2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim değil canım dilberim yaptırmış birde onun transfer 2.gün oldu bencede hamiş ama sanırım tedirgin kalmış onun için sormuştum hamiş gibi değilmi ay darısı bizim başımıza daha ben öğrenmedim canım bugün 8.günüm dün bakmıştım negatif çıktı idrarda biraz beklemeye karar verdim

CANIM MANOŞYA COK SAGOL ARASTIRMISISIN BENDE BAKTIM AMA umıtlenmek ıstemıyom dun benımde ıdrarada bısey cıkmadı cunku bhcg kanda enaz 20-30 olunca ıdrarada cıkıyomus

CANIM MANOŞYA COK SAGOL ARASTIRMISISIN BENDE BAKTIM AMA umıtlenmek ıstemıyom dun benımde ıdrarada bısey cıkmadı cunku bhcg kanda enaz 20-30 olunca ıdrarada cıkıyomus

biliyorum canım dün yapmıştın test bak ben daha önce 9.gün idrar testi yapıp silik çizgi gören çok kişi okudum ama onların transfer günleri enaz 3.gün yani senin normalinde yarın yaptırsan daha iyi sonuç alırdın ama hayırlısı be canım bence var sen şimdi moralini yüksek tut emi değerin katlansın

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

canımmmm tebriklerrrr:teytey::teytey::teytey:Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:a.s.

Kızlar umarım bilgiler işinize yarar...

Normal bir gebelikte B-Hcg değerleri aşağıdaki gibidir.
Son adet tarihinden sonra geçen hafta sayısına göre değer aralıkları

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

ozlenozlem cok sagol canım bılmıyom 6.17 olunca cok umudum yok umıtlenıp uzulmek ıstemıyom amam merakta edıyom hayırlısı beklemekten baska alternatıfım yok

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

geçmiş olsun canım benim, hadi bakalım bi adım kaldı:lepi: gözün aydınkaydirigubbakcemile5 bayada çok yumurta toplanmış maşallah, ne güzel:içelim:a.s.

kızlar merhaba, bugün benim transferimin 9. günüyd, 2. gün transfer yapılmıştı. sabah idrar testi yaptım. negatif çıktı. pek umudum kalmadı.yarın beta hcg yaptırıcam

özlenözlem canım tranferden sonra sen bişey kullandınmı kullanmak gerekiyormu iğne falan bu bant ne oluyo dr.banada verirmi acaba

bana yumoş toplamada vaginal jel verdi ecoprin ve folik asit verdi. Hala 3 ününde kullanıyorum

mona rosa buradan hamiş haberlerinide alacağız inşallah canım dualarım sizlerle

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.2. spermiyoğramı bilmiyoruz.doktoru bulamadık sürekli ameliyatta.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

geçmiş olsun canım benim, hadi bakalım bi adım kaldı:lepi: gözün aydınkaydirigubbakcemile5 bayada çok yumurta toplanmış maşallah, ne güzel:içelim:a.s.

mona rosa buradan hamiş haberlerinide alacağız inşallah canım dualarım sizlerle

amiiin.allah hepimize nasip etsin.sayı güzel ama eşim çok endişeli.spermlerim az çıkar da tamamını dölleyemezseler diye

oh maşallah ne güzel 22 tane yumoş hadi hayırlısı bakalım

kızlar merhaba, bugün benim transferimin 9. günüyd, 2. gün transfer yapılmıştı. sabah idrar testi yaptım. negatif çıktı. pek umudum kalmadı.yarın beta hcg yaptırıcam

Aysuncum sakın üzülme benimde 9. gün idrar testim negatif çıkmıştı 12. gün kanda değerim 870 di. 12.günü bekle sakın umutsuzluğa kapılma

Aysuncum sakın üzülme benimde 9. gün idrar testim negatif çıkmıştı 12. gün kanda değerim 870 di. 12.günü bekle sakın umutsuzluğa kapılma

sağol canım, bana ümit oldun. ben 12. günü beklemeden yarın test yaptırıcam sanırım. inşallah seninki gibi olur.:Saruboceq:

sağol canım, bana ümit oldun. ben 12. günü beklemeden yarın test yaptırıcam sanırım. inşallah seninki gibi olur.:Saruboceq:

canım sakın ümütsizliğe kapılma hatırlarsan benimde senin gibi 2.gün transferim olmuştu sanırım bizim daha geç görülür idrarda o yüzden kan testini baz al sanırım yarın değer azda olsa kanda belli olur ama yinede kesin sonucu 12.gün alırsın moralini lütfen bozma helede idrar testi için hiç bozma bence erken transfer olduğundan çıkmıyor ee birde çıkanlar biliyosun çoğul gebelikler belki senin çoğul değildir canım yarın haberlerini bekliyorum benimde yarın 9.günüm allahım inş hayırlı haberler aldırır dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…