2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

maşalllah maşallah canım benim ne diliyorsan allahım onu nasip etsin.yeterki sağlıklı olsun.bana kalırsa ikiz sanki :)kaydirigubbakcemile5

Kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah

:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

çok sevindim gözünaydın canım

amin cnm darısı tüm isteyenlere inş.benden size tavsiye hiç umutsuzlıua düşmeyin...ve sakın test gününüzden önce test yapmayın...moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

tuğbacığım çok güzel bir sonuç.umarım ikizdir.bebişler geliyooooooooooooooooor:teytey::teytey::teytey:

tşk. cnm benim darısı isteyen herkesin başına....hayırlısıyla doğsunda ikiz tekiz hiç farketmez cnm sağlıklı olsun bide eşime benzesin ...çok mu şey istedim ya:roflol:

kızlar bişey sorucam transferden 3 gün sonra karnınızda ağrı şişkinlik bel ağrısı oldumu kasıklarımda sızlamada oluyor korkuyorum ya rengli olucam diye panikledim şimdi

bende cuma transfer oldum,aynı şikayetler bende de var üstüne bir de iğne yerleri ağrısı
kafamçokkarıştı
tuğbaa tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah

bugun transferin 6. günü sıkı sık tuvaletim geliyo...karnımda bir ağırlık var birde acaba artık hissetmeye baslıyormuyum...bebişlerimi...

süpersinhihoyyyt yaşasınnnnnnnnn bir annemiz daha oldu:sm_cool::sm_cool::sm_cool: tebrik ederim canım

tşk. kinder inş. darısı sizlerin başına canlarım...allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

2. denemem olacak evet mayısta başlayacağım öğretmen olduğum için malesef izin alamam okulu bırakamam yani..o nedenle tatile az bir zaman kalmasını bekliyorum

merhaba canım bende mayısı bekliyorum bende öğretmenim aynı duyguları yaşıyoruz zaman geçmiyor demi gellllllllllll mayıs gellllllllll...allah hepimize anneliği nasip etsin en kısa zamanda

tuğba tebrik ederim ayyyyyyyyyy ne güzel ya allahım kucağına almayı ve büyütmeyide nasip etsin

kader arkadaşlarım;11 günüm degerim 226 sonuç HAMİLEYİMMMMkaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.tebrik ederim seni ve eşini.allahım bağışlasın ya acayip moral oluyor bunar çok sevindim aç kollarını annesi geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun transferin 6. günü sıkı sık tuvaletim geliyo...karnımda bir ağırlık var birde acaba artık hissetmeye baslıyormuyum...bebişlerimi...

inşallah canım ya.herkesin belirtisi farklı oluyor ama tuttuklarında bende aynı şeyleri hissetmiştim.öyle dua ediyorum sizler için seninde güzel haberini alıcaz inşallah içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…