kızlar şimdi doktorumla konuştum malesef hayırlı haberler veremiyorum size sonuçlarım bugün düşmeye başlamış.
hadi Allah yardımcın olsun şimdiden.
kızlarrrr şimdi doktordan geldim, pazartesi saat 12 de yumurta toplama yapılacak. hadi hayırlısı, lütfen dualarınızı eksik etmeyin, çok heycanlıyım şimdiden!!
hadi hayırlısı canım, benden sana tavsiye dinlen muhakkak, ben dinlenmedim acaba ondanmı tutmadı diye sorguluyorum kendimi, allahım gönlüne göre versin
simall canım dualarım seninle...inşallah işin rast gitsin ....
melilayda canım ben hiç bu yönden düşünmemiştim... dediğin gibi hepimizin hakkımızda hayırlısı...
ucuz mu bilmiyorum valla ben başka merkez araştırmadım...umutta kaça ki?
dualarım seninle simall güzel haberlerini beklicez önce sen sonra embiriyoların iyi olmasını diliyorum.meleklerin 1. kalite olarak sana geri dönsünkaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar merhabalar ......neden bna cvp vermıyorsunuz kafam cok karısık bana yardımcı olurmusunuz....lutfeeennnn
ben tup bebege gecıs yapanlardanım....3 kez asılama yaptırdım 3.de hamıle oldugumu ögerendım ama dusuk oldu....artık cok yoruldum o bekleme surecı cok yıpratıyor ınsanı...bı 3 kez daha asılama denemeyı istemedık acıkcası tup bebege karar verdık esımle ....merakettıgım bazı seyler var.....asamaları nasıl oluyor ...acaba asılamadakı gıbımı oluyor...önce iğnelerımızı oluyoruz sonra catlatma ıgnesı....ve sonrasında neler....butun hepsı ne kadar zamanda gerceklesıyor....sehır dısında yaptıracagım ıcın bu asamaların hepsı benım ıcın cok önemli.....yumurta toplama nasıl ve ne kadar suruyor....yumurtalar toplandıktan kac gun sonra transfer yapılıyor...arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım....bırde bende ve esımde bı problem yok....acaba sansımız ne olur sızce....cok zor ya rabbım hepımızın yardımcısı olsun....
kızlar sizinle paylaşmak istedim doktorum yüzde birde olsa normal yoldan gebe kalacağımı söylemiştin bende hep neden olmasın neden diye sorardım kendime.ilk transferde melekler tuttuğunda midem inanılmaz yanmıştı.yaklaşık bir aydır aynı şikayeti tekrar yaşıyorum bende kendi kendime acaba diye sormaya başladım.acaba hamilemiyim?hergün iş çıkışı eczanenin kapısında kendimle savaştım ama en son iki gün önce aldım testi.sonuç test bozuk çıktı.bende inanılmaz sevindim kendi kendime bunun bir işaret olduğunu düşündüm.bugün tekrar test aldım sonuç koca bir sıfır.işin en kötüsüde yaklaşık 2 haftadır hamile olduğumu düşünmem.bayağı zormuş bu hevesle yola çıkıp eli boş dönmek.neyse gerçeğe dönersek mayısa az kaldı.bekle beni hacettepe meleklerimi almaya geliyorum...
arkadaslar merhabalar ......neden bna cvp vermıyorsunuz kafam cok karısık bana yardımcı olurmusunuz....lutfeeennnn
ben tup bebege gecıs yapanlardanım....3 kez asılama yaptırdım 3.de hamıle oldugumu ögerendım ama dusuk oldu....artık cok yoruldum o bekleme surecı cok yıpratıyor ınsanı...bı 3 kez daha asılama denemeyı istemedık acıkcası tup bebege karar verdık esımle ....merakettıgım bazı seyler var.....asamaları nasıl oluyor ...acaba asılamadakı gıbımı oluyor...önce iğnelerımızı oluyoruz sonra catlatma ıgnesı....ve sonrasında neler....butun hepsı ne kadar zamanda gerceklesıyor....sehır dısında yaptıracagım ıcın bu asamaların hepsı benım ıcın cok önemli.....yumurta toplama nasıl ve ne kadar suruyor....yumurtalar toplandıktan kac gun sonra transfer yapılıyor...arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım....bırde bende ve esımde bı problem yok....acaba sansımız ne olur sızce....cok zor ya rabbım hepımızın yardımcısı olsun....
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız
bende bu sene büyük ihtimalle mayısta tüp bebek denicem
ama aşılama hiç yapılmadı iğne tedavisiyle yumurta takibi oldu ama çok yoruldum
eşimde morfoloji%2 sayı14 milyon
bu değerlere göre rapor vermezler mi
bu arada 1 buçuk yıllık evliyim
hiç korunmadık
tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne önerirsiniz aşılama denemem şart mı
bir de çok zor yıpratıcı oluyo diolar öyle mi
anestezili olabiliyo mu transfer veyumurta toplama?
çok soru sordum galibabenneyaptımkia.s.
emsalll 35 ve esmeralba benı bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederım...
bana doktorum adetolduktan 21 gun sonra gel dedı anlamadım .....neden adetımın 3.gunu baslamıyor tedavıye onun merakı ıcındym......buradakı arakadaslara hıc oyle bısey sylenmemıs galıba....
ya canım senı anlıyorum ama yapılıcak bır sey yok gıt yaptır bıtsın ıns bır sey yokturkızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?