insallah canım tesekkur ederım .allahım herkeze hepınıze nasıb etsın.sen bıraz karamsarsın yapma bak aynıydı sorunlarımız oldu şimdi sıra sende insallah
teşekkür ederim canım aminnnn inşallah tüm tedavidekiler hayırlı sonuçlar alır...
hadi hayırlısı bak ne güzel......transfer ne zaman?teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey:sm_cool::sm_cool:
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey:sm_cool::sm_cool:
canlarım 13.gün değerim 126.49 hamişimmmmmmmmmmm...herkese nasib etsin allahım.....
canlarım 13.gün değerim 126.49 hamişimmmmmmmmmmm...herkese nasib etsin allahım.....
canım çok haklısın.her şey iyi olsun diyelim iyi olsun.dönüş beni korkutuyor.istanbula gelişimiz sorunlu oldu.buz ve tipi vardı.mahsur kaldık.20 saat yolculuk yaptık.bakalım dönüş iyi olur inşaallahmona rosa canım canını sıkma stres yapma. Biraz rahatlaman lazım ki bebişlerinin transferden sonraki yataklarının iyi olması lazım. Rahim incelemende inşallah iyi çıkacak. Ama lütfen olumlu düşün ki bebişlerin yatakları(rahmin) de rahat olsun ve bebişlerin sana tutunsun
ay canım çok güzel telaşlar bunlar değil mi?allah yüzümüzü güldürsün.canım çok sevindim hayırlısı olur inşallah...9 embriyo çok iyi kaliteleride iyi olur inşallah gerisinide dondurma yaparsın artık;benimde transferin 6 günü çok sabırsızlanıyorum.dualarım sizinle....
inşallah ikizdiiiiiiiiiiiiiiiiirkaydirigubbakcemile5özlem doktorla konuştunmu...ikizmi diye cnm....
kızlar bişey sorucam transferden 3 gün sonra karnınızda ağrı şişkinlik bel ağrısı oldumu kasıklarımda sızlamada oluyor korkuyorum ya rengli olucam diye panikledim şimdi
transfer için bir şey demediler.yarın kontrol var.ultrasonla rahim incelemesi yapılacakmış.sanırım ona göre karar verecekler
Merhaba canım,
Valla gayet iyi gidiyor. Şimdilik bir şikayet yok . değerim Cuma günü 10. gün 121 di doktor bugün tekrar test yaptırmamı istemişti. Bugün yani 13. gün değerim 614.79 çıktı. Eşim acaba ikiz olabilirmi diyor. Valla sayısı ne olursa kabulüm yeterki sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar. Sen nedersin ikizmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?