2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet ya herşeyde bir hayır vardır her gün eve erken geliyorum saat 3 gibi dinlenmek için o gün işlerim bitmedi saat 5 de geldim polis de aynısını söyledi iyiki üstüne gelmemişsin kesin size zarar verirdi diye verilmiş sadakamız varmış

emsall saol arkadaşım şu anda bebişlere o kadar odaklandımki başka hiç birşey düşenemiyorum bile eğer bide hayırlı haber alırsam hiç umurum olmıcak başımın gözümün sadakası olsun dicem yemin ediyorum

kinder canım, lütfen olumsuz düşünme.. İnşallah bebişlerin seninle canım. Lütfen bebişlerini böyle düşünüp üzme ki onlarda sana sıkı sıkı tutunsun. Kalbimiz ve dualarımız seninle canım

kızlar desteğiniz için teşekkürler.evet bugun moralim bozuktu ama artık değil önce kendime sonrada sizlere söz veriyorum.iyi olucam,kafaya takmicam bugun çok araştırdım hemen hemen herkesde olmuş bu kahverengi kanamalar rabbim hayırlısını versin yeterki...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ....kaydirigubbakcemile5

canım benim merak etme işallah hayırlı haberler alacaksın takma kafana sağlığınız yerinde olsun yeter. güzel haberlerini bekliyorum canımcım :)

canım allah yardımcın olsun ama sana şunu söylemek istiyorum sen kafaya taktıkça daha olumsuzlaştırıyorsun herşeyi sonra kahverengi kanama buradan takip ettiğim kadarıyla hep tutunma olan kişilerde oldu bende çok kafaya taktım ve bugün olumsuz haber aldım unutma ki kafaya takınca hiç birşey düzelmiyor biliyorum elinde değil ama yaradanım nasipedecekse olur zaten ne olur ferah tut içini benimle senin aynı gün yumurtalarımız toplandı ama benim 2 gün sonra transferim olmuştu ben baştan beri olacağına hiç inanmadım dr ümitli konuşsada içimden bir ses kinderin olacak diyordu inş olur canım dualarım senin bekleyen tüm arkadaşlarım için kendini de bebekleride yıpratma emi maddi olarak toparlayınca bende 2.denicem hayırlısı artık kendine lütfen çok iyi bak

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

canım doktorunla olan diyaloğun çok önemli doktorun ve ekibinden memnunsan devam et ama içine sinmeyen birşeyler varsa arkana bile bakma yeni bir merkez bul bence.bizler özel çiftleriz bu yüzden bunu göz önünde bulunduran merkezleri seçelim.para için bizleri kullanmalarına izin vermeyelim.tek isteğimiz meleklerimizi kucağımıza almak

canim uzulmek yok hakkimizda hayirlisi buymus.yola devam.:1hug:bende 2.denememe basliycam.nerede yaptirdin ozeldemi?doktoruna guveniyorsan bence ayni yerde devam et.ama oncelikle neden tutunmamis olabilecegini sor ona gore yol al.ben ayni doktruma devam ediyorum ilk denememde ne kadar ilac kullanildi kac yumurta cikti kaliteleri nasildi biliyor 2.de ona gore yol aliriz diye dusundum.neden tutunmadigini sordum.genetik bozukluk rahimde iltihap yapisiklik v.s den bahsetti.en son 3 sene once rahim filmi cektirmistim.yapisiklik iltihap yoktu diye tedaviye baslamistik.simdi yeniden istedi bi degerlendirelim dedi.dedigi gibi de oldu 3 senede rahimde yapisikli ve iltihap olusmus.once bu sorunlari giderip sonra 2.denememe basliycaz.doktorunla oturup net konusup bence ona gore devam et.

hoşgeldin aramıza umarım hepimiz umduğunuza kavuşuruz ama öncelikle senin sağlığına kavuşamanı diliyorum.bazı durumlarda aynı olayları yaşamışız.önce biz sonra meleklerimiz biz varsak onlar var.sağlıkla kal

açıkçası merkez pekiçime sinmedi biraz önemsemediler gibime geliyor diğer taraftanda artık onlar daha iyi problemimi biliyor diye düşünüyorum açıkçası ben kocaelide bir dr tarafından tedavi edildim merkeze yumurta toplama günü ile transfer günü gittim sadece belki oyüzden ilgi görmedim gibi geliyor bilemiyorum canım düşünmeden hareket etmek istemiyorum bana sanki bizim gözlerimize bakıp bunların tutmazsa tekrar gelirler gözüyle bakıyolar gibi geliyor herşey ticaretmi oldu gerçekten bilemiyorum iyi kalite 3 emb transfer edilmişti ee niye böyle oldu ozaman tabi allahın takdiri canım kafam okadar karışıkki saol cvp için

canım lütfen iyi düşün ve acele etme ama bazı merkezlerde öyle ilgililerki en azından ben hastanede kendimi evde gibi hissediyorum umarım sen de böyle bir merkez bulursun.Allah yardımcın olsun

manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda

canım ya çok üzüldüm hayırlısı buymuş demek kolay ama buna inanmassak işin içinden çıkamayız.sabır ve umutla yola devam gelicekler ya melekler bize düşen beklemek.inan çok üzüldüm dualarım seninle ve sizlerle

kindercim harikasın ya bizden sana tam destek başarıcan alıcan meleklerini kucağına ben inanıyorum Allah yardımcın olsun

canım lütfen iyi düşün ve acele etme ama bazı merkezlerde öyle ilgililerki en azından ben hastanede kendimi evde gibi hissediyorum umarım sen de böyle bir merkez bulursun.Allah yardımcın olsun

canım selam bende ankarda yaptıracağım tüp bebeği ankalife tüp bebek merkezinde gittim gördüm çok sıcak biyer sen nerde yaptırıyorsun kaç para yapıyorlar canım :1hug:

canım selam bende ankarda yaptıracağım tüp bebeği ankalife tüp bebek merkezinde gittim gördüm çok sıcak biyer sen nerde yaptırıyorsun kaç para yapıyorlar canım :1hug:

selam tatlım hacettepede yaptırıyorum ben doktorum tarık aksuydu ben başladığımda ama sonra kendi merkezini açtı ben yinede hacettepeyi bırakamadım çünkü şimdiki hocamda çok iyi.canım ben sevkli gidiyorum ve devletin karşıladığı kısım hariç 2 yıl önce 2 bin lira ödedik.eşimin tese uygulamasıda dahildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…