2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

BıV CANIM ya bütün gün senden gelecek haberi bekledim.ama bakıyorum senden hiç haber yok.merakıma korku eklendi.seni çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır

bu arada bütün kızlar ben bugün bişey öğrendim çok şaşırdım meğer biçok kişi biliyormuş sizinlede paylaşmak istedim maydanoz ve nane çocuğun tutunmamasına ve düşüğe neden oluyormuş. yemeyin sakınn!!!

Merhaba karamel, ilgine teşekkürler, hayırlı olur inşallah, acıbademde tüp bebek olduğunu bilmiyordum, biraz araştırayım sende zaman zaman yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim,

benim embriyolarıma genetik tarama yapmadılar, sen nerede yaptırıyosun canıım

merhaba manolyacığım ben ilk denememi ist umut tüp bebekte yaptırdım, yakında gidip neden olmadığına dair konuşacağım ama bir gerekçe duyabileceğimi sanmıyorum, en kısa zamanda ikinciyi yaptırcam ama nerede olabileceğine karar vermedim, aslında bu sitede konuşan herkes yaptırdığı yeri, yaşadıkları sorunları ve sebeplerini paylaşsa çok daha iyi olurdu, Dr çok ii olabilir, ilgili de olabilir önemli olan olumsuz olduğunda sebebini tespit edebilmeli ve sorunun üstüne gidebilmeli, ilk negatif sonucu aldığımda dünyam yıkıldı ama allaha şükür atlattım, sonuna kadar gideceğim, sende yılma, heryeri araştıralım ve paylaşalım. Sen istanbuldamı yaptırcaksın

neler yaşadığını anlayabiliyorum canım, inşallah allahım 2. sinde nasip eder.Ben oraya ön görüşme için gittim ama çok içim ısınmadı, ben biraz daha araştıracağım, yaşadıklarımızı paylaşalım canım, sen ne zaman başlıyosun ben en kısa zamanda başlayacağım

kızlar hiç ii değilim değerlerim yükselmemiş aynı duruyor doktorumuda arayamadım bugün kan verdim erkenden cihazları arızalanmış başka yere yollamışlar akşam saat onda haber geldi. bu arada nobetçi eczaneden gidip idrar testi aldım yaptım 2 çizgi çıktı olabilirmi böyle bişey

yaaa canım benim sakın moralini bozma burda çok örneğini görmedik mi beraber idrar testinde çıkan hamile oldu hep hatta silik bile çıksa sonradan hamile haberi almadıkmı, lütfen sıkma canını şimdi olur mu? belli olmaz doktorunla konuş önce sonra bakalım Allah büyük!

canım selam,
tabi canım kişiden kişiye değişiyor sen kimle görüşmüştün olumsuz birşey mi yaşadın orada da beğenmedin merak ettim şimdi??
canım ben adet olmayı bekliyorum olunca 2. veya 3.günü gel dediler bakalım kontrolde birşey çıkmazsa hemen başlayacağım...İnşallah gönlüne uyan bir yer bulursun en kısa zamanda
canım seni çok emrak ettim girip girip baktım ama haber çıkmayınca da korktum...
ama ümidini kırma canım çünkü idrarda çıkmış işte belkigeç bi tutunmadır.Dualarım seninle canım...:Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin. ınşallah en kısa zamanda hep beraber yaşarız bu güzel duyguyu
canım bu kist folikül kisti mi türü ne? dr. birşey dedi mi?

canım selam, evet bunu bende duymuştum. ayrıca adaçayı vs gibi (yani söktürücü tarzdaki) şeyler içinde geçerliymiş

günaydın kızlar biz 2 buçuk yıllık evliyiz ilk yıl korunduk sonra denemeye başladık 1 yıl kadar denedik hamile kalamadım. doktora gittik eşimde ileri derece varikosel çıktı. sperm sayısı 300.000 ileri hareket 0. doktor tüp bebek önerdi ama şansımızın artması için ameliyat olması gerektiğini söyledi. eşim ekimde ameliyat oldu. ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık sayı 1.400.000 çıktı ama ileri hareket yine 0. doktor isterseniz bi 3 ay daha bekleyin ama çok fazla düzelme olmaz ilaçlarda pek işe yaramamış dedi, zaman kaybetmek istemiyosanız direk tüp bebeğe geçin dedi. eşim ameliyat olalı 6 ay oldu ve yakında bi test daha yapılıcak. testin sonucuna göre büyük ihtimalle tüp bebek olacak. şu an merkez araştırıyoruz. dün international hospital a gittik görüştük istanbulun ilk, türkiyenin ikinci tüp bebek merkeziymiş. çok temiz bi yer herkes çok güler yüzlü, ilgili, fiyatta çok uygun. ama bikaç yerle daha görüşmemiz var yarın bahçeci ye, jinemed e ve fertijin e gidicez. sizden tavsiyelerinizi bekliyorum, bu merkezlerle ilgili deneyimleriniz varmı, lütfen yardımcı olurmusunuz. buraya yazmak istemezseniz özel mesaj atabilirsiniz. biraz uzun yazdım kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler. inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

canım 1 saat sonra tahlil sonucumualıcam her şey belli olacak artık hayırlısı

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

sakın panikleme aynısı bende oldu doktorumu aradım istirahat et dedi birde içtiğim bebek aspirinini kestirmişdi sende istersen doktoruna bir danış eğer kullanıyorsan sanada kestirebilir

kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.

kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
canıım adını görünce forumda hadi inşallah diye bastım tuşa çok üzüldüm...
Kısmet değilmiş de canım...Üzülme diyemem bende bu sonucu alalı birkaç gün oldu ama toparlanmaya çalışıyorum.sende toparlanacaksın..Allah hayırlısını verecek canım ne yapalım zamanımız değilmiş...:1hug:

canım çok üzüldüm ...kendime üzülürken senin haberin iyice moralimi bozdu...ne yapalım tutmazsa biz yaza tekrar deneyeceğiz...umarım doktor yanılıyordur...

ne yapalım kızlar kısmetimiz buymuş. 2 ay kadar dinlence yapacakmışım sonra tekrar deicez allah kısmet ederse.sabahtan beri gözlerim şişti mona rosa şimdi sana dua ediyorum arkadaşım sen bizi sevindireceksin inşallah.nevra 73 le bende ikinci denemede mutlu olıcaz inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…