çok çok teşekkür ederim nesrinbarcım
inşallah sen de bu denemende başarılı olursun.
insanın kafası çok karışıyor, kime güveneceğini bilemiyor.
Sen üniversite hastanesinden memnun kaldın mı? Hangisiydi?
rica edrim canım ben ankara hacettepede yaptırıyorum benim ilk denemem tuttu fakat ilçlardan dolayı şeker yükselmesine bağlı düşük oldu.2 deneme dondurulmuştu tutmadı.bakalım 3. ne olacak.ben çok memnunum canım birde çok badireler atlattım ve tüm ekip hep yanımdaydı ama doktorum kendi hastanesini açtı ama ben oraya gidemem çok masraf yardım almadan biraz zor:1no2yüzden 3. deneme için bölümdeki diğer doktorla devam edicez ama onuda tanıyorum ve içim rahat.
canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer Allah yüzünü güldürür ve meleklerini kucağına almanı nasip eder.
Kızlar çok üzgünüm.10.gün kanda test yaptırdım negatif............
canım sağol... bi kaç gün kötü olacağım galiba ama toparlanacağım inşallah ....senağlamaayyy canımm benim yaaa üzüldüm vallasenağlama ama sabır ve umudumuzu kaybetmeyelim lütfen, zamanı değilmiş hayırlı değilmiş demekki, denemeye devam canım yeniden toparlanıp hadi bakalım bi şans daha:Saruboceq::Saruboceq:
doğru canım hayırlısı ne ise o olsun...Allah en iyisini bilir..:Saruboceq:..canım ne kadar üzgün olduğunu anlayabiliyorum.senağlama ama hayırlısı buymuş yapacak birşey maalesef yok:sm_confused: tek yapabileceğimiz dua edip imkanlar el verdikce devam etmek.... hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok:çok üzgünüm:
canım aman dikkat et.....yorma kendini...hadi bakalım inşallah sen güldüreceksin yüzümüzü...:CüvCüv:kızlar selam bugün sabah doktorumu aradım istirahat et dedi bugün hep yattım kanamada bir daha olmadı yarın saat 10 da kan testimi vericem artık hayırlısı
manolyacım içindeki ses doğru çıktı cnm hamileyimmm...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?