- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ya canım sen hemen kendininkine takılma daha çok erken...bekle biraz ...olumsuz düşünmecanım çok üzüldüm ...kendime üzülürken senin haberin iyice moralimi bozdu...ne yapalım tutmazsa biz yaza tekrar deneyeceğiz...umarım doktor yanılıyordur...
evet canım haklısın ..inşallah hayırlısı ile biz 2.dene yapalım kızlar kısmetimiz buymuş. 2 ay kadar dinlence yapacakmışım sonra tekrar deicez allah kısmet ederse.sabahtan beri gözlerim şişti mona rosa şimdi sana dua ediyorum arkadaşım sen bizi sevindireceksin inşallah.nevra 73 le bende ikinci denemede mutlu olıcaz inşalah
canim korkma, dediysemde yani cok az ,ben biraz hassasim korkulacak birsey degilTeşekkürler İlkbahar umarım hepimiz peşpeşe güzel haberler veririz. Transferde acı olmuyor diyorlardı, demek kişiden kişiye değişiyor. Nasıl bir sancı dayanılmayacak gibi değildir umarımBen Endometriozis hastayım aynı zamanda, o yüzden rahim filmi sırasında da çok canım yandı (acımaz demişlerdi)bu nedenle biraz korkuyorum açıkçası, anestezi altında transfer duydunuz mu? İnşallah bu süreci hepimiz rahat ve olumlu sonuçlarla bitiririz. Herkese bolşanslar diliyorum...
Yanlışlık ablamdan gönderdim mesajı geri de alamıyorum, pardon ben Karamel125:)
kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
kizlar size sorum var yardimci olursaniz sevinirim..transferi olanlar kac tane embriyo koydurdunuz...doktorum bana dediki eger iyi kalitedeyse 2 tane embriyo koydurun...3 tane koydurursaniz tehlikeli olur dedi tutarsa ölümle sonuclanabilir dedi...o yüzden biz kararsisiz
kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
kızlar hiç ii değilim değerlerim yükselmemiş aynı duruyor doktorumuda arayamadım bugün kan verdim erkenden cihazları arızalanmış başka yere yollamışlar akşam saat onda haber geldi. bu arada nobetçi eczaneden gidip idrar testi aldım yaptım 2 çizgi çıktı olabilirmi böyle bişey
kızlarrrr şimdi doktordan geldim, pazartesi saat 12 de yumurta toplama yapılacak. hadi hayırlısı, lütfen dualarınızı eksik etmeyin, çok heycanlıyım şimdiden!!
potemkian + hoho çok teşekkürler verdiğiniz cvplar için.ctesi günü yumurtalarım toplandı 34 ad.sonra odama getirdiler beni.hemşire geldi ayıldıktan sonra ilaçları tarif ediyor bana adet olunca şöle yapcan bu ilacı kullancan filan ne adeti dedim ya beni biriyle karıştırdınız heralde ben dondurma yaptırmıcam transfer yapılacaktı dedim.narkozla birlikte ikinci şok yani.iyice sarhoş oldum yani.çok yumurtam toplandığı için beden yorulmuş.2ay dinlenmesi gerekirmiş.yoksa sağlık problemlerim çıkarmış.dondurcaklarmış yumurtaları ya kendimi öle hazırlamışımki 2 ay beklemeyi düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum sonra dedim hakkımızda hayırlısı nasip kısmet böleymiş .demekki tüp bebekte yaptırsan kendiliğinden hamile de kalsan bu işleri yöneten gizli bir güç var.zamanı gelmeyince bütün çabalar boş.her kadın bir olmuyor her bünye bir olmuyor.sonra eşimede söledim oda şaşırdı ama yapacak bişey yok dedi.hayırlısı olsun dedi.ilaç verdi bana onları kullnıyorum şimdi.10-15 gün içinde adet olursun dedi.belera die bir ilaç var ona başlıcam reglimin olduğu gün 21 gün kullnıcam.o adeti takiben dondurulmuşlarla transfer olacak nasipse.biraz uzun oldu ama böle bir durumla karşılaşan arkaşım varmı? dondurulunca embriyo kalitesi düşermi?başarı oranım düşermi? (34 ad.yumoştan 20 ad.yumoşu işleme almışlar.nunlardan 12 yada 14 adeti döllenmiş şu an sağlıkları iyiymiş :))bu sonuç iyimi arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var hiç bilgi sahibi olmadığım bir işlem başıma geldi.yarında arayıp ne kadarını dondurcaklar haber vercekler
kızlarrrr şimdi doktordan geldim, pazartesi saat 12 de yumurta toplama yapılacak. hadi hayırlısı, lütfen dualarınızı eksik etmeyin, çok heycanlıyım şimdiden!!
canım selam,
tabi canım kişiden kişiye değişiyor sen kimle görüşmüştün olumsuz birşey mi yaşadın orada da beğenmedin merak ettim şimdi??
canım ben adet olmayı bekliyorum olunca 2. veya 3.günü gel dediler bakalım kontrolde birşey çıkmazsa hemen başlayacağım...İnşallah gönlüne uyan bir yer bulursun en kısa zamanda
olumsuz bişey yaşamadım ama her konuda pahalı bir hastane tüp bebekte fiyat uygun olunca kafama takıldı, çok deneyimleri varmı acaba diye düşündüm o sebeple gitmedim,umut tüp bebeğe gittim ama olmadı demekki bu işler deneyimede bakmıyor. Sana uğurlu gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?