- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
manolya hayatım, tutunduktan hemen sonraya sanırım denk gelmiş. İnşallah normal test günündede değer katlanmış olur. Allahın izniyle sende hamişsin canım... İtersen evde idrar testini günlük olarak yapıp koyuluğuna göre takip edebilirsin maddi olarak daha iyi gelir
CANIM MANOŞYA COK SAGOL ARASTIRMISISIN BENDE BAKTIM AMA umıtlenmek ıstemıyom dun benımde ıdrarada bısey cıkmadı cunku bhcg kanda enaz 20-30 olunca ıdrarada cıkıyomus
kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
geçmiş olsun canım benim, hadi bakalım bi adım kaldı:lepi: gözün aydınkaydirigubbakcemile5 bayada çok yumurta toplanmış maşallah,ne güzel:içelim:a.s.
mona rosa buradan hamiş haberlerinide alacağız inşallah canım dualarım sizlerle
kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
kızlar merhaba, bugün benim transferimin 9. günüyd, 2. gün transfer yapılmıştı. sabah idrar testi yaptım. negatif çıktı. pek umudum kalmadı.yarın beta hcg yaptırıcam
Aysuncum sakın üzülme benimde 9. gün idrar testim negatif çıkmıştı 12. gün kanda değerim 870 di. 12.günü bekle sakın umutsuzluğa kapılma
sağol canım, bana ümit oldun. ben 12. günü beklemeden yarın test yaptırıcam sanırım. inşallah seninki gibi olur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?