2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım çok üzüldüm ...kendime üzülürken senin haberin iyice moralimi bozdu...ne yapalım tutmazsa biz yaza tekrar deneyeceğiz...umarım doktor yanılıyordur...
ya canım sen hemen kendininkine takılma daha çok erken...bekle biraz ...olumsuz düşünme

evet canım haklısın ..inşallah hayırlısı ile biz 2.de
ben adet oldum bile bu arada(bugün transfer sonrası 14.gün)
yarın dr.a gidiyorum eğer herşey müsaitse dondurulmuşlarla deneyeceğiz ama bakalım yarın muayene sonrası belli olacak bi problem yoksa hemen başlayacağız varsa bende bekleyeceğim galiba...
canım seni çok iyi anlıyorum ağlamaktan helak olmuştum bende... ama açılırsın ağlama demiycem... geçecek ama bunu düşün.bu da bi sınav...Allah kucaklarımızı boş bırakmayacak hayırlısı ile canım benim....

canim korkma, dediysemde yani cok az ,ben biraz hassasim korkulacak birsey degil

kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.

üzülme canim diyecegim ama üzülmemek elde degil...tabi seviniyoruz sonucuda negatif olunca ümitsizlige düsülüyor...benim 3.denemem olacak simdi sanki olacak gibi geliyor ama olmassada ne yapalimki allahin takdiri...

kizlar size sorum var yardimci olursaniz sevinirim..transferi olanlar kac tane embriyo koydurdunuz...doktorum bana dediki eger iyi kalitedeyse 2 tane embriyo koydurun...3 tane koydurursaniz tehlikeli olur dedi tutarsa ölümle sonuclanabilir dedi...o yüzden biz kararsisiz

canım benimde çok kaliteliydi ama 3 tane koymuşlardı.ama 3 üde tutmadı. benimle aynı gün transferi olan 2 kişi vardı birine 3 birine 2 konmuştu.onlarınki tutmuş.3 tane koyulanın tek 2 tane olanın 2 side tutmuş.karar senin sonuçta 3üde tutar diye bir kesinlik yok... karar sana kalmış...

bıv canım Allah 2. de yüzünü güldürevek inşallah. bu süreci iyi dinlenerek geçir ve moral topla.

mona rosa hayatım kafanı takma lekelenmeye. benimde lekelenmem olmuştu. eğer devam etmiyorsa ve adet kanaması tarzı değilse inşallah seninkide tutunma kanamasıdır

kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.

canım yaa inan çok ama çok üzüldüm..senden güzel haber alacağımıza o kadar emindimki.ama maalesef olmadı... üzülmemek elde değil ama artık ileriye bakıp 2.ci denemeyi yapıcaz... ve ben yürekten inanıyorumki sen 2cide o güzel haberi alıcaksın ve bizide sevindireceksin:teselli:

canım benim birinci kalite ve 2 adet konulmuştu. Sayı embriyo kalitesine ve hastanın yaşına vede infertilite nedenine göre değişebiliyor. Bence doktorlara bırakmalısın. Tutacaksa tek konulsada tutuyor, tutmayacaksa 3 tane 5 tane fark etmiyor. Sen stres yapma ve doktoruna güven. ınşallah hamiş haberini alırız canım

hayırlı gunler arkadaslar....

ben tup bebege gecıs yapanlardanım....3 kez asılama yaptırdım 3.de hamıle oldugumu ögerendım ama dusuk oldu....artık cok yoruldum o bekleme surecı cok yıpratıyor ınsanı...bı 3 kez daha asılama denemeyı istemedık acıkcası tup bebege karar verdık esımle ....merakettıgım bazı seyler var.....asamaları nasıl oluyor ...acaba asılamadakı gıbımı oluyor...önce iğnelerımızı oluyoruz sonra catlatma ıgnesı....ve sonrasında neler....butun hepsı ne kadar zamanda gerceklesıyor....sehır dısında yaptıracagım ıcın bu asamaların hepsı benım ıcın cok önemli.....yumurta toplama nasıl ve ne kadar suruyor....yumurtalar toplandıktan kac gun sonra transfer yapılıyor...arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım....bırde bende ve esımde bı problem yok....acaba sansımız ne olur sızce....cok zor ya rabbım hepımızın yardımcısı olsun....

olsuncanım benim bunda da bir hayır vardır, üzüntünü anlıyorum inşallah yaz hamişi olursun canım benim:1hug:

kızlarrrr şimdi doktordan geldim, pazartesi saat 12 de yumurta toplama yapılacak. hadi hayırlısı, lütfen dualarınızı eksik etmeyin, çok heycanlıyım şimdiden!!

ya benımde basıma geldı kacla hamıle kaldın cok merak ettım

çok ilginç bende sadece bu durumda benim zannediyordum.aynı durumdayız.benimde 1 şubTTa toplandı.acaba aynı merkezm,.,stanbuldamısın

Hakkında böylesi hayırlıdır belki, yılmak yok bebeğimiz olana kadar devam edeceğiz, yinede şanslı sayılırız en azından olmaz boşuna uğraşmayın diyen olmadı, zamanla alışıyo insan

kızlarrrr şimdi doktordan geldim, pazartesi saat 12 de yumurta toplama yapılacak. hadi hayırlısı, lütfen dualarınızı eksik etmeyin, çok heycanlıyım şimdiden!!

hadi hayırlısı canım, benden sana tavsiye dinlen muhakkak, ben dinlenmedim acaba ondanmı tutmadı diye sorguluyorum kendimi, allahım gönlüne göre versin

simall canım dualarım seninle...inşallah işin rast gitsin ....
melilayda canım ben hiç bu yönden düşünmemiştim... dediğin gibi hepimizin hakkımızda hayırlısı...
ucuz mu bilmiyorum valla ben başka merkez araştırmadım...umutta kaça ki?

herkese merhaba ben de bu ay başladım tüp bebek için gerekli işlemlere.bu benim ilk tüp bebek denemem olacak.bakalım bu tedavide de bizi neler bekliyor.bundan önce 3 aşılama yaşadım 2 si düşük.sonu gelmicek hamilelik hiç olmasın daha iyi.umarım birbirimize şanslı geliriz.umarım herkes bebeğini kucağına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…