kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
evet canım güvendde yaptırdım.allah hepinize en kısa zaman da nasıp etsın hepınızın yuzunı guldursun benım duam kabul oldu ama sızlere dua etmeye hep devam edıcem.bluneight canım çok sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah güvendi değilmi senin hastane
insallah canım tesekkur ederım .allahım herkeze hepınıze nasıb etsın.sen bıraz karamsarsın yapma bak aynıydı sorunlarımız oldu şimdi sıra sende insallahgözünaydın allah kucagına almayıda nasip etsin.darısı bizlere olsun tüm tedavidekilere aminnnnn.:CüvCüv:
tesekkur ederım canım insalah yarında sen guzel haberı verıırsın.allah yardımcın olsuncnmmmmmmmmmm ....... tebrik ederim.......inş. sağlıkla kucağına alırsın.........darısı bizim başımıza cnm...bakalım yarın belli olucak....:Saruboceq::Saruboceq:
blunigtttttt tebrikllleeerrrrrrr:ecrin_bebek:
kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
bluenigt hayırlı olsun canım allah tamamına erdırsın
tesekkur ederım canım darısı sızlerın basına.ben transferden sonra genelde evde gecırdım ama yatmadın bı kac kez dısarı cıktım.ama senın gıbı işe baslayan arkadasları hep okuduk.agır bir işin yoksa dıkkat et sadece insallah sıkı sıkı tutunurlar senı hıç bırakmazlarcanım çok sevindim allah tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağına al çpk sevindim
arkadaslar ben dayanamayıp bugum kanda bhcg yaptırdım 9.gunum 6.17 cıktı bısey anlamadım sonuc kagıdında gebe olmayan kısmında 0 ıle 5 yazıyo boyle bısy yasayan oldumu yada bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?