2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

nevra biz sen le aynı gündük ben de sık sık tuvalete gittim bu gün ama akıntı hep şeffaf renkli idi bazılarında tutunma kanaması oluyormuş ya odur sıkma canını dua edelim iyi sonuç alalım hepimiz :teselli:

canım diğer topicte de yazdım ama görmezsen diye buraya da yazıyorum.Evet günlerimiz aynı.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Ne bileyim ya korkuyo insan...Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile doldur...:Saruboceq:

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Böyle bir sitenin vaarlığı inanılmaz bilgi veric.
Ama ondan da önemlisi insanın yalnız olmadığını bilmesi çok çok moral veriyor. Birbirinize yazdığınız bu güzel dilekler, moral verici satırlar içimi açtı.

Ümitsizliğe kapıldığım anda ümidim oldunuz. Benim de başarısız bir tüp bebek denemem oldu maalesef. Şimdi ikincisine hazırlanıyorum. Hem maddi hem manevi olarak zor bir hazırlık.

Aranızda SGK katılımından faydalanmak için alınan heyet raporunun nasıl alındığını neler gerektiğini bilen var mı acaba? Nereye başvurmak gerekir n tür işlemler var?

Cevaplarnız için şimdiden çok teşekkürler.

hoşgeldin aramıza benim 3.denemem yapılacak mayısta ve iki denememide üniversite hastanesinde yaptırdım.ve yardımdan yararlandım.bizim bütün işlemlerimizi bölüm sekreterliği yaptı biz sadece sevkimizi fotoğraflarımız verdik onlar ilaç ve tedavi raporunu çıkardılar.bu anlamda çok rahattık.Allah yardımcımız olsun meleklerini kucağına alman dileğiyle.

korkma nevra tutunma kanamasıdır.doktorunla mutlaka konuş için rahatlasın iyi haberlerini bekliyoruz

evet ya hepimiz aynı günlerde yapıcaz tahlilleri
inşallah hepimiz mutlu sonuçlar alırız

arkadaşlar inş hepinizin güzel haberlerini duyarız... bende düşünüyorum tek tüp kapalı... dr.selman laçin medicana hakkında bilgisi olan varmı acaba ?? yardımcı oursanız sevinirim...

ohh ohh ne güzel bir sürü yeni arkadaş gelmişdelikafadulden hoşgeldinizzz hepinizzza.s.a.s.a.s.

hoşbulduk....tavsiye edeceğiniz yerler var mı? ben dr.selma laçini düşünüyorum yinede fikirlerinizi öğrenmek isterim...

manolya41 benimde dr iki ay dinlen dedi ama benim kızkardeşim heşire abla iki ay yeterli değil biraz bekleyin dedi

ya benim kafam karıştı şimdi :uhm: benimde ilk denememin üstünden 2 ay 3 regli dönemi geçmiş oluyor ... bu ay 2. denemeye başlıyacaktık...eğer 2 ay yeterli olmuyorsa neden dr.lar bu zamanı öneriyor 2. deneme için?? :uhm: ne yapsakki acaba başlamasammı.. şimdi iyice umutsuzluğa düştüm ya bundada tutmazsa diye...........
:uhm:fisfisfisbenneyaptımki:çok üzgünüm:benneyaptımkifisfisfis:uhm:
offff offfff ne kadar zor dönemler yaşıyoruz arkadaşlar yaa.... Allah'ım hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürse artık.. inanın her gün her gece hepimiz için dua ediyorum...inşallah bu yolda olan bütün arkadaşlar bir gün burdan hamileyiiimmmmm diye bağıracağız...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:a015:

Son düzenleme:

tşçk ederim canım ne yapalım nasip değilmiş inş zamanla tekrar deneriz ama şuan maddi manevizamana ihtiyacımız var

saol canım aslında birazda indirim yaparlar diye aynı hastaneye gitmek istiyorum ee artı biraz daha yoğunlaşırlar diye düşünüyorum ama daha düşünecek zamanım çok önümde fikrim değişirmi bilmiyorum herşeyden önemliside ya yine tutmazsa korkusunu atabilmek üzerimden hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım inş hayırlısıyla bebğine kavuşmayı nasipeder canım

manolya41 benimde dr iki ay dinlen dedi ama benim kızkardeşim heşire abla iki ay yeterli değil biraz bekleyin dedi

tşk ederin canım zaten 2 ay sonra daha kendimi hazır hissedeceğimi sanmıyorum allahtan hayırlısı hepimiz için verdiğin bilgi için saol sen nezaman başlamayı düşünüyorsun

hoşbulduk....tavsiye edeceğiniz yerler var mı? ben dr.selma laçini düşünüyorum yinede fikirlerinizi öğrenmek isterim...

kaydirigubbakcemile5 cnm öncelikle aramıza hoşgeldin...ben beylikdüzü medicanada yaptırdım ve allah nasib ederse 21 martta keseyi görmeye gidicez...gerçi benim doktorum aysun hn.ve çokkkkkkkkkkkkkk memnunum...çok ilgili...cana yakın...selman beyde çok iyiymiş cnm...bak özlenözlem selman beyin hastasıydı ve oda 20 martta kese görmeye gidicek inş....istersen onada sorabilirsin...inş. hakkında hayırlısı olur cnm...

gmz83 hoşgeldin, tedavin şimdiden hayırlı olsun.
Ben Selman bey in hastasıyım ve ilk denememde hamişim. 20 martta keseleri görmeye gideceğim. Selman bey ilgili ve çok net konuşuyor. En önemlisi ise %80-%90 gibi oranlar veripte boş yere umutları yükseltmiyor. Gerçek ve doğru yüzdelerle seni her türlü sonuca hazırlıyor. Ben çok memnunum canım. ınşallah sende memnun kalırsın sana uğurlu gelir.

arkadaşlar,
hepinizin mübarek mevlüt kandili mübarek olsun. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, analık duygusunu hepimize tattırsın inşallah

hayırlı kandiller arkadaşlar...özlenözlem problem neydi sende ?? bende tek tüp kapalı ve raporda hidrosalpinks yazıyor bugün selman beyi aradım nette okuduklarımı yazdım başarısızlık oranı o kadar yüksek değil dedi.... ayrıca yumurta toplarken sıvıyı alıyorlarmışşş.... ayrıca ultrasonda görünür dedi... bilginiz var mı sizin acaba...

Canım konu hakkında bilgim yok ama bizim sebepsiz infertilite idi ve doktorum bizede başarı şansızı % 65 civarında vermişti. Çünkü % 30-35 oranında başarısızlık olabiliyor. Bunuda kendimizi tamamen olacak diye kaptırıp sonuç negatif çıkarsa fazla yıkılmayalım diye veriyor sanırım. Arada burada okuyorumda doktorlar% 90 gibi şanslar veriyor olmayıncada insan çok yıkılıyor. Çünkü kesin gözüyle bakıyorlar. Am bu konuda doktoruma sonsuz güveniyorum .
Şu mübarek kandil günü inşallah doktorum senin içinde iyi olur ve Allahım yüzünü güldürür canım
En kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak umuduyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…