2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlar sizleri bende takip ediyorum.benim 3.mikro denemem olacak. pazartesi yumurtalarim toplanacak .merak ettidigim transferden önce su mu icmek gerekiyor anlayamadim

sabah transvere çağırdıklarında idrara çıkma idrar dolu olması gerekiyomuşki ultrasyonla rahimi rahat görüp bebişlerini dr yerleştirsin annesi hadi hayırlısı

evet benimde aynıydı loş ışık olan ameliyathaneyi andıran bir ortam ve 2 hemşire birde doktorum başımda 3 kişi 2 kişide laboratuarda yumoşlarımla ilgileniyordu. ve benim düşünceme görede bu işlemde ultrason olmazsa olmazlardan biri... hala hayretler içerisindeyim..:1shok:
ayrıca büyük ihtimal hepinizinde aynı olmuştur ama yinede yazıyım çünkü çok farklı durumlarla karşılaşıyoruz.. mesela transferim yapıldı hiç kımıldamadım yanıma bi sedye getirdiler.doktorum ve hemşirem sedyeye aktardı beni sonra odaya götürdüler odada sedyede 10 dk yattıktan sonra aynı şekilde yatağa yatırdılar... 1-1,5 saat kadar orada yattım...
eşimin bir arkadaşıda tüp bebek tedavisi gördü onu transferden sonra kendi kalkmış yürüyerek yatağa gitmiş 15 dk yatmış ve göndermişler :uhm: kimisine belki normal gelebilir ama benim bu kadar ilgi görmemin üstüne bana garip geliyor açıkcası.

Son düzenleme:

Merhaba Melilayda,
sana Kadıköy Acıbadem hastanesi Dr. Cem Demirel'i tavsiye edebilirim. Ben de bir terslik olmazsa Pazartesi başlıyorum tedaviye. Cem Bey eski doktorum aynı zamanda. Kendisine sonuna kadar güvenebileceğin biri. Bence bir de orada denemelisin. İnşallah olumlu haberlerimizi veririz buradan. Bolşanslar diliyorum.a.s.

canım senin tuttumu merak ettim

kizlar sizleri bende takip ediyorum.benim 3.mikro denemem olacak. pazartesi yumurtalarim toplanacak .merak ettidigim transferden önce su mu icmek gerekiyor anlayamadim

Hayırlısı olsun İnşallah dileğin kucağında olur. Buradaki herkesin dileği olur en kısa zamanda İnşallah. Benim daha ilk denemem olacak, birşey sormak istiyorum: Yumurta toplama sırasında ve Transferde ağrı duydun mu? Yoksa hiç hissetmiyor musun? Bir de ilaçların yanetkisi oldu mu?

karamel yumurta toplamada zaten baygın olucaksın hiç birşey duymuyosun rahat ol. trasverdede uyanıksın acı duymuyosun çok kısa sürüp bitiyo hadi hayırlısı inşllah hamile haberini duyarız

canım benimde salı yada çarşamba toplama yapılacak beraber bekliyecez demekki, hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5

kızlar gonal-f toplam kaç gün kullandınız kaçıncı gün yumurta topanıyo anlatırmısınız

canim yumurta toplama islemi aneztesi ile yapiyorlar yani hic haberin olmuyor ,sonra biraz agri oluyor,transferdede biraz aci hissediyorsun.ilaclarin etkiside karinda sisme falan oluyor,ilk 1 denememde adet bozuklugu oldu bende, hormonlarim bozulmus ama ikinci tedavide normal adetim gününde geldi,baskada yan etkisi olmadi

Teşekkürler ılkbahar umarım hepimiz peşpeşe güzel haberler veririz. Transferde acı olmuyor diyorlardı, demek kişiden kişiye değişiyor. Nasıl bir sancı dayanılmayacak gibi değildir umarım Ben Endometriozis hastayım aynı zamanda, o yüzden rahim filmi sırasında da çok canım yandı (acımaz demişlerdi)bu nedenle biraz korkuyorum açıkçası, anestezi altında transfer duydunuz mu? ınşallah bu süreci hepimiz rahat ve olumlu sonuçlarla bitiririz. Herkese bolşanslar diliyorum...
Yanlışlık ablamdan gönderdim mesajı geri de alamıyorum, pardon ben Karamel125:)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye 8 senelik evliyim bebeişimiz olmuyor 2 kere aşılama yaptırdım olmadı bu cumartesi günü memorıale hale hanıma randevu aldım tüp bebek düşünüyorum benim problemim sağ yumurtalıkta kist var 23,3mm miş acaba önce ameliyatmı olsam yoksa tüpbebekmi bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…