2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey:sm_cool::sm_cool:

hadi hayırlısı bak ne güzel......transfer ne zaman?

transfer için bir şey demediler.yarın kontrol var.ultrasonla rahim incelemesi yapılacakmış.sanırım ona göre karar verecekler

mona rosa canım canını sıkma stres yapma. Biraz rahatlaman lazım ki bebişlerinin transferden sonraki yataklarının iyi olması lazım. Rahim incelemende inşallah iyi çıkacak. Ama lütfen olumlu düşün ki bebişlerin yatakları(rahmin) de rahat olsun ve bebişlerin sana tutunsun

canım çok sevindim hayırlısı olur inşallah...9 embriyo çok iyi kaliteleride iyi olur inşallah gerisinide dondurma yaparsın artık;benimde transferin 6 günü çok sabırsızlanıyorum.dualarım sizinle....

Merhaba canım,
Valla gayet iyi gidiyor. Şimdilik bir şikayet yok . değerim Cuma günü 10. gün 121 di doktor bugün tekrar test yaptırmamı istemişti. Bugün yani 13. gün değerim 614.79 çıktı. Eşim acaba ikiz olabilirmi diyor. Valla sayısı ne olursa kabulüm yeterki sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar. Sen nedersin ikizmi acaba

kızlar bişey sorucam transferden 3 gün sonra karnınızda ağrı şişkinlik bel ağrısı oldumu kasıklarımda sızlamada oluyor korkuyorum ya rengli olucam diye panikledim şimdi

canım çok haklısın.her şey iyi olsun diyelim iyi olsun.dönüş beni korkutuyor.istanbula gelişimiz sorunlu oldu.buz ve tipi vardı.mahsur kaldık.20 saat yolculuk yaptık.bakalım dönüş iyi olur inşaallah
canım çok sevindim hayırlısı olur inşallah...9 embriyo çok iyi kaliteleride iyi olur inşallah gerisinide dondurma yaparsın artık;benimde transferin 6 günü çok sabırsızlanıyorum.dualarım sizinle....
ay canım çok güzel telaşlar bunlar değil mi?allah yüzümüzü güldürsün.
özlem doktorla konuştunmu...ikizmi diye cnm....
inşallah ikizdiiiiiiiiiiiiiiiiirkaydirigubbakcemile5
kızlar bişey sorucam transferden 3 gün sonra karnınızda ağrı şişkinlik bel ağrısı oldumu kasıklarımda sızlamada oluyor korkuyorum ya rengli olucam diye panikledim şimdi

lekelenmen olsa bile korkma yerleşme kanamasıdır.doktorunu ara lekelenmen olursa,ama nolur içini ferah tut.bebiş anneyi sıkı sıkı tutkaydirigubbakcemile

transfer için bir şey demediler.yarın kontrol var.ultrasonla rahim incelemesi yapılacakmış.sanırım ona göre karar verecekler

ne güzel 9 tane yumoş dondurulmuş arkadaşım çok sevindim.inşlh yakında transfer haberinide alırız. arkadaşların dediği gibi kesinlikle stres yok doktorum bana da kesinlikle rahat olacaksın dedi

evet canım çok haklısın.iyi dileklerin için teşekkürler.en iyisi zamana bırakmak.işin zor kısmını atlattık.bundan sonrası sabır işi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşalllah maşallah canım benim ne diliyorsan allahım onu nasip etsin.yeterki sağlıklı olsun.bana kalırsa ikiz sanki :)kaydirigubbakcemile5

Tuğba gözün aydın canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Doktorla görüşemedim muayenedeymiş ama hemşireler değerin yüksek olduğunu söyledi. Artık 20 martta gittiğimde öğrenirim ikizmi değilmi diye. Gerçi içimden ikiz ve erkek geçiyor ama... İster tek ister çift benim için farketmez. Yeterki sağlıklı olsun canım.
Hadi bakalım bir yola beraber girdik. Allahım tamamına erdirsin ( sağlıcakla ve uzun ömürlü) inşallah
Öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…