2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

esmeralba canım 606.sayfada cevap umarım yardımı olur

çok çok teşekkür ederim nesrinbarcım
inşallah sen de bu denemende başarılı olursun.
insanın kafası çok karışıyor, kime güveneceğini bilemiyor.
Sen üniversite hastanesinden memnun kaldın mı? Hangisiydi?

rica edrim canım ben ankara hacettepede yaptırıyorum benim ilk denemem tuttu fakat ilçlardan dolayı şeker yükselmesine bağlı düşük oldu.2 deneme dondurulmuştu tutmadı.bakalım 3. ne olacak.ben çok memnunum canım birde çok badireler atlattım ve tüm ekip hep yanımdaydı ama doktorum kendi hastanesini açtı ama ben oraya gidemem çok masraf yardım almadan biraz zor:1no2 yüzden 3. deneme için bölümdeki diğer doktorla devam edicez ama onuda tanıyorum ve içim rahat.

canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer Allah yüzünü güldürür ve meleklerini kucağına almanı nasip eder.

canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer Allah yüzünü güldürür ve meleklerini kucağına almanı nasip eder.

Amin canım inşallah bir gün hepimiz güzelleri alıcaz kucağımıza dualarımız hepimiz için

Kızlar çok üzgünüm.10.gün kanda test yaptırdım negatif............

canım ne kadar üzgün olduğunu anlayabiliyorum.senağlama ama hayırlısı buymuş yapacak birşey maalesef yok:sm_confused: tek yapabileceğimiz dua edip imkanlar el verdikce devam etmek.... hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kızlar selam bugün sabah doktorumu aradım istirahat et dedi bugün hep yattım kanamada bir daha olmadı yarın saat 10 da kan testimi vericem artık hayırlısı

ozlenozlem canım ben bugün çatlatma iğnemi yapacağım tecrübelerinden faydalanmak istiyorum iğneden sonra ne gibi değişiklikler oluyo ne yapmak gerekir istirahat gerekirmi

kinder canım çooook tebrik ederim:lepi:

bıv canım sende canını sıkma Allahın izni ile sende hamişsindir hayatım

canım sağol... bi kaç gün kötü olacağım galiba ama toparlanacağım inşallah ....senağlama
doğru canım hayırlısı ne ise o olsun...Allah en iyisini bilir..:Saruboceq:..

kızlar selam bugün sabah doktorumu aradım istirahat et dedi bugün hep yattım kanamada bir daha olmadı yarın saat 10 da kan testimi vericem artık hayırlısı
canım aman dikkat et.....yorma kendini...hadi bakalım inşallah sen güldüreceksin yüzümüzü...:CüvCüv:

arkadaşlar ben gonala başlayalı 3 gün oldu. dün akşamdan beri sürekli ağlama modundayım . bu ilacın yan etkisimi

simalll ,özlenözlem,manol41,nesrinbar ve diğer adlarını göremediğim arkadaşlar hepinizze çok teşekkür ederim.hepinize dua ediyorum kızlar merak etmeyin

arkadaşlar merhaba, ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum, sorunlarınıza yazamasamda ortak olmaya çalışıyordum, ama daha yeni üye oldum:) bende haziran ayı gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum, bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama işin birde maddi boyutu var, birincisinde tutmama ihtimalide var o yüzden biraz karamsarım, zar zor biriktirdiğin kredi çekerek toparladığın parayı bir kez daha toparlamak zor olur heralde. allah yardım etsin hepimize. ben gaziantep eurofertilde yaptırmayı düşünüyorum zaten burda fazla alternatifimiz yok. doktor aşılama olmaz ancak tüp bebek olabilir dedi. eurofertil hakkında bilgisi olan, deneyimleri olan lütfen yazsın, inanın doktorların söylediği kadar paylaştıklarınıza değer veriyorum..

Sevin tabii Biv. Sonuçta bu değer tıbbi olarak gebeliğin olduğunu gösteriyor. Perşembe günü de tekrarlatırsın ve inşallah ikiye katlandığını görürsün.

yumurta toplamadan önce kan değerinin kaç çıkıyo olması gerek . bilen varmı . ben bugün sabah kan testim verdim. gittiğim yer kilinik olduğu için sorma gereksinimi duymadım .yarın yine sabah kan vermeye gidicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…