canlarım 13.gün değerim 126.49 hamişimmmmmmmmmmm...herkese nasib etsin allahım.....
Merhaba canım,
Valla gayet iyi gidiyor. Şimdilik bir şikayet yok . değerim Cuma günü 10. gün 121 di doktor bugün tekrar test yaptırmamı istemişti. Bugün yani 13. gün değerim 614.79 çıktı. Eşim acaba ikiz olabilirmi diyor. Valla sayısı ne olursa kabulüm yeterki sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar. Sen nedersin ikizmi acaba
Canımmm çookkkkkkkkk tebrikk ederimm .değerin çok güzel katlanmıs.darısı bizim basımıza insallahh
:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
çok sevindim gözünaydın canım
tuğbacığım çok güzel bir sonuç.umarım ikizdir.bebişler geliyooooooooooooooooor:teytey::teytey::teytey:
kızlar bişey sorucam transferden 3 gün sonra karnınızda ağrı şişkinlik bel ağrısı oldumu kasıklarımda sızlamada oluyor korkuyorum ya rengli olucam diye panikledim şimdi
canlarım 13.gün değerim 126.49 hamişimmmmmmmmmmm...herkese nasib etsin allahım.....
süpersinhihoyyyt yaşasınnnnnnnnn bir annemiz daha oldu:sm_cool::sm_cool::sm_cool: tebrik ederim canım
2. denemem olacak evet mayısta başlayacağım öğretmen olduğum için malesef izin alamam okulu bırakamam yani..o nedenle tatile az bir zaman kalmasını bekliyorum
tebrikler canım:teytey::teytey::teytey: gözün aydın:CüvCüv:
kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
tuğba tebrik ederim ayyyyyyyyyy ne güzel ya allahım kucağına almayı ve büyütmeyide nasip etsin
bugun transferin 6. günü sıkı sık tuvaletim geliyo...karnımda bir ağırlık var birde acaba artık hissetmeye baslıyormuyum...bebişlerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?