BİV CANIM ya bütün gün senden gelecek haberi bekledim.ama bakıyorum senden hiç haber yok.merakıma korku eklendi.seni çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır
Merhaba Melilayda,
sana Kadıköy Acıbadem hastanesi Dr. Cem Demirel'i tavsiye edebilirim. Ben de bir terslik olmazsa Pazartesi başlıyorum tedaviye. Cem Bey eski doktorum aynı zamanda. Kendisine sonuna kadar güvenebileceğin biri. Bence bir de orada denemelisin. İnşallah olumlu haberlerimizi veririz buradan. Bolşanslar diliyorum.a.s.
kızlar bende birşey sorucam benim hastanede tüp bebek var ama genetik tarama yok başka hastanede tarama yapılıyo yani anlıyacağınz benim emryolarım 1 hastaneden diğer hastaneye geçiyo trasverde ben embriyolog hiç görmedim doktorum getirip yerleştirdi. sizi okudum kafama takıldı.sizce böyle olurmu.
merhaba canım bende seninle aynı dertteyim ilk denememde sorun yok herşey yolunda dediler tabiki allahın takdiri nasipte yoksa yapacak birşeyde yok ama benim yaptırdığım merkez hiç tatmin etmemişti taa baştan beri yani yumurta toplandığı gün içime kuşku dişmeye başlamıştı açıkçası olacağına inanmadım olmadıda çünkü bana hiç inandırıcı gelmediler peki sen nezaman denedin nasılsın 2. yaptırmak korkutuyormu seni ben ya olmazsa diye çok korkuyorum ve bu duyguyu yenmek istiyorum birbirimize yardımcı olalım hastane konusundada ben buradan hastaneleri araştırıyorum nezaman denemeyi düşünüyorsun
selam melilayda ve manolya41,
bende bugün 12.gün sonucumu aldım.ilk deneme NEGATİF...Çok çokk üzgünüm...
Canlarım bu iş öyle bir iş ki çoğunlukla tatmin edici yanıt alınamıyor buaradan okuduğum kadarı ile.İkinci tutmazsa hiç tutmazsa kuşkuları insanı yiyip bitiriyor ama toparlanıp devam edeceğiz.Ben aynı merkezde devam edeceğim.Bu işte sömürü çok var.tv lerde %80 %90 başarılardan söz ediliyor ki bu mümkün değil arkadaşlar.%60-70 maksimum gerisi olmayabiliyor.Bunu düşünmemiz lazım ama biz tabiki hep pozitif olsun istiyoruz olmayınca haklı olarak kırılıyoruz.Ben aynı merkezde devam etmeyi planlıyorum 2.de de anadolu sağlık merkezi...Negatif sonuç aldım ama memnundum merkezden ...
Allah hepimize kolaylık versin kızlar...
kızlar hiç ii değilim değerlerim yükselmemiş aynı duruyor doktorumuda arayamadım bugün kan verdim erkenden cihazları arızalanmış başka yere yollamışlar akşam saat onda haber geldi. bu arada nobetçi eczaneden gidip idrar testi aldım yaptım 2 çizgi çıktı olabilirmi böyle bişey
canım selam,neler yaşadığını anlayabiliyorum canım, inşallah allahım 2. sinde nasip eder.Ben oraya ön görüşme için gittim ama çok içim ısınmadı, ben biraz daha araştıracağım, yaşadıklarımızı paylaşalım canım, sen ne zaman başlıyosun ben en kısa zamanda başlayacağım
canım seni çok emrak ettim girip girip baktım ama haber çıkmayınca da korktum...kızlar hiç ii değilim değerlerim yükselmemiş aynı duruyor doktorumuda arayamadım bugün kan verdim erkenden cihazları arızalanmış başka yere yollamışlar akşam saat onda haber geldi. bu arada nobetçi eczaneden gidip idrar testi aldım yaptım 2 çizgi çıktı olabilirmi böyle bişey
merhaba canım hoşgeldin. ınşallah en kısa zamanda hep beraber yaşarız bu güzel duyguyumerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye 8 senelik evliyim bebeişimiz olmuyor 2 kere aşılama yaptırdım olmadı bu cumartesi günü memorıale hale hanıma randevu aldım tüp bebek düşünüyorum benim problemim sağ yumurtalıkta kist var 23,3mm miş acaba önce ameliyatmı olsam yoksa tüpbebekmi bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
bu arada bütün kızlar ben bugün bişey öğrendim çok şaşırdım meğer biçok kişi biliyormuş sizinlede paylaşmak istedim maydanoz ve nane çocuğun tutunmamasına ve düşüğe neden oluyormuş. yemeyin sakınn!!!
canım selam,
tabi canım kişiden kişiye değişiyor sen kimle görüşmüştün olumsuz birşey mi yaşadın orada da beğenmedin merak ettim şimdi??
canım ben adet olmayı bekliyorum olunca 2. veya 3.günü gel dediler bakalım kontrolde birşey çıkmazsa hemen başlayacağım...İnşallah gönlüne uyan bir yer bulursun en kısa zamanda
canım seni çok emrak ettim girip girip baktım ama haber çıkmayınca da korktum...
ama ümidini kırma canım çünkü idrarda çıkmış işte belkigeç bi tutunmadır.Dualarım seninle canım...:Saruboceq:
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
canım 1 saat sonra tahlil sonucumualıcam her şey belli olacak artık hayırlısı
canıım adını görünce forumda hadi inşallah diye bastım tuşa çok üzüldüm...kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?