2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

desteğin için tşk ederim canım ya ben çok ince düşünüyorum birazda başıma ondan mı hep olumsuzluklar geliyor bilmiyorum aslında ilk etapta neden rahim flimi çekilmiyor onu bile kafaya takmıştım gerçi rahimde bir problem varmı bilmiyorum şuan hiç bişey belli değil bana merkez döndü bu arada özelde yaptırmıştım ve çarşamba günü toplantı yapacaklarını sonrada sebeblerin neler olabileceğini benimle paylaşacaklarını söylediler tekrar aynı merkeze gidermiyim şuan bilmiyorum ama biliyosun maddi açıdanda yüklü bu olay 2.olacağın için indirim yaparlar diye düşünüyorum eğer indirim bayağı farkederse yine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum bu arada bana 2 ay vücut dinlenmesi gerekiyor dediler sana ne demişlerdi 2 ay az bir süremi canım gerçi 2 ay içinde maddi toparlana bilirmiyim emin değilim sen nezaman başlayacan 2.tedaviye kendine yi bak sende üzülme emi

manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda

canım inan çok üzüldüm :çok üzgünüm: senin sonucunun pozitif olduğuna yükseleceğine hamile olduğuna okadar inandırmışımki kemdimi inan ne diyeceğimi bilemiyorum :1shok: senağlama bizim meleklerimize kavuşmamız için biraz daha beklememiz lazım demekki benneyaptımki

manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda

canımya biliyosun ben seni takipdiyordum açıkçası yükselince sevinmiştim tamam dilberim hamile demiştim ama nasip hayatım kısmet değilmiş allah yardımcımız olsun gerçekten çok üzüldüm kendini üzme canım senindemi ilk denemendi

canım bende bu ay 2.tedavime başlayacağım..aynı yerde devam ediyorum.bana 2. tedavim için %20 indirim yaptılar.bilgi veriyim dedim. belki senin merkezinde bu oranda bir indirim yapar.bide duyduğum kadarıyla merkezler genelde 2.ciye %20-25 arası bi indirim yapıyorlarmış.

canım lütfen iyi düşün ve acele etme ama bazı merkezlerde öyle ilgililerki en azından ben hastanede kendimi evde gibi hissediyorum umarım sen de böyle bir merkez bulursun.Allah yardımcın olsun

sen hangi hastanede yaptırdın canım buarada desteğin için tşk ederim merkez konusunu mutlaka düşüneceğim nasıl önümde düşünmek için aylar var buarada yine sizinle fikir alışverişinde mutlaka bulunacağız

canım ben ankara hacettepede yaptırdım ve yine orda olucam çünkü ekibe sonuna kadar güveniyorum.ben çok badireler atlattım ama tüm ekip her daim yanımdaydı.umarım sende içine sinen bir yer bulursun.Allah istedikten sonra zamanı gelince kendiliğinden bile oluyor belki bunlara ihtiyacımız kalmadan melekler gelir bizede.ama lütfen acele etmeden düşün ben 1 yıldır bekliyorum gerçekten hazırım ve umutluyum.hadi alalım şu inatçı keçileri kucağımıza artık...

Iyi geceler arkadaslar,

Ben Hollanda'dan yaziyorum sizlere. Benim ilk tup bebek denemem, su an transferin 7.gunu. Insan gercekten sabirsizlaniyor ama beklemekten baska care yok.
Bizimki biraz ani oldu. Aslinda asilama yapilacakti ama cok yumurta buyuyunce asilamadan vazgecip tup bebek deneyelim dedi doktorlar. 11 den fazla yumurta buyumustu 20 mm civarinda. Acili bir yumurta aldirma operasyonundan sonra cika cika 1 tane yumurta cikti :)
Rabbim ne buyuktur ki o biricik yumurta dollendi ve 3.gun transfer edildi. Insallah hepimiz hayirli haberler aliriz. Hakkimizda hayirli olan evlatlar nasip olsun insallah...

manolya41 ve dilberimk bende gerçekten çok üzüldüm,Çok üzgünüm çoook üzülmedim desem yalan olur,ikinizinde tutacağına kalpten inanmıştım ama kısmet değilmiş, doğru zaman değilmiş demekki. umudumuzu kırmadan yola devam. hadi bakalım herşeye umutla moralle başlayalım, güzel olsun sonu inşallah, hayırlı olsun!hihoyyyt

canım öncelikle aramıza hoşgeldin. sonuca çok az zaman kalmış inşallah güzel haberler alırsın ve bizlerde güzel haberler verirsin. dediğin gibi Raabbim çok büyük inşallah o biricik yumurtan içinde biricik yavruna dönüşmüştür canım. güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun

Yeni katılan arkadaşlara merhaba, benim bugün transferden sonra 11. günüm sabah tahlil yaptırma konusunda çok kararlıydım ama öğlen kabız oldum, çok korkuyorum acaba bişey olmuşmudur

nevra 73 merhaba
yeni katıldım aranıza

yehare hoşgeldin ..senin sorun neydi ?
ben bugün çok karışık vaziyetteyim.transfer sonrası 8.gün ve kahverengi kanama oldu.Adet olacak gibi...çok korkuyorum arkadaşlar...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…