2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olur inş.bende senin gibi aynı ilaçları kullandım ama ilaçlar bittikten ortalama 4 gun sonra adte olunuyor.bende çok sabırsızlanmıştım niye gelmiyo adetim diye sırnaşık şey

4 senelik evliyim. Eşimde ilk önceleri hiç sperm bulamıyorlardı.Son 1 sene eşim tedavi olarak 17 milyona kadar çıkarıldı(Allah'ın izniyle)...Şimdi de tüp bebeğe başladık....İnşaallah Sonu Hayırlı ve Güzel Olacak...

aminn canım inş.senin le aynı sorunumuz bende 7 yıllık evliyim ilk başlarda sperm yoktu ama şimdi 2 milyona kadar çıkıyor.benim pazar akşamı bitti dun adet oldum.bugunde 2.gunu yani dr gitiim ve ilk iğneme başladım pzt tekrar kontrole gidicem allah sonunumuzu iyi etsinn emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

süeda hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun herşey yolunda gider inşallah bebişlere kavuşursun inşallah canım stres yapma dua et zamanı gelince olucaktır ilk denemenmi?

canım sen hangi hastaneden alıcaksın raporu eger hasekiyi düşünürsen istiyecekleri tahlilleri sana soylıyım cunku onlara bırakırsan hep son anda tahlil istiyolar yani taksit taksit keyiflerine nasıl gelirsee beni 2.5 ay uğraştırdılar

arkadaşlar merhaba.bende bu ay ikinci tüpüme başlicam Allah nasip ederse.Allah bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun.inş. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatlli hayırlı evlatlar nasip eder.kocaman öpücükler

insallah canim insallah.....

AMİNN çok saol canım Allah seninde gonlune gore versinnn inş kucagına alırsın bu sefer bebişlerinii..(kıss allah mı soletti ne bir anda bebişlerini yazasım geldi inş ikiz olurda çifte sevinç olur senin için ):dance::dance:

hayirli olsun tedavin canim....

mehayy canımm sanki bu akşam keyifsiz gordum biraz seni :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim benim nasilda anladin hemen..keyifsizim evet dusunceliyim ve uzgunum...niye dersen?
simdi ben agustosta hastaneye gidicektim randevu icin eger uygunlarsa eylulde basliycaktim tedaviye ama eylulde ramazan oruc tutarken nasil olucak olmaz bir ay daha beklemekte istemiyorum...bu gidisle sizin bebekler 1 yasina girmisken benim tedavim yeni basliyor olacak...senağlama

canımsınn yaa ama gulum oruclarını borç olarakta sonra tutabilirsin çunku zaten ilaç olayı ortalama 1 hatfa suruyorr

canım benim bu parantez içini özellikle yazdığın için çok teşekkür ederim.kiminle konuşursam aynı şeyi söylüyo hep çoğul konuşuyorlar.hatta bir keresinde bir arkadaşımla görüştüm senin ikizlerin varmış nerdeler hani diye sordu bana:)hayırlı sağlıklı olsunlarda inş Allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip eder.sevgiler a.s.canım

canımsınn yaa ama gulum oruclarını borç olarakta sonra tutabilirsin çunku zaten ilaç olayı ortalama 1 hatfa suruyorr

bende oyle dusunmustum zaten ama tek sorun bu degil...ben calisiyorum igneleri yapmaya eve hemsire geliyor bir hafta sabah bir hafta aksam calisiyorum hadi sabahciyken aksam iftardan sonra gelse ama aksamciyken gece 10 da cikiyorum sabahta gelemez oruclu olurum gece gelmiyorlar....birde benim ilac olayi 2-3 hafta surecek uzun protokol benimki canim....

mehay ve civcivcim sizin ilk denemeniz mi?inş başarılı olursunuz.sanırım ikinizinde spermlerde sorun.başka bir problem yoksa tutma şansı çooookkk yüksek diye biliyorum.inş. hepimizinki tutarda evlerimize neşe gelir.öpücükler

hayir canim ben daha once 6 kez asilama oldum 3. asilamam tuttu fakat bebek gelismedi 2 aylikken hapla dusuk yaptirdi doktorum...ve sonrasinda 3 asilamamda negatif sonuclandi...bu ilk tup denemem olacak...spermlerde sorun yok bendede yok bulamiyorlar sorunu...hersey normal gozukuyor ama olmuyor ...olmuyor...senağlamasenağlama

canım benim ya senağlama ama üzülme nolur bukadar emeği rabbim karşılıksız bırakmaz.mutlaka zamanı gelince mükafatını alacağını düşünüyorum.Allah bizim neye nezaman ihtiyacımız olduğunu bizden daha iyi biliyor inan.yeterki biz elimizden geleni yapalım sabırlı ve güçlü olalım.hep birlikte başaracağız inş.:hooray:

insallah canim...zaten sabretmekten baskada bisey gelmiyor elimden..keske gelse....:çok üzgünüm:

süleymaniyeden canım.ama sen söyle yinede ,ben daha öncede orda çıkarmıştım o raporu götürücem ordaki dosyamda herşey kayıtlı zaten.bakalım ne kadar sürecek..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…