canımsın ya sağol bitanem ya sende bilirsin işte bazen böye oluyor.ben hastanedeki 15 günü hala atlatamadım.rüyalarımda bazen orda olduğu görüyorum ama bu olay benim hayata bakışımı değiştirdi artık herşeye karşı daha cesurum ve üzüntülerimi mutluluklarımı doya doya yaşıyorum.ve inanıyorum ki meleğim olmasa bile bununda bir hayrı vardır.zaten 3.deneme için çok GÜÇLÜ bir şekilde yola çıktım ben ve eşim hazırız.bizler İYİ ANNELER olucaz inanıyorum buna ve hepimiz için dua ediyorum her gece.inanın burdaki herkesten çok büyük GÜÇ alıyorum.herkese varlığı ve anneliğe olan büyük özlemi için TEŞEKKÜR ediyorum iyiki varsınız.biliyorum ki bir gün meleklerim benimle olursa bilmediğim bir yerlerde bir sürü TEYZESİ VE KARDEŞİ olucak ve burdaki paylaşımlerımı ona anlatıcam.mutluyum güçlüyüm hazırım ve sadece sabırla BEKLİYORUM.BEKLİYORUZ...
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
kızlar dün transferim gerçekleşti.2 adet embriyo yüklendi
manolya canım daha erken degılmı benımde bugun 8.gun bende yapsammı dıye dusunuyom ozlenozlem yapmıstı kacıncı gundu acacba bıde sabah ıdrarıylamı yaptı ne yapsam bılemedım senın kac tane transfer edılmıstı kalıtesı nasıldı
bıv senınde hayırlı olsun
kızlar dün transferim gerçekleşti.2 adet embriyo yüklendi
canım ben bekleyemedim sen bekle yapacaksan 9.gün sabah yaparsın özlen 7.gün yaptı ama onun transfer 5.gün olmuştu senin nezaman oldu transferfer benim 3 emb.transfer edildi canım inş hayırlı haberler alırız
arkadaslar ben dayanamadım az once test yaptım sonuc kocaman bı negatıf sanırım tutmadı bu sefer senağlama
arkadaslar ben dayanamadım az once test yaptım sonuc kocaman bı negatıf sanırım tutmadı bu sefer senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?