Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bizde bu ay tüp bebek için yumurta toplama ve transfer aşamasıa geçecez.
İnşaallah Allah' ın izni ve Sizlerin dualarıyla başaracaz...
Ben ilk aşamada Monolop antibiyotik, Folik Asit, Doğum kotrol hapı kullandım. Doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu. Ama bi türlü adet olamadım. Sabırsızlıkla olupta biran önce 2.aşamaya başlamak istiyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.CADIARZU
4 senelik evliyim. Eşimde ilk önceleri hiç sperm bulamıyorlardı.Son 1 sene eşim tedavi olarak 17 milyona kadar çıkarıldı(Allah'ın izniyle)...Şimdi de tüp bebeğe başladık....İnşaallah Sonu Hayırlı ve Güzel Olacak...
ptesi istanbula gidiyorum rapor için başvurucam çıkar çıkmaz başlarız dedi dr um inşallah herşey yolunda gider bir sorun çıkmazsa bu ay başlarız diyorum ama belli diil işte biz ne kadar istesekte bazen her şey hemen olmuyor hayırlısı olsun napiim stres yapmıycam artık
4 senelik evliyim. Eşimde ilk önceleri hiç sperm bulamıyorlardı.Son 1 sene eşim tedavi olarak 17 milyona kadar çıkarıldı(Allah'ın izniyle)...Şimdi de tüp bebeğe başladık....İnşaallah Sonu Hayırlı ve Güzel Olacak...
arkadaşlar merhaba.bende bu ay ikinci tüpüme başlicam Allah nasip ederse.Allah bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun.inş. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatlli hayırlı evlatlar nasip eder.kocaman öpücükler
arkadaşlar merhaba.bende bu ay ikinci tüpüme başlicam Allah nasip ederse.Allah bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun.inş. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatlli hayırlı evlatlar nasip eder.kocaman öpücükler
insallah canim insallah.....
mehayy canımm sanki bu akşam keyifsiz gordum biraz seni :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canim benim nasilda anladin hemen..keyifsizim evet dusunceliyim ve uzgunum...niye dersen?
simdi ben agustosta hastaneye gidicektim randevu icin eger uygunlarsa eylulde basliycaktim tedaviye ama eylulde ramazan oruc tutarken nasil olucak olmaz bir ay daha beklemekte istemiyorum...bu gidisle sizin bebekler 1 yasina girmisken benim tedavim yeni basliyor olacak...senağlama
AMİNN çok saol canım Allah seninde gonlune gore versinnn inş kucagına alırsın bu sefer bebişlerinii..(kıss allah mı soletti ne bir anda bebişlerini yazasım geldi inş ikiz olurda çifte sevinç olur senin için ):dance::dance:
canımsınn yaa ama gulum oruclarını borç olarakta sonra tutabilirsin çunku zaten ilaç olayı ortalama 1 hatfa suruyorr
mehay ve civcivcim sizin ilk denemeniz mi?inş başarılı olursunuz.sanırım ikinizinde spermlerde sorun.başka bir problem yoksa tutma şansı çooookkk yüksek diye biliyorum.inş. hepimizinki tutarda evlerimize neşe gelir.öpücükler
hayir canim ben daha once 6 kez asilama oldum 3. asilamam tuttu fakat bebek gelismedi 2 aylikken hapla dusuk yaptirdi doktorum...ve sonrasinda 3 asilamamda negatif sonuclandi...bu ilk tup denemem olacak...spermlerde sorun yok bendede yok bulamiyorlar sorunu...hersey normal gozukuyor ama olmuyor ...olmuyor...senağlamasenağlama
canım benim ya senağlama ama üzülme nolur bukadar emeği rabbim karşılıksız bırakmaz.mutlaka zamanı gelince mükafatını alacağını düşünüyorum.Allah bizim neye nezaman ihtiyacımız olduğunu bizden daha iyi biliyor inan.yeterki biz elimizden geleni yapalım sabırlı ve güçlü olalım.hep birlikte başaracağız inş.:hooray:
canım sen hangi hastaneden alıcaksın raporu eger hasekiyi düşünürsen istiyecekleri tahlilleri sana soylıyım cunku onlara bırakırsan hep son anda tahlil istiyolar yani taksit taksit keyiflerine nasıl gelirseebeni 2.5 ay uğraştırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?