2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar.İnş. hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.ben kulübe daha yeni üye oldum.Birkaç güne kadar da tedaviye başlayacağım.Umarım başlarım 2 senedir tüp bebek yaptıracağım ama bir türlü başlayamadım.Öncelike hem iyice bizi araştırılar ne var ne yok diye hemde devlet karşılar diye tıp fakültesi gitmek gibi bir hatada bulundum.Eşimde azosperm çıktı.Bende de yok yok!kaydirigubbakcemile2 polip,endometrium,rahim içinde15-16 miyom,ve rahim dışında rahmimin 1.5 katı miyom.bu teşhisler bana tıp fakultesinde 7 ayda kondu.(genelde aletleri hep bozuktur ve sıra bir türlü gelmez)tedavi için laparoskopi denildi.Allah'tan gidip özel bir hastanede yaptırmışım ameliyatımı;ameliyat olduktan 6 ay sonra tıp fakultesinde arayıp yarın ameliyatınız var dediler:1shok:
neyse ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti,2 aydır yumurtalık kisti ile uğraşıyorum,bu ay hem apsorbe edecek doktorum.1 hafta başlayacağız tedaviye ama çok korkuyorum.Kafam çok karışık umarım bana yoldaş olursunuz.Hepinizin duaları kabul olur inşaallah.

biv geçmiş olsun canım...buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...

canım çok geçmiş olsun... gidenlerde az buz bişey değil ama cana geleceğine mala gelsin... sıkılmamak mümkün değil biliyorum fakat meleklerini düşün...şuan onlar daha önemli...yerimseniben

kızlar hepinize tşkr ederim.üzülmedim dersem yalan olur ama salı günü inşlh hayırlı haber alırsam hiç birşey umurumda bile olmayacak allahın izniyle

kızlar moralim çok dün geceden beri karnım çok ağrıyo sanki regl olucam kahverengi lekede geldi ama pozitif düşünemiyorum aslında kahverengi lekenin tutunma kanaması olduğunu biliyorum.inanın bütün gece uyumadım.hep dua ettim :Saruboceq:rabbime teste 2 kala böyle şeyler yaşamak iyi gelmedi.o koskoca karnım bir gecede indi.göğüslerim şişti onlarda ufaldı bunları yaşayan arkadaşlar varmı?kızlar birde ayıptır söylemesi vajinadan sancı giriyo aynen reglde olduğu gibi ne olur dualarınızı eksik etmeyin.pazartesi test günüm kızlar umarım yanılan ben olurumda rabbim yüzüme güler.senağlama

kinder umudunu yitirme ....İnşallah güzel haberler alacaksın diye düşün...Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...:Saruboceq:

üzülme canım, umudunu yitirme inşallah iyi sonuçlar alacaksın

canım çok geçmiş olsun.sakın toparlamaya kalkıp kendini yorma.bırak dağınık kalsın bebişleri düşün.

canım yapmaa yaa lütfen, herkesin belirtisi farklı daha bişey yok ortada lütfen bozma moralini, olmasa bile Allah büyük canım herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

[
CENTER]kızlar moralim çok bozuk senağlama birhaftadır girmiyordum nete geçen hafta cuma gecesi şiddetli sancı başladı karnımda ve bacaklarımda 5 haftalık olmuştu bu hafta salı günü keseleri görmeye gidicektim gece acilen hastaneye gittim ultrasona girdim keseler gözükmedi dış gebelik dediler sabaha kadar kendi doktorumu bekledim tam karar veremediler doktorum gelince oda dış gebelik dedi cumartesi öğlen ameliyata alındım laporoskopi yapıldı.kızlar biraz uzun yazdım ama moralim çok bozuldu paylaşmak istedim sizinle çok sevinmiştim ama ALLAHTAN herşey şimdi 6 ay sonra ikinci tüp bebek deniyeceğim ama çok korkuyorum birdaha aynı şeyleri yaşarmıyım diye benim gibi olup tekrar deneyip hamile kalan varmı yazarsanız çok sevinirim buna çok ihtiyacım var (ALLAHIM hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin)​
[/CENTER]senağlama

geçmiş olsun canım tabiiki tekrar hamile kalabilirsin sakın umutsuzluğa kapılma

canım çok geçmiş olsun.sakın toparlamaya kalkıp kendini yorma.bırak dağınık kalsın bebişleri düşün.

saol canım tşkr ederim. aynen senin dediğin gibi yaptım arkadaşım hiç bişei ellemedim saolsun ablamlar geldiler şuan gözüm hiç birşey görmüyo zaten direk bebeişlere odaklandım hayırlısıyla şu tahlilde iii netice alsam düğün bayram yapıcam

canım geçmiş olsun.Tabi ki hamile kalacaksın...Hepimiz kalacağız inşallah.Sadece zamanını birtek Allahım biliyor bizede sabırla çalışmak ve inanmak düşüyor.Şimdi iyileşmene bak..Sonrasında yine başlayacak ve bebişi kucağa alacaksın inşallah...

geçmiş olsun sakın kendini çok üzme ne yapalım bizler allahın sevdiği kullarızki herşeyiz biraz zorluklarla oluyo ondan gelen herşeye kabuluz inşalh 6 ay sonra yendien tedaviye devam allahım bebişlerini kucağına alamayı nasip etsin:1hug:

BİV canım çok geçmiş olsun evine hızsız girmiş üzüldügünü tahmin ediyorum ama bozma moralini cana gelmesinde mala gelsin. senin moralini çok yüksek tutmak gerek yüzdün yüzdün kuyruguna geldin test sonucuna çok az kaldı sen bebişine odaklan hayatım öpüyorum seni

:çok üzgünüm:cnm benim çok çok geçmiş olsun...verilmiş sadakanız varmışki siz evde yokmuşsunuz ....inş. bu kötü haberin peşine iyi haberlerini duyarızda seviniriz cnm benim...her işte bir hayır vardır....

canm uzulme hersey Allahtan bundada vardir bi hayir diye dusun.cok cok gecmis olsun.senin sagligin yerinde olduktan sonra yine olur yine denersin.Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.saglikli olsunda varsin 6 ay 1 sene sonra olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…