2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar neden test yapıyorsunuz yaa negatif çıkabilir henüz çok erkennnn... moralinizi noşuna bozarsınız ve ya hamileyseniz bebişiniz de üzülür sizin hamiş kalmak için bekleme sürecinde neşeli ve moralli olmaya ihtiyacınız var..
ah ah mayıs bir gelse de ben de denesem ya da biri beni alsa hemen son bekleme gününe atsa ay ben tedavi ayı gelene kadar ölmezsem iyi

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw
dilberim kaçıncı günündü?erken yapmış oalblirsin nolur canını sıkma bebişlerine zarar vermiş olursun canım benim....

merhaba canım mayıstamı başlayacan tedaviye şimdiden hayırlı olsun yapmasak iyi ama ah ah merak biranönce bebişlerimize kavuşma isteği ne yaparsın

merhaba canım mayıstamı başlayacan tedaviye şimdiden hayırlı olsun yapmasak iyi ama ah ah merak biranönce bebişlerimize kavuşma isteği ne yaparsın

2. denemem olacak evet mayısta başlayacağım öğretmen olduğum için malesef izin alamam okulu bırakamam yani..o nedenle tatile az bir zaman kalmasını bekliyorum

evet canım benımde test gunum 12.gun ayın 4 .de yanı valla genellıkle 2.transfer ettıklerı ıcın acıkcası cok ırdelemedım

benım bugun8.gun canım evet erkem bılıyorum ama cıkanlarad var zaten benım ıhtımal dusuktu cunku embrıyolar 2.kalıte ıdı hayırlısı

oyle manolyacım takmıyom o kadar cok kesın sonuc kanda cıkcak sende moralını bozma dualarım senın ıcınde hayırlısı

oyle manolyacım takmıyom o kadar cok kesın sonuc kanda cıkcak sende moralını bozma dualarım senın ıcınde hayırlısı

güzelim ne birinci kalite denilen arkadaşlar olumsuz sonuç aldı o yüzden hepsi yüce rabbimin takdiri hiç belli olmaz allahım ol derse olur bence bu ne 1. kalite nede 2. kalite ile alakalı değil o yüzden gönlünü ferah tut lütfen inş hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız bak aynı gün yaptıracaz kan testini yada sen bir gün önce hayırlısı olsun canım verende alanda allah

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

bluneight canım çok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah güvendi değilmi senin hastane

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canım harikasın yaaaaaaaaadelikafadulden çook tebrik ederim seni Yeni bir ayın ilk günü ve bahara giriyoruz... Tabiki senin hayatında tam bahar havasındadır artıkyerimseniben
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

bluenight tebrikleerrrrrrrrrrr
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...........
Bize de dualarını eksik etme....

gözünaydın allah kucagına almayıda nasip etsin.darısı bizlere olsun tüm tedavidekilere aminnnnn.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…