hamişleri tebrik ederim, allahım kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, bütün arkadaşlardan rica ediyorum 2. deneme için yer arıyorum öyle bir yer olsun ki tutmadığında bana bir neden söyleyebilsinler ki bidahaki sefere sorunu aşma şansım olsun, ilk denemeyi yaptırdım elde var 0 ne sebep nede başka bişey, noolur böyle bi tüp bebek merkezi ve böyle bir doktor varsa benimle paylaşırmısınız.
hamişleri tebrik ederim, allahım kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, bütün arkadaşlardan rica ediyorum 2. deneme için yer arıyorum öyle bir yer olsun ki tutmadığında bana bir neden söyleyebilsinler ki bidahaki sefere sorunu aşma şansım olsun, ilk denemeyi yaptırdım elde var 0 ne sebep nede başka bişey, noolur böyle bi tüp bebek merkezi ve böyle bir doktor varsa benimle paylaşırmısınız.
merhaba canım bende seninle aynı dertteyim ilk denememde sorun yok herşey yolunda dediler tabiki allahın takdiri nasipte yoksa yapacak birşeyde yok ama benim yaptırdığım merkez hiç tatmin etmemişti taa baştan beri yani yumurta toplandığı gün içime kuşku dişmeye başlamıştı açıkçası olacağına inanmadım olmadıda çünkü bana hiç inandırıcı gelmediler peki sen nezaman denedin nasılsın 2. yaptırmak korkutuyormu seni ben ya olmazsa diye çok korkuyorum ve bu duyguyu yenmek istiyorum birbirimize yardımcı olalım hastane konusundada ben buradan hastaneleri araştırıyorum nezaman denemeyi düşünüyorsun
selam melilayda ve manolya41,
bende bugün 12.gün sonucumu aldım.ilk deneme NEGATİF...Çok çokk üzgünüm...
Canlarım bu iş öyle bir iş ki çoğunlukla tatmin edici yanıt alınamıyor buaradan okuduğum kadarı ile.İkinci tutmazsa hiç tutmazsa kuşkuları insanı yiyip bitiriyor ama toparlanıp devam edeceğiz.Ben aynı merkezde devam edeceğim.Bu işte sömürü çok var.tv lerde %80 %90 başarılardan söz ediliyor ki bu mümkün değil arkadaşlar.%60-70 maksimum gerisi olmayabiliyor.Bunu düşünmemiz lazım ama biz tabiki hep pozitif olsun istiyoruz olmayınca haklı olarak kırılıyoruz.Ben aynı merkezde devam etmeyi planlıyorum 2.de de anadolu sağlık merkezi...Negatif sonuç aldım ama memnundum merkezden ...
Allah hepimize kolaylık versin kızlar...
canım sağol.Benim kenrda dondurulmuşlar var.Dr. biray psikolojik olarak ara vermek iyi olabilir dedi.3 ay beklemekten bahsetmedi.Ben de ben hazırım devam etmek istiyorum deyince o da adet olunca gel bi kontrol yapalım konuşalım o zaman dedi...canım umarım 2. denemen hayırlı olsun diyelim ...olumsuz sonucuna üzülmedim dersem yalan olur ama metanetli olman çok güzel...yeni deneme için 3 ay bekleniyor genelde,ne dedi doktorun ?bakalım benim de 5 günüm kaldı bakalım ne olacak sonucum...olumsuza hazırlıklı olmak lazım...2. denemenden iyi sonuç alman dileğiyle...umudunu kaybetmemen dileğiyle....
bugün benim doğum günümdü ve bütün gün aklımda senin alacağın sonucu düşündüm ve bana idilen dualara hepinizi kattım umarım hamişsindir.güzel bir hediye ver lütfen 2 gün sonra biv a.s.
selam melilayda ve manolya41,
bende bugün 12.gün sonucumu aldım.ilk deneme NEGATİF...Çok çokk üzgünüm...
Canlarım bu iş öyle bir iş ki çoğunlukla tatmin edici yanıt alınamıyor buaradan okuduğum kadarı ile.İkinci tutmazsa hiç tutmazsa kuşkuları insanı yiyip bitiriyor ama toparlanıp devam edeceğiz.Ben aynı merkezde devam edeceğim.Bu işte sömürü çok var.tv lerde %80 %90 başarılardan söz ediliyor ki bu mümkün değil arkadaşlar.%60-70 maksimum gerisi olmayabiliyor.Bunu düşünmemiz lazım ama biz tabiki hep pozitif olsun istiyoruz olmayınca haklı olarak kırılıyoruz.Ben aynı merkezde devam etmeyi planlıyorum 2.de de anadolu sağlık merkezi...Negatif sonuç aldım ama memnundum merkezden ...
Allah hepimize kolaylık versin kızlar...
Kızlar,merkeze ve doktora olan güven gerçekten çok önemli...Önce bir kez aşılama denedik ve ardından da tüp bebek..
Ancak tüp bebek işlemleri sırasında şunu gördüm ki;internet ortamında artık her türlü bilgiye ulaşılabildiği için ve 1 yıldır kadınlar kulübünde de tecrübeleri okuduğum için insan az çok bilgi sahibi olabiliyor.
Örneğin yumurta toplamı ve transfer sırasında ojelerinizin olmaması ve makyaj yapmamış olmanız gerekiyormuş ama böyle bir uyarı almamıştım ben.Elbette gezmeye gider gibi boyanmadığımız muhakkak ama insan azıcık moral olsun diye bir rimel bir allık sürüyor işte.Tam ameliyathaneye götürülecekken peçeteyle makyaj temizlemeye çalıştım apar topar.
Transfer sırasında mesanemin dolu olmuş olması gerekiyormuş örneğin,işlem öncesi su içilmesi isteniyormuş ama bana bu da söylenmedi ve boş bir mesane ile işlem yapıldı.
Transfer işlemi sırasında işlemin ultrasonla izlenmesi gerekiyormuş ,heyhat ! embriyolar transfer edildi ve ortamda usg falan da yoktu.
anlayacağınız bunlar minicik detaylar ama konu bebek gibi hem manevi hem maddi mahveden bir süreç olduğu için,dört dörtlük şeyler bekliyor insan ekibinden...
3 gün sonra sonucumu alacağım ama ben de kendimi her ihtimale hazırlayarar,moralimi de bozmadan,sizlerin yazdıklarını da okuyarak yeni bir ekip ve merkez arıyorum ben de.
Önerileriniz bu anlamda da çok önemli bizler için....
:1shok:canım yazdıklarını hayretle okudum nasıl ultrasonsuz ve boş bir meshaneye transfer yapıldı hala şaşkınım... benim transferim olurken ilk başta ultrasonla bakıldı görüntü alınabiliyordu fakat biraz daha sıkış dediler.patlayacaktım... ve transfer öncesinde transfer sırasında ve sonrasında hemşira sürekli ultrason cihazını karnımda tuttu.. transferi bende izledim... herşeyi gördüm..inan senin durumuna bir anlam veremedim..ultrasonun amacı biz görelim diye değil transfer edilen yumurtaların rahim yatağına ulaşıp ulaşmadığını görmek için sanıyorum...:1shok: ilginç bir durum.
Kızlar,merkeze ve doktora olan güven gerçekten çok önemli...Önce bir kez aşılama denedik ve ardından da tüp bebek..
Ancak tüp bebek işlemleri sırasında şunu gördüm ki;internet ortamında artık her türlü bilgiye ulaşılabildiği için ve 1 yıldır kadınlar kulübünde de tecrübeleri okuduğum için insan az çok bilgi sahibi olabiliyor.
Örneğin yumurta toplamı ve transfer sırasında ojelerinizin olmaması ve makyaj yapmamış olmanız gerekiyormuş ama böyle bir uyarı almamıştım ben.Elbette gezmeye gider gibi boyanmadığımız muhakkak ama insan azıcık moral olsun diye bir rimel bir allık sürüyor işte.Tam ameliyathaneye götürülecekken peçeteyle makyaj temizlemeye çalıştım apar topar.
Transfer sırasında mesanemin dolu olmuş olması gerekiyormuş örneğin,işlem öncesi su içilmesi isteniyormuş ama bana bu da söylenmedi ve boş bir mesane ile işlem yapıldı.
Transfer işlemi sırasında işlemin ultrasonla izlenmesi gerekiyormuş ,heyhat ! embriyolar transfer edildi ve ortamda usg falan da yoktu.
anlayacağınız bunlar minicik detaylar ama konu bebek gibi hem manevi hem maddi mahveden bir süreç olduğu için,dört dörtlük şeyler bekliyor insan ekibinden...
3 gün sonra sonucumu alacağım ama ben de kendimi her ihtimale hazırlayarar,moralimi de bozmadan,sizlerin yazdıklarını da okuyarak yeni bir ekip ve merkez arıyorum ben de.
Önerileriniz bu anlamda da çok önemli bizler için....[/
evet çok ilginç...benim hastanemde her yazdığın ve hatta fazlası vardı.embriyolardan emin olmak için 4 gün beklettiler ki en dayanıklı ve sağlıklıları olsun diye...embriyo yerleştirilirken 4 kişi başımda 2 kişi laboratuarda uğraştılar ve heyecanlarını hissettim ekibin...doktorla birlikte ben de izledim yerleştirmeyi ve o an çok heyecanlıydı ve o heyecanı yaşattılar bana...senin merkezin neresiydi merak ettim...
nevin canım ben medicana internatıonalda Selman bey in hastasıyım ve ilk denememde tuttu. Dr umdanda çok memnunum. Yazdıklarınıda okudum ve diğer arkadaşlarada bilgi olsun diye bir not iletmek isterim;
Transferim sırasında masada yatarken ilk başta ameliyathanenin ışıkları açıktı. Sonrasında embriyolog yumoşları getirirken ışıkları söndürdüler, sadece ameliyathane üst ışığı açıktı onuda direk üzerime tutmadılar. Yani loş bir ortamda transfer yaptılar. Sonra ışıkları tekrar yaktılar.
Önerileriniz bu anlamda da çok önemli bizler için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?