canım diğer topicte de yazdım ama görmezsen diye buraya da yazıyorum.Evet günlerimiz aynı.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Ne bileyim ya korkuyo insan...Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile doldur...:Saruboceq:nevra biz sen le aynı gündük ben de sık sık tuvalete gittim bu gün ama akıntı hep şeffaf renkli idi bazılarında tutunma kanaması oluyormuş ya odur sıkma canını dua edelim iyi sonuç alalım hepimiz :teselli:
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Böyle bir sitenin vaarlığı inanılmaz bilgi veric.
Ama ondan da önemlisi insanın yalnız olmadığını bilmesi çok çok moral veriyor. Birbirinize yazdığınız bu güzel dilekler, moral verici satırlar içimi açtı.
Ümitsizliğe kapıldığım anda ümidim oldunuz. Benim de başarısız bir tüp bebek denemem oldu maalesef. Şimdi ikincisine hazırlanıyorum. Hem maddi hem manevi olarak zor bir hazırlık.
Aranızda SGK katılımından faydalanmak için alınan heyet raporunun nasıl alındığını neler gerektiğini bilen var mı acaba? Nereye başvurmak gerekir n tür işlemler var?
Cevaplarnız için şimdiden çok teşekkürler.
canım diğer topicte de yazdım ama görmezsen diye buraya da yazıyorum.Evet günlerimiz aynı.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Ne bileyim ya korkuyo insan...Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile doldur...:Saruboceq:
manolya41 benimde dr iki ay dinlen dedi ama benim kızkardeşim heşire abla iki ay yeterli değil biraz bekleyin dedi
manolya41 ve dilberimk bende gerçekten çok üzüldüm,Çok üzgünüm çoook üzülmedim desem yalan olur,ikinizinde tutacağına kalpten inanmıştım ama kısmet değilmiş, doğru zaman değilmiş demekki. umudumuzu kırmadan yola devam. hadi bakalım herşeye umutla moralle başlayalım, güzel olsun sonu inşallah, hayırlı olsun!hihoyyyt
canım bende bu ay 2.tedavime başlayacağım..aynı yerde devam ediyorum.bana 2. tedavim için %20 indirim yaptılar.bilgi veriyim dedim. belki senin merkezinde bu oranda bir indirim yapar.bide duyduğum kadarıyla merkezler genelde 2.ciye %20-25 arası bi indirim yapıyorlarmış.
manolya41 benimde dr iki ay dinlen dedi ama benim kızkardeşim heşire abla iki ay yeterli değil biraz bekleyin dedi
hoşbulduk....tavsiye edeceğiniz yerler var mı? ben dr.selma laçini düşünüyorum yinede fikirlerinizi öğrenmek isterim...
biv canım inşallah ya...Sen ne durumdasın?Tahlile ne kadar kaldı?evet ya hepimiz aynı günlerde yapıcaz tahlilleri
inşallah hepimiz mutlu sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?