canım meraba sen nerede tedavi oldun kaçıncı gün transferin oldu
evet çok ilginç...benim hastanemde her yazdığın ve hatta fazlası vardı.embriyolardan emin olmak için 4 gün beklettiler ki en dayanıklı ve sağlıklıları olsun diye...embriyo yerleştirilirken 4 kişi başımda 2 kişi laboratuarda uğraştılar ve heyecanlarını hissettim ekibin...doktorla birlikte ben de izledim yerleştirmeyi ve o an çok heyecanlıydı ve o heyecanı yaşattılar bana...senin merkezin neresiydi merak ettim...
hamişleri tebrik ederim, allahım kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, bütün arkadaşlardan rica ediyorum 2. deneme için yer arıyorum öyle bir yer olsun ki tutmadığında bana bir neden söyleyebilsinler ki bidahaki sefere sorunu aşma şansım olsun, ilk denemeyi yaptırdım elde var 0 ne sebep nede başka bişey, noolur böyle bi tüp bebek merkezi ve böyle bir doktor varsa benimle paylaşırmısınız.
evet benimde aynıydı loş ışık olan ameliyathaneyi andıran bir ortam ve 2 hemşire birde doktorum başımda 3 kişi 2 kişide laboratuarda yumoşlarımla ilgileniyordu. ve benim düşünceme görede bu işlemde ultrason olmazsa olmazlardan biri... hala hayretler içerisindeyim..:1shok:
ayrıca büyük ihtimal hepinizinde aynı olmuştur ama yinede yazıyım çünkü çok farklı durumlarla karşılaşıyoruz.. mesela transferim yapıldı hiç kımıldamadım yanıma bi sedye getirdiler.doktorum ve hemşirem sedyeye aktardı beni sonra odaya götürdüler odada sedyede 10 dk yattıktan sonra aynı şekilde yatağa yatırdılar... 1-1,5 saat kadar orada yattım...
eşimin bir arkadaşıda tüp bebek tedavisi gördü onu transferden sonra kendi kalkmış yürüyerek yatağa gitmiş 15 dk yatmış ve göndermişler :uhm: kimisine belki normal gelebilir ama benim bu kadar ilgi görmemin üstüne bana garip geliyor açıkcası.
kizlar sizleri bende takip ediyorum.benim 3.mikro denemem olacak. pazartesi yumurtalarim toplanacak .merak ettidigim transferden önce su mu icmek gerekiyor anlayamadim
kizlar sizleri bende takip ediyorum.benim 3.mikro denemem olacak. pazartesi yumurtalarim toplanacak .merak ettidigim transferden önce su mu icmek gerekiyor anlayamadim
canım senin tuttumu merak ettim
canim yumurta toplama islemi aneztesi ile yapiyorlar yani hic haberin olmuyor ,sonra biraz agri oluyor,transferdede biraz aci hissediyorsun.ilaclarin etkiside karinda sisme falan oluyor,ilk 1 denememde adet bozuklugu oldu bende, hormonlarim bozulmus ama ikinci tedavide normal adetim gününde geldi,baskada yan etkisi olmadiHayırlısı olsun İnşallah dileğin kucağında olur. Buradaki herkesin dileği olur en kısa zamanda İnşallah. Benim daha ilk denemem olacak, birşey sormak istiyorum: Yumurta toplama sırasında ve Transferde ağrı duydun mu? Yoksa hiç hissetmiyor musun? Bir de ilaçların yanetkisi oldu mu?
en zoruda beklemesi olacak insallah hayirli sonuclar alirizcanım benimde salı yada çarşamba toplama yapılacak beraber bekliyecez demekki, hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5
kızlar gonal-f toplam kaç gün kullandınız kaçıncı gün yumurta topanıyo anlatırmısınız
en zoruda beklemesi olacak insallah hayirli sonuclar aliriz
canim yumurta toplama islemi aneztesi ile yapiyorlar yani hic haberin olmuyor ,sonra biraz agri oluyor,transferdede biraz aci hissediyorsun.ilaclarin etkiside karinda sisme falan oluyor,ilk 1 denememde adet bozuklugu oldu bende, hormonlarim bozulmus ama ikinci tedavide normal adetim gününde geldi,baskada yan etkisi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?