2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ALLAH kucağınıza almayıda nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı bir şekilde

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte bu canım benim. Seni böyle güçlü ve kararlı görmek çok güzel.
"Meleklerim olursa bilmediğim bir yerlerde bir sürü teyzesi ve kardeşi olacak" demişsin ya. Duygulandırdın beni yine.
Karı-koca güçlü bir şekilde beklemenize de çok sevindim. İnanıyorum ki, bu filmin sonu mutlu bitecek. Yeter ki sen pozitif ol ve içini ferah tut.:sm_cool:

özlenciğim yeni döndüm allah rahmet eylesin canım bebek içinde tekrar tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasipetsin ay benim 7.günüm test yapsam çok mu erken

manolya canım daha erken degılmı benımde bugun 8.gun bende yapsammı dıye dusunuyom ozlenozlem yapmıstı kacıncı gundu acacba bıde sabah ıdrarıylamı yaptı ne yapsam bılemedım senın kac tane transfer edılmıstı kalıtesı nasıldı
bıv senınde hayırlı olsun

kızlar dün transferim gerçekleşti.2 adet embriyo yüklendi

canımcım hadi hayırlısı inşallahh Rabbim yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün güzel haberlerini bekliyoruz 10 mart ta müjdeli haberle gel öptüm seni bol bol dinlen ve dua et Annesi :))

canım ben bekleyemedim sen bekle yapacaksan 9.gün sabah yaparsın özlen 7.gün yaptı ama onun transfer 5.gün olmuştu senin nezaman oldu transferfer benim 3 emb.transfer edildi canım inş hayırlı haberler alırız

canım ben bekleyemedim sen bekle yapacaksan 9.gün sabah yaparsın özlen 7.gün yaptı ama onun transfer 5.gün olmuştu senin nezaman oldu transferfer benim 3 emb.transfer edildi canım inş hayırlı haberler alırız

canım benım2.gun transfer yapıldı 4 tane ama ıkıncı kalıte embrıyolardı ınsallah hayırlı sonuclar alırız

Dilberimk ve manolya canlarım benim 8. gün belli oldu ama herkeste tutunma zamanı farklı olabiliyor. Yapmayın demem çünkü merak insanın içini kemiriyr. Ama çıkmazsada moral bozmak yok. Çünkü tutunma gününü unutmayın ve aklınızdan hiç çıkarmayın yoksa bebek tutmuşsa ve henüz erkense bu defa stresten dolayı bebiş etkilenir.Bunu unutmayın ve sakın canınızı sıkmayın canlarım dualarım sizinle

5. gün yapıldı canım transferin 2 tane 1. kalite transfer ettiler. Tast günümüde 10. gün olarak belirlediler. Yani 3. gün transferlerinde 12 gün test günü ama benimkinde hem transferde hemde test gününde 2 günlük bir fark var.

arkadaslar ben dayanamadım az once test yaptım sonuc kocaman bı negatıf sanırım tutmadı bu sefer senağlama

aa bak ben sana demedimmi yapma diye canım ya ne tesatüf benimde 2.gün transfer yapıldı hani genelde 3. veya 5.gün yapılıyor ya sakın test sonucunu dikkate alma açıkçası ben ilk başta aldım biraz ama abartmadım çünkü çok erkendi özlen erken yaptı çıktı ama özlenin hem 5.gün transfer edildi yani senle bana göre özlen 3 gün sonra yapmış oluyor sakın endişelenme inş bizde hayırlı haberler alacaz

arkadaslar ben dayanamadım az once test yaptım sonuc kocaman bı negatıf sanırım tutmadı bu sefer senağlama

canım sende merak ettinmi hiç ben çok merak ettim neden herkese 3.veya 5.gün transfer yapıldıda bize niye erken acaba gerçi ben dr sordum ensişelenecek birşey yok herşey iyi artık onların rahimde olması gerekiyo demişti sende sormuşmuydun acaba test için lütfen enaz 3 gün daha bekle senin test günün 12.gün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…