:çok üzgünüm:cnm benim çok çok geçmiş olsun...verilmiş sadakanız varmışki siz evde yokmuşsunuz ....inş. bu kötü haberin peşine iyi haberlerini duyarızda seviniriz cnm benim...her işte bir hayır vardır....
BİV canım çok geçmiş olsun evine hızsız girmiş üzüldügünü tahmin ediyorum ama bozma moralini cana gelmesinde mala gelsin. senin moralini çok yüksek tutmak gerek yüzdün yüzdün kuyruguna geldin test sonucuna çok az kaldı sen bebişine odaklan hayatım öpüyorum seni
emsall saol arkadaşım şu anda bebişlere o kadar odaklandımki başka hiç birşey düşenemiyorum bile eğer bide hayırlı haber alırsam hiç umurum olmıcak başımın gözümün sadakası olsun dicem yemin ediyorum
kızlar desteğiniz için teşekkürler.evet bugun moralim bozuktu ama artık değil önce kendime sonrada sizlere söz veriyorum.iyi olucam,kafaya takmicam bugun çok araştırdım hemen hemen herkesde olmuş bu kahverengi kanamalar rabbim hayırlısını versin yeterki...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ....kaydirigubbakcemile5
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
selam kızlar.İnş. hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.ben kulübe daha yeni üye oldum.Birkaç güne kadar da tedaviye başlayacağım.Umarım başlarım 2 senedir tüp bebek yaptıracağım ama bir türlü başlayamadım.Öncelike hem iyice bizi araştırılar ne var ne yok diye hemde devlet karşılar diye tıp fakültesi gitmek gibi bir hatada bulundum.Eşimde azosperm çıktı.Bende de yok yok!kaydirigubbakcemile2 polip,endometrium,rahim içinde15-16 miyom,ve rahim dışında rahmimin 1.5 katı miyom.bu teşhisler bana tıp fakultesinde 7 ayda kondu.(genelde aletleri hep bozuktur ve sıra bir türlü gelmez)tedavi için laparoskopi denildi.Allah'tan gidip özel bir hastanede yaptırmışım ameliyatımı;ameliyat olduktan 6 ay sonra tıp fakultesinde arayıp yarın ameliyatınız var dediler:1shok:
neyse ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti,2 aydır yumurtalık kisti ile uğraşıyorum,bu ay hem apsorbe edecek doktorum.1 hafta başlayacağız tedaviye ama çok korkuyorum.Kafam çok karışık umarım bana yoldaş olursunuz.Hepinizin duaları kabul olur inşaallah.
canım doktorunla olan diyaloğun çok önemli doktorun ve ekibinden memnunsan devam et ama içine sinmeyen birşeyler varsa arkana bile bakma yeni bir merkez bul bence.bizler özel çiftleriz bu yüzden bunu göz önünde bulunduran merkezleri seçelim.para için bizleri kullanmalarına izin vermeyelim.tek isteğimiz meleklerimizi kucağımıza almak
açıkçası merkez pekiçime sinmedi biraz önemsemediler gibime geliyor diğer taraftanda artık onlar daha iyi problemimi biliyor diye düşünüyorum açıkçası ben kocaelide bir dr tarafından tedavi edildim merkeze yumurta toplama günü ile transfer günü gittim sadece belki oyüzden ilgi görmedim gibi geliyor bilemiyorum canım düşünmeden hareket etmek istemiyorum bana sanki bizim gözlerimize bakıp bunların tutmazsa tekrar gelirler gözüyle bakıyolar gibi geliyor herşey ticaretmi oldu gerçekten bilemiyorum iyi kalite 3 emb transfer edilmişti ee niye böyle oldu ozaman tabi allahın takdiri canım kafam okadar karışıkki saol cvp için
manolya canım benımde degerım yukselmedı dustu bende negatıf sonuc hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlısı olsun ne zman tahlil yapıcaksın
canım lütfen iyi düşün ve acele etme ama bazı merkezlerde öyle ilgililerki en azından ben hastanede kendimi evde gibi hissediyorum umarım sen de böyle bir merkez bulursun.Allah yardımcın olsun
canım selam bende ankarda yaptıracağım tüp bebeği ankalife tüp bebek merkezinde gittim gördüm çok sıcak biyer sen nerde yaptırıyorsun kaç para yapıyorlar canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?