ohhh versin insallah aminnnn ozleyeyim bu gunleri hatta hic oturmayayim ayaklarim sissin onlarin pesinde kosmaktan:roflol: ama yeterki olsun:çok üzgünüm:
CANIMSIN İNŞ.OYLE OLUR OZLERSİN BU GUNLERİİİ BEBİŞLERİN PEŞİNDEN KOŞMAKTANN :sm_cool::sm_cool::sm_cool:AMA BİZİM SADECE MORALE VE SABIRA İHTİYACIMIZZ VARR O YÜZDENN BU ZAMANA KADAR SABRETTİK BİRAZ DAHA SABIRRR SADECEklava: klava:
tamam tamam cek o oklavalari uzerimden:roflol:
:roflol::roflol: zaten biraz daha net başında oturursam o oklavaları ben kafama yiyecem kocam yemek bekliyorr :mymeka:
civciv1981 canm dr size yüzdelk olrk ne ihtmal verdi.zatn onlar için yumrtlklrn iyi çalşması ve kadnn yaşı önemliymş.
kalk o oklavalari kafana yemeden o zaman adama yemek hazirla:roflol::roflol:
ben kapatıyorum artık iyi geceler kızlar
Mehay cım bende haziran 25 de aşılama yaptırdım beklemekteyim bugün 11. gün benide listene eklermisin inşallah olur tutunur bebegim ben sitede yeniyim acaba hamlelik belirtileri neler oluyor yazar mısınız kütfen allah yardımcımız olsun
mehaycım hamiş olanlarıda belirtelim mi listede, böylece bizlere de moral olur. ne dersin?
mehay benide ekle 13 temmuz başlangıç uzun protokol tüp bebek.bu arada bugün nasılsın?
isterim canim ama hamisimiz yokki yada varda yazmiyorlar..hamis olunca unutuluyoruz:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?