2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**

kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**

kızlar acil fikir desteğine ihtiyacım var...bugün transferde 10.günümdeyim sabah benden kan geldi ama devamı olmadı sizlerde böyle birşey yaşadınızmı

merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum, iki defa dış gebelik geçirdim, ikisinin ortasında bir düşüğüm var ve aralık ayındaki ilk tüp bebek girişimimiz maalesef negatif çıktı, allahın izniyle önümüzdeki ay FET olacak yüce rabbim onların sağlıkla canlanmasına izin verirse, nasipse kısmetse demekten başka çarem yok yani. her ay periodumu takip ediyorum, ama pek çoğunuzun yaşadığı hüsranı ben de yaşıyorum, kimseyle de bu duygularımı paylaşamıyorum. burada benim gibi hisseden arkadaşların olması dolayısıyla yanlız olmadığımı bilmek güzel, pek çok başarı hikayesi ümit verici yani..

kızlar acil fikir desteğine ihtiyacım var...bugün transferde 10.günümdeyim sabah benden kan geldi ama devamı olmadı sizlerde böyle birşey yaşadınızmı

canım sakın umutsuzluğa kapılma...tutunma kanaması olabilir ki devamıda gelmemiş zaten.burda bir çok arkadaş bu durumu yaşadığını ve sonunda sonucunun pozitif çıktığını yazdı...inşallah seninde pozitif sonucunu duyucaz...:1hug:

benimde transferimin 8 ve 9 .gününde adet baslangıcı gibi kan gelmişti.korkma olabiliyor.insallah testin seninde pozitif olur.

Tekrar merhaba SGK raporu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Bir de 2 denemenin arasına ne kadar vakit koymak gerkiyor? Doktor 1 ay dedi ama burada farklı bilgiler de var.
Kafam çok karıştı.

manolyacım bakalım bugun gidiyorum tahlile kısmetse güzel haberler alırız.sende üzme kendini allah hayırlısıysa versin sizleri çok seviyorum benimde dualarım sizinle

Biz aynen benim de tam 10. günümde kan gelmişti. Açık pembe ama bayağı çok. O akşam idrarda test yaptım çift çizgi çıktı, ertesi gün de kanda yaptırdım o da pozitif çıktı. Bu cumartesi de 2 tane kese gördük. Darısı başınaa.s

Kızlar çok üzgünüm.10.gün kanda test yaptırdım negatif............

canim ilk denememde rahim filmi benden de istememisti tutmayinca istedi birazda ben tesvik ettim cunku daha once laporoskobi olmustum kanallarim kapaliydi.iyikide film cekindim can yakici oldu ama rahim agzi yapisikmisti film cekerken actilar kanallarimda acikmis hala kaydirigubbakcemile2esimdede bende de sorun yok simdilik bagisiklik asisi olup normal yollarlarda hamile kalabilirsin dedi doktorum inslh kendiliginden kalirim boyle olanlar varmis.2.denemem haziran dedi 1.si subatta oldu.3 ay dinlen belki buarada kalirsin dedi.yasi ileri olmayanlara 3 ay dinlenme suresi veriyorlar.2.denemede de 500-1000 arasi indirim yapiliyor.Allah yardimcimiz olsun

manolyacım içindeki ses doğru çıktı cnm hamileyimmm...a.s.

benim tahlil salı günü ama bu sabah azda olsa kanamam oldu devamı olmadı çok canım sıkkın
canım ne yaptın nasılsın? sakın sıkma kendini son ana kadar pozitif ol .........

manolyacım içindeki ses doğru çıktı cnm hamileyimmm...a.s.

:1hug: canım tebrik ederim.:teytey: darısı tüm isteyenlerin başına :dance: artık sende :CüvCüv: hamişler kervanına katıldın a.s kendine ve yiğenlerimize iyi bak olurmu :1rolleyes::dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tabiki bakıcam sizede çok dua edicem :1hug:

Kızlar çok üzgünüm.10.gün kanda test yaptırdım negatif............

ayyy canımm benim yaaa üzüldüm vallasenağlama ama sabır ve umudumuzu kaybetmeyelim lütfen, zamanı değilmiş hayırlı değilmiş demekki, denemeye devam canım yeniden toparlanıp hadi bakalım bi şans daha:Saruboceq::Saruboceq:

Tekrar merhaba SGK raporu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Bir de 2 denemenin arasına ne kadar vakit koymak gerkiyor? Doktor 1 ay dedi ama burada farklı bilgiler de var.
Kafam çok karıştı.

canım ben SGK ile ilgili bilgi yazmıştım önceki sayfalarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…