. için çok büyük bir cesaretle yola çıktım.mayısı bekliyorum başlamak için.ya umarım bu sefer su toplamam inan bana benim korkum meleğim olurda ya ben olmassam yanında.Allaha sığındım sadece hayırlısını istiyorum.

ozlenozlem, başın sağolsun canım yazdıklarını ağlayarak okudum.ama Allah senin kucağını boş bırakmamış duaların kabul olmuş çook sevindim tebrikler...

Başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Ama herşeye rağmen hayat devam ediyor. Bu nedenle pes etmek yol. Her şekilde yola devam arkadaşlar. Saonuna kadar sizlerle birlikteyiz. Ve sizlerinde mutlu haberlerinizi almanız için elimizden gelen pozitif enerjiyide sizlerle paylaşacağız. Sakın olumsuz düşünmeyin.....
Hepinizi seviyorum Allahımın izniyle hepinizin ve hepimizin kucağı mutlu bebişlerle dolacak

simall ben iyiyim ama hiçbir şey hissetmiyorum.çok mu erken daha birşeyler hissetmelimiyim anlamadım bu beni çok korkutuyor...dua ediyorum çok

daha çok erken canım dur bakalım, eminim beklemek çok zordur ama artık hamilesin canım düşünsene, az kaldı duymayakaydirigubbakcemile5

canım benim özlemcim o kadar pozitif bir insansınki başından böle bişi geçmiş hayatta inanmazdım ve benim başıma gelse evlerden ırak yarabbim ben devam edemezdim ama sen yılmadın hemde herkese umut oldun başın saolsun ve allahım bebeğini sana bağışlasın

Özlem'ciğim, canım benim,

Yaşadıkların çok çok acı. Kelimenin tam anlamıyla beni hüngür hüngür ağlattın ve hala da kendimi tutamıyorum bu satırları yazarken . Başın sağolsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın sana. Hayat devam ediyor gerçekten. Bu nedenle sana, eşinle sevdiklerinle ve doğacak yavrunla birlikte güzel bir ömür diliyorum. Söyleyecek başka bir şey de bulamıyorum. Hakikaten kelimeler bazen kifayetsiz kalıyor. Seni seviyorum ve dualarım seninle bir tanem.:Saruboceq:

Nesrinciğim canım,

Bugün niye hep böyle karamsar bir hava var. Özlem'ciğimin yaşadıklarını okuyunca zaten kahroldum üzüntüden, bir de üstüne üstlük senin yazdıkların eklendi.

klava:Ne olur böyle kötü şeyler aklına getirme. Ne demek o, "Benim korkum meleğim olurda, ben olmazsam". Lütfen bir daha böyle şeyleri aklına hiç getirme. Kimler çocuk doğurmuyor ki, cüceler, çok büyük hastalıkları olanlar. Sen niçin sağlıklı bir doğum yapıp çocuğuna kavuşmayasın ki. Üstelik Özlme'in yazdıklarını okudun. Özlem hepimize örnek olmalı. Bu yüzden lütfen pozitif ol canım. Seni seviyorum. (Kızlar kıskanmayın sizleri de seviyorum tabi ki.)

canım ya asıl sana büyük geçmiş olsun inşallah sana bana tüm herkes son tedavilerini olur canım ya inan çok içten istiyorum ve kucaklarımaza alırız meleklerimizi hepberaber bir inşallah allahın izniyle....(lütfen ya rabbim bizleride gör artık bizide duy allahım.)

canımsın ya sağol bitanem ya sende bilirsin işte bazen böye oluyor.ben hastanedeki 15 günü hala atlatamadım.rüyalarımda bazen orda olduğu görüyorum ama bu olay benim hayata bakışımı değiştirdi artık herşeye karşı daha cesurum ve üzüntülerimi mutluluklarımı doya doya yaşıyorum.ve inanıyorum ki meleğim olmasa bile bununda bir hayrı vardır.zaten 3.deneme için çok GÜÇLÜ bir şekilde yola çıktım ben ve eşim hazırız.bizler İYİ ANNELER olucaz inanıyorum buna ve hepimiz için dua ediyorum her gece.inanın burdaki herkesten çok büyük GÜÇ alıyorum.herkese varlığı ve anneliğe olan büyük özlemi için TEŞEKKÜR ediyorum iyiki varsınız.biliyorum ki bir gün meleklerim benimle olursa bilmediğim bir yerlerde bir sürü TEYZESİ VE KARDEŞİ olucak ve burdaki paylaşımlerımı ona anlatıcam.mutluyum güçlüyüm hazırım ve sadece sabırla BEKLİYORUM.BEKLİYORUZ...

arkadaşlar 7 aşılama,bir başarısız tüp bebek denemesi ve ikinci denemeye hazırlanırken bebişimizin yola çıktığını öğrendik ikinci deneme için aldığımız ilaçlar elimizde kaldı listesi burda

1) 10 adet Merional 150ı.u
2) 1 adet Orgalturan 0.25mg
3) 1 adet Ovitrelle 250 mikrogram/0.5
4) 3 adet puregon 600 ıu/o.72ml
bunlar hiç kullanılmadı

birde ilk denemeden artan ilaçlar var

1) 1 adet puregon 900 ıu ,100 ıu kadar kullanıldı
2) 1 adet lucrin 5 ml kadar var içinde

şimdi kullanılmayan ilaçlar için 900 tl ödedik hepsin almayı düşünen olursa kullanılan diğer ilaçlar için ücret istemiyoruz(lucrin ve puregon 900) Allah hepimize yardımcı olsun arkadaşlar umudunuzu kesmeyin!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…