biv canım inşallah ya...Sen ne durumdasın?Tahlile ne kadar kaldı?
kızlar acil fikir desteğine ihtiyacım var...bugün transferde 10.günümdeyim sabah benden kan geldi ama devamı olmadı sizlerde böyle birşey yaşadınızmı
kızlar acil fikir desteğine ihtiyacım var...bugün transferde 10.günümdeyim sabah benden kan geldi ama devamı olmadı sizlerde böyle birşey yaşadınızmı
canım allah yardımcın olsun ama sana şunu söylemek istiyorum sen kafaya taktıkça daha olumsuzlaştırıyorsun herşeyi sonra kahverengi kanama buradan takip ettiğim kadarıyla hep tutunma olan kişilerde oldu bende çok kafaya taktım ve bugün olumsuz haber aldım unutma ki kafaya takınca hiç birşey düzelmiyor biliyorum elinde değil ama yaradanım nasipedecekse olur zaten ne olur ferah tut içini benimle senin aynı gün yumurtalarımız toplandı ama benim 2 gün sonra transferim olmuştu ben baştan beri olacağına hiç inanmadım dr ümitli konuşsada içimden bir ses kinderin olacak diyordu inş olur canım dualarım senin bekleyen tüm arkadaşlarım için kendini de bebekleride yıpratma emi maddi olarak toparlayınca bende 2.denicem hayırlısı artık kendine lütfen çok iyi bak
desteğin için tşk ederim canım ya ben çok ince düşünüyorum birazda başıma ondan mı hep olumsuzluklar geliyor bilmiyorum aslında ilk etapta neden rahim flimi çekilmiyor onu bile kafaya takmıştım gerçi rahimde bir problem varmı bilmiyorum şuan hiç bişey belli değil bana merkez döndü bu arada özelde yaptırmıştım ve çarşamba günü toplantı yapacaklarını sonrada sebeblerin neler olabileceğini benimle paylaşacaklarını söylediler tekrar aynı merkeze gidermiyim şuan bilmiyorum ama biliyosun maddi açıdanda yüklü bu olay 2.olacağın için indirim yaparlar diye düşünüyorum eğer indirim bayağı farkederse yine aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum bu arada bana 2 ay vücut dinlenmesi gerekiyor dediler sana ne demişlerdi 2 ay az bir süremi canım gerçi 2 ay içinde maddi toparlana bilirmiyim emin değilim sen nezaman başlayacan 2.tedaviye kendine yi bak sende üzülme emi
canım allah yardımcın olsun ama sana şunu söylemek istiyorum sen kafaya taktıkça daha olumsuzlaştırıyorsun herşeyi sonra kahverengi kanama buradan takip ettiğim kadarıyla hep tutunma olan kişilerde oldu bende çok kafaya taktım ve bugün olumsuz haber aldım unutma ki kafaya takınca hiç birşey düzelmiyor biliyorum elinde değil ama yaradanım nasipedecekse olur zaten ne olur ferah tut içini benimle senin aynı gün yumurtalarımız toplandı ama benim 2 gün sonra transferim olmuştu ben baştan beri olacağına hiç inanmadım dr ümitli konuşsada içimden bir ses kinderin olacak diyordu inş olur canım dualarım senin bekleyen tüm arkadaşlarım için kendini de bebekleride yıpratma emi maddi olarak toparlayınca bende 2.denicem hayırlısı artık kendine lütfen çok iyi bak
canım ne yaptın nasılsın? sakın sıkma kendini son ana kadar pozitif ol .........benim tahlil salı günü ama bu sabah azda olsa kanamam oldu devamı olmadı çok canım sıkkın
manolyacım içindeki ses doğru çıktı cnm hamileyimmm...a.s.
:1hug: canım tebrik ederim.:teytey: darısı tüm isteyenlerin başına :dance: artık sende :CüvCüv: hamişler kervanına katıldın a.s kendine ve yiğenlerimize iyi bak olurmu :1rolleyes::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Kızlar çok üzgünüm.10.gün kanda test yaptırdım negatif............
Tekrar merhaba SGK raporu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Bir de 2 denemenin arasına ne kadar vakit koymak gerkiyor? Doktor 1 ay dedi ama burada farklı bilgiler de var.
Kafam çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?