kızlar tahlil sonucumu aldım 12.gün testi değer 25 çıktı ne dersiniz sevineyimmi
kendini üzmemelisin.üzülmek bu işi zorlaştırıyor biliyorsun.seni çok iyi anlıyorum.kendini motive etmelisin eşini de tabii ki.inanmak bu işin yarısı.2. denemeni denemeden sonucu bilemezsin ki...denemezsen başarıyı yakalayamazsın...haaa ben sana diyorum da ben farklımıyım sanki,transferimin 5. günü hiç bir belirtim yok diye canım sıkılıyor.ne kasılma,ne batma,hiç bir şey yok.tutmadı mı diyorum kendi kendime.eşim iyi şeyler söyleyince"kaptırmayalım kendimizi belki tutmaz"diyorum.bu konuyla ilgili konuşmayınca da "bebişlerini hiç sevmiyorsun ya "diyorum...o da beni anlayamaıyor,normaldir ben de anlayamıyorum çünkü...bu arada kızlar ben çok kötüyüm sanki yaaa. sizden başka konuşacak kimsede yok... bir kaç gün sonra regli olucam ve 2.tüp bebek tedavime başlayacağım... ama korkuyorum,endişeliyim ya tutmazsa diye..inanın 2 . tedaviye başlamaya karar verdiğimizden beri uyuyamıyorum sırf beynimdeki bu endişelerden dolayı.... ve en üzüldüğüm noktada eğer 2.de tutmazsa üçüncüyü denemek için ne maddi ne manevi hiç bir şansımın olmaması....ilki için kredi çektik birazda elimizde olan ... 2.ci için sağdan soldan borç........ biliyorum bu durumda olan tek ben değilim..... ne kadar düşünmemeye çalışsamda rahat olmak istesemde inanın olmuyor...düşüncelerime hakim olamıyorum... burda birisinin olumsuz sonucunu duyduğumda içim yanıyor... biriniz hamileyim dediğiniz zaman mutluluktan ağlıyorum.... sizler harikasınız... her ne kadar birbirimizi tanımaksa inanın tanıdıklarımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize..... çevremde okadar insan var en başta eşim olmak üzere...ama inanın bu endişelerimi eşimle bile paylaşamıyorum.biliyorum oda aynı endişeleri yaşıyor fakat birbirimizi üzmemek için sus pus vaziyetteyiz..... inanın tv izlerken ne izlersem izleyim ağlıyorum... dizilerde reklamlarda.... kafayı yemek üzereyim senağlamasenağlama sanırım başınızı çok ağrıttım ama bunları sizden başka kimseye anlatamıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :a015:
kızlar tahlil sonucumu aldım 12.gün testi değer 25 çıktı ne dersiniz sevineyimmi
yalnız değilsin bunu biliyorsun ama inançlı olmak rahat olmak zorundayız en önemlisi bu , bunu hepimiz biliyoruz ama çok zoooooooor olduğunu da biliyoruz ama işte birbirimize ne kadar destek olabilirsek benim yarın kan testim yapılacak 10. gün idr testim negatif çıktı yine de bir ümit diyorum yüce yaradan verdikten sonra neden olmasın:Saruboceq:bu arada kızlar ben çok kötüyüm sanki yaaa. sizden başka konuşacak kimsede yok... bir kaç gün sonra regli olucam ve 2.tüp bebek tedavime başlayacağım... ama korkuyorum,endişeliyim ya tutmazsa diye..inanın 2 . tedaviye başlamaya karar verdiğimizden beri uyuyamıyorum sırf beynimdeki bu endişelerden dolayı.... ve en üzüldüğüm noktada eğer 2.de tutmazsa üçüncüyü denemek için ne maddi ne manevi hiç bir şansımın olmaması....ilki için kredi çektik birazda elimizde olan ... 2.ci için sağdan soldan borç........ biliyorum bu durumda olan tek ben değilim..... ne kadar düşünmemeye çalışsamda rahat olmak istesemde inanın olmuyor...düşüncelerime hakim olamıyorum... burda birisinin olumsuz sonucunu duyduğumda içim yanıyor... biriniz hamileyim dediğiniz zaman mutluluktan ağlıyorum.... sizler harikasınız... her ne kadar birbirimizi tanımaksa inanın tanıdıklarımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize..... çevremde okadar insan var en başta eşim olmak üzere...ama inanın bu endişelerimi eşimle bile paylaşamıyorum.biliyorum oda aynı endişeleri yaşıyor fakat birbirimizi üzmemek için sus pus vaziyetteyiz..... inanın tv izlerken ne izlersem izleyim ağlıyorum... dizilerde reklamlarda.... kafayı yemek üzereyim senağlamasenağlama sanırım başınızı çok ağrıttım ama bunları sizden başka kimseye anlatamıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :a015:
kendini üzmemelisin.üzülmek bu işi zorlaştırıyor biliyorsun.seni çok iyi anlıyorum.kendini motive etmelisin eşini de tabii ki.inanmak bu işin yarısı.2. denemeni denemeden sonucu bilemezsin ki...denemezsen başarıyı yakalayamazsın...haaa ben sana diyorum da ben farklımıyım sanki,transferimin 5. günü hiç bir belirtim yok diye canım sıkılıyor.ne kasılma,ne batma,hiç bir şey yok.tutmadı mı diyorum kendi kendime.eşim iyi şeyler söyleyince"kaptırmayalım kendimizi belki tutmaz"diyorum.bu konuyla ilgili konuşmayınca da "bebişlerini hiç sevmiyorsun ya "diyorum...o da beni anlayamaıyor,normaldir ben de anlayamıyorum çünkü...
canım ama şu bir gerçek ki metin olmalı ve odaklanmalısın.denemeden başaramazsın....
yalnız değilsin bunu biliyorsun ama inançlı olmak rahat olmak zorundayız en önemlisi bu , bunu hepimiz biliyoruz ama çok zoooooooor olduğunu da biliyoruz ama işte birbirimize ne kadar destek olabilirsek benim yarın kan testim yapılacak 10. gün idr testim negatif çıktı yine de bir ümit diyorum yüce yaradan verdikten sonra neden olmasın:Saruboceq:
sdsmt canım, sen şimdiden negatif elektrik yaymaya başlamışsın bile.... Sakın yapma!!!!!! Şimdiden bebişlerinin yatağını (rahmini) negatif elektrikle dolduruyorsun, sonrada onlar bu elektriği alıp oranın güvenli olmadığını düşünürler yaaaaaa.......
Lütfen olumsuz düşünme. İnşallah sende mutlu haberler vereceksin ve birlikte halay çekeceğiz canım. Ama lütfen OLUMLU ol.
selam arkadaslar
kimse yok mu orada
bu arada kızlar ben çok kötüyüm sanki yaaa. sizden başka konuşacak kimsede yok... bir kaç gün sonra regli olucam ve 2.tüp bebek tedavime başlayacağım... ama korkuyorum,endişeliyim ya tutmazsa diye..inanın 2 . tedaviye başlamaya karar verdiğimizden beri uyuyamıyorum sırf beynimdeki bu endişelerden dolayı.... ve en üzüldüğüm noktada eğer 2.de tutmazsa üçüncüyü denemek için ne maddi ne manevi hiç bir şansımın olmaması....ilki için kredi çektik birazda elimizde olan ... 2.ci için sağdan soldan borç........ biliyorum bu durumda olan tek ben değilim..... ne kadar düşünmemeye çalışsamda rahat olmak istesemde inanın olmuyor...düşüncelerime hakim olamıyorum... burda birisinin olumsuz sonucunu duyduğumda içim yanıyor... biriniz hamileyim dediğiniz zaman mutluluktan ağlıyorum.... sizler harikasınız... her ne kadar birbirimizi tanımaksa inanın tanıdıklarımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize..... çevremde okadar insan var en başta eşim olmak üzere...ama inanın bu endişelerimi eşimle bile paylaşamıyorum.biliyorum oda aynı endişeleri yaşıyor fakat birbirimizi üzmemek için sus pus vaziyetteyiz..... inanın tv izlerken ne izlersem izleyim ağlıyorum... dizilerde reklamlarda.... kafayı yemek üzereyim senağlamasenağlama sanırım başınızı çok ağrıttım ama bunları sizden başka kimseye anlatamıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :a015:
çok zor bir dönem hepimiz seni çok iyi anlıyor ve dua ediyoruz herşeyin iyi olması için lütfen güçlü ve sabırlı ol buda geçicek sıkıntılar bitecek meleklerimizi kucağımıza aldığımız gün buna inan lütfen.inan bana aynı şeyler çoğumuzun evinde yaşanıyor ama biz güçlü olmak zorundayız...melekler inatçı biz onlardan inatçı olmalıyız.istediğin kadar ağla insanı çok rahatlatıyo ama gözyaşının çoğunu meleğini kucağına aldığın ana sakla çünkü o an herşeye değecek.
arkadaşlar ben gonala başlayalı 3 gün oldu. dün akşamdan beri sürekli ağlama modundayım . bu ilacın yan etkisimi
[/COLOR][/SIZE]
mona rosa ,segem,ozlemozlem ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.... cevaplarınızı okudukca rahatlıyorum... biliyorum olumlu düşünmek bu işin yarısını olumlu geçirmek ... ne kadar olumlu düşünmek istesemde beceremiyorum.... ve inanın bu işe başlamadan önce hiç böyle değildim en kötü şeyde bile hep olumlu tarafını bulmaya çalışırdım.... bazen kendimi bile tanıyamıyorum...ama artık bu kadar negatiflik yeter.. çünkü artık gelecek bebişlerimi düşünüp hem kendime hem onları mutlu bir ortam hazırlamam gerekiyor değilmi a.s
inanın hepinizi çok seviyorum ve ne kadar teşekkür etsem azdır... a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?