2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

cnmmmmmmmmmm ....... tebrik ederim.......inş. sağlıkla kucağına alırsın.........darısı bizim başımıza cnm...bakalım yarın belli olucak....:Saruboceq::Saruboceq:

bluneight canım çok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah güvendi değilmi senin hastane
evet canım güvendde yaptırdım.allah hepinize en kısa zaman da nasıp etsın hepınızın yuzunı guldursun benım duam kabul oldu ama sızlere dua etmeye hep devam edıcem.

transferleri olan arkadaşlar ben cumadan beri evde dinleniyorum yarın işe başlıcam sizler neler yaptınız tavsiye ediceğiniz bi şeyler varmı.doktorum bana işe gidebilirsin ama ağır kaldırma yükseğe uzanma hayatına devam edebilirsin dedi

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canım çok sevindim allah tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağına al çpk sevindim

canım çok sevindim allah tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağına al çpk sevindim
tesekkur ederım canım darısı sızlerın basına.ben transferden sonra genelde evde gecırdım ama yatmadın bı kac kez dısarı cıktım.ama senın gıbı işe baslayan arkadasları hep okuduk.agır bir işin yoksa dıkkat et sadece insallah sıkı sıkı tutunurlar senı hıç bırakmazlar

arkadaslar ben dayanamayıp bugum kanda bhcg yaptırdım 9.gunum 6.17 cıktı bısey anlamadım sonuc kagıdında gebe olmayan kısmında 0 ıle 5 yazıyo boyle bısy yasayan oldumu yada bılgısı olan varmı

bluneight canım bende güvende yaptırıyorum dün ganol f ye başladım senin dr.kimdi uzun protokolmuydu inşallah benimde tutar canım

arkadaslar ben dayanamayıp bugum kanda bhcg yaptırdım 9.gunum 6.17 cıktı bısey anlamadım sonuc kagıdında gebe olmayan kısmında 0 ıle 5 yazıyo boyle bısy yasayan oldumu yada bılgısı olan varmı

canım inş hamişsindir galiba 5 ten yukarısı hamiş oluyor ama tamda emin değilim bende senin gibi önce idrar tahlili yaptım çıkmamıştı ya bende yarın kan yaptırsammı diye düşünüyordum daha erken olduğundan 6 bence iyi bir değer birde seninde 2.gün transferin olmuş ya ay inş hamişsindir birde sana birşey sorucam transferden sonra ne kullanıyorsun iğnen varmı

manolya hayatım, tutunduktan hemen sonraya sanırım denk gelmiş. İnşallah normal test günündede değer katlanmış olur. Allahın izniyle sende hamişsin canım... İtersen evde idrar testini günlük olarak yapıp koyuluğuna göre takip edebilirsin maddi olarak daha iyi gelir

dilberim kanda gebelik tahlillerine biraz göz gezdirdim 3.hafta 5 ile 130 arası diyor canım hamişsin sanırım daha bizim 2 hafta bile olmadı biliyosun googledan incele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…