insallah canim...zaten sabretmekten baskada bisey gelmiyor elimden..keske gelse....:çok üzgünüm:
mehay ve civcivcim sizin ilk denemeniz mi?inş başarılı olursunuz.sanırım ikinizinde spermlerde sorun.başka bir problem yoksa tutma şansı çooookkk yüksek diye biliyorum.inş. Hepimizinki tutarda evlerimize neşe gelir.öpücükler
bende oyle dusunmustum zaten ama tek sorun bu degil...ben calisiyorum igneleri yapmaya eve hemsire geliyor bir hafta sabah bir hafta aksam calisiyorum hadi sabahciyken aksam iftardan sonra gelse ama aksamciyken gece 10 da cikiyorum sabahta gelemez oruclu olurum gece gelmiyorlar....birde benim ilac olayi 2-3 hafta surecek uzun protokol benimki canim....
süleymaniyeden canım.ama sen söyle yinede ,ben daha öncede orda çıkarmıştım o raporu götürücem ordaki dosyamda herşey kayıtlı zaten.bakalım ne kadar sürecek..cadiarzu
canım benim ruh halin benim birkaç gün önceki halime benziyor.hergün ağlar bir vaziyetteydim.son zamanlarda evde kalmamaya çalışıyorum iyi de geliyo tavsiye ederim sanada.bak tüp bebeğede geçmişsin ne güzel.aşılamada belkide spermle yumurta buluşamıyorlardı.tüp bebekte böyle bir sorunda olmayacak bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar inş.
ANLADIM CANIM TABİ ORANIN ŞARTLARI DAHA FARKLI ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN GULUM UZME KENDİNİ DAHA FAZLA :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aminn canimm benim ilk denemem inş.tutar çunku tutmazsa ben çok duygusalimmm ve psikolojik olarak çok yipranirim
insallah canim...ruh halim berbat kendimi zihinsel olarak cok yorgun hissediyorum dusun dusun nereye kadar....evde kalma gibi imkanim yok malesef canim calisiyorum....tup bebege eylulde gecicez kismetse canim...her ne kadar olacagina dair umutlarim olsada burda tedavisi olumsuz sonuclananlari gordukce tukeniyor umutlarim....
mehay yapma canım yaaa,böyle üzgün durma,evde kalsanda böyle durursan hiçbir şey düzelmez.umutların tükenmesin canım benim yaaa,moralini düzelt inan bana bu senin elinde,bu günler geçicek ve zamanı geldiğinde sende çoook sevineceksin ,çünkü bebişlerine kavuşacaksın canım ben buna inanıyorum üzülme lütfen..:teselli:
malesef canim fransiz hemsire oruc tutuyorumdan anlarmi?oruc bittigi vakit de gelmez gec oluyor diye offff...............:1no2:
inş tutar canım.genetik test yaptırdınızmi siz?bize tedavi öncesinde genetik test yaptılar.fiziksel olarak bir sorun olmamasına rağmen eşimde kromozom sorunu çıktı.ilk tüp bebek denememizde embriyolar genetik teste girdiler.üçtanesi girmişti ama hiçbirisi testi geçemedi.inş bu sefer allahın izniyle geçecekler.bu defa çok istekli başlamadım ama içimde bi sevinç var hepimizinki tutacak allhın izniyle:hooray::hooray::hooray:
canimm yapma böyle yaa nerde bize moral veren mehay şimdi bi karamsarliktir gidiyorr ... Biraz silkelen be canim hem allah hiç kimseye taşiyamayacagi dert vermez bizler guçlu ve sabirli insanlariz ve elbet en sonunda bizleride odulsuz birakmayacaktir
tamam canim haklisin toparlanmam lazim....sizlerinde moralini bozmak istemem....Şeniz
CANIM BİZLERİN MORALİNİ BOZMUYORSUNN SADECE SENİ UZGUN GORMEK GERÇEKTEN BENİDE UZUYOR..AMA KENDİNİ YIPRATMANI İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ ŞU AN NE DUYGULAR İÇİNDE OLDUĞUNU ÇOK İYİ TAHMİN EDEBİLİYORUM...senağlamasenağlamasenağlama
canim benim bizi bizden iyi kim anlarki zaten....acisini kim bilir bunun ??ancak yasayan bilir....bunlar bana verdigin destek ve moral icin canimcigima.s.a.s.a.s.
Allah ikiz versin insallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhŞeniz
İNŞALLAHHH CANIMMM AMİNNN ALLAH AGZINDAN DUYSUNN AMA SANADA ÜÇÜZ VERSİNKİİ BU BOŞ GUNLERİNİ ÖZLEYESİNN AMİNN sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?