canim uzulmek yok hakkimizda hayirlisi buymus.yola devam.:1hug:bende 2.denememe basliycam.nerede yaptirdin ozeldemi?doktoruna guveniyorsan bence ayni yerde devam et.ama oncelikle neden tutunmamis olabilecegini sor ona gore yol al.ben ayni doktruma devam ediyorum ilk denememde ne kadar ilac kullanildi kac yumurta cikti kaliteleri nasildi biliyor 2.de ona gore yol aliriz diye dusundum.neden tutunmadigini sordum.genetik bozukluk rahimde iltihap yapisiklik v.s den bahsetti.en son 3 sene once rahim filmi cektirmistim.yapisiklik iltihap yoktu diye tedaviye baslamistik.simdi yeniden istedi bi degerlendirelim dedi.dedigi gibi de oldu 3 senede rahimde yapisikli ve iltihap olusmus.once bu sorunlari giderip sonra 2.denememe basliycaz.doktorunla oturup net konusup bence ona gore devam et.
manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda
manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda
desteğin için tşk ederim canım ya ben çok ince düşünüyorum birazda başıma ondan mı hep olumsuzluklar geliyor bilmiyorum aslında ilk etapta neden rahim flimi çekilmiyor onu bile kafaya takmıştım gerçi rahimde bir problem varmı bilmiyorum şuan hiç bişey belli değil bana merkez döndü bu arada özelde yaptırmıştım ve çarşamba günü toplantı yapacaklarını sonrada sebeblerin neler olabileceğini benimle paylaşacaklarını söylediler tekrar aynı merkeze gidermiyim şuan bilmiyorum ama biliyosun maddi açıdanda yüklü bu olay 2.olacağın için indirim yaparlar diye düşünüyorum eğer indirim bayağı farkederse yine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum bu arada bana 2 ay vücut dinlenmesi gerekiyor dediler sana ne demişlerdi 2 ay az bir süremi canım gerçi 2 ay içinde maddi toparlana bilirmiyim emin değilim sen nezaman başlayacan 2.tedaviye kendine yi bak sende üzülme emi
canım lütfen iyi düşün ve acele etme ama bazı merkezlerde öyle ilgililerki en azından ben hastanede kendimi evde gibi hissediyorum umarım sen de böyle bir merkez bulursun.Allah yardımcın olsun
sen hangi hastanede yaptırdın canım buarada desteğin için tşk ederim merkez konusunu mutlaka düşüneceğim nasıl önümde düşünmek için aylar var buarada yine sizinle fikir alışverişinde mutlaka bulunacağız
:çok üzgünüm:
aranıza yeni katıldım
Iyi geceler arkadaslar,
Ben Hollanda'dan yaziyorum sizlere. Benim ilk tup bebek denemem, su an transferin 7.gunu. Insan gercekten sabirsizlaniyor ama beklemekten baska care yok.
Bizimki biraz ani oldu. Aslinda asilama yapilacakti ama cok yumurta buyuyunce asilamadan vazgecip tup bebek deneyelim dedi doktorlar. 11 den fazla yumurta buyumustu 20 mm civarinda. Acili bir yumurta aldirma operasyonundan sonra cika cika 1 tane yumurta cikti :)
Rabbim ne buyuktur ki o biricik yumurta dollendi ve 3.gun transfer edildi. Insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Hakkimizda hayirli olan evlatlar nasip olsun insallah...
nevra 73 merhaba
yeni katıldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?