2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hoşgeldin!canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, benimde uzun protokoldü lucrinle başlamıştım, hiç bitmez geçmez sanıyodum zaman ama pazartesi yumurta toplama olacak, hayırlı olur inşallah hepimize:Saruboceq:

canım benim, üzüldüm yaa( yaptır testi kurtul dediği gibi, olmazsa da olmasın dünyanın sonu değil daha ilk denemen, zamanı gelince Allah hepimize verecek..inşallah..

kızlarrr bişey sorucam ben dün gonal f i son kez vuruldum bıraktım ama dozunu 100 ünite fazla vurdu yanlışlıkla hemşire, doktoru aradım bişey olmaz dedi sorun yok dedi ama benim aklım çok karışık, bugün belim ve yumurtalıklarım hafif ağrıyor acaba sizinde yumurta toplamadan bir gün önce böyle bir şikayetiniz olmuş muydu? çok büyüdükleri için mi ki?

canım neredeyse tedavinin sonuna geldin birkaç gün sonrada bekleme sürecine giriceksin...en zor aşama yani...:Saruboceq: inşallah herrşey güzel gider.belindeki yumurtalıklarındaki ağrıda büyük ihtimalle büyüdükleri için olabilir.ben yumurta toplanmadan 1hafta önceden ağrı çekmeye başlamıştım.karnıma dokunamıyordum.oturamıyordum..yumurtalarıma ultrasonla bakılırken çok acı çektim..doktorum normal olduğunu söylemişti...

tedavin uzun protokol olduğu için 21 gün sonra gidiceksin.daha sonra adet olduktan 2.veya3. günü tekrar gidiceksin... korkmana gerek yok yani.... a.s

canım benim bildiğim kadarıylada eğer raporlu olacaksan 3kez aşılama yaptırmış olman lazım yada aşılamayla tutma ihtimali çok düşükse direk tüp bebek yapabiliyorsun.yani sperm sayısı 5milyonun altındaysa hiç aşılama yapmıyorlar zaten...direk tüp bebek öneriyorlar. yumurta toplamaya gelince zaten anestezi ile oluyor.ister lokal anestezi ister genel anestezi.. çoğunluklada sanırım genel anestezi yapılıyor..transferde anestezi yok... ve zaten hiç bişey hissetmiyorsun.

üzülme hemen bende aynı şeyi yapmıştım artık herşey bitti gibi ben sana demiştim aspirini bırak diye. şimdi şaşkın olma zamanı değil hemen kendini toparlıyorsun ve tahlil yaptırmaya gidiyorsun umutsuzluğa kapılman için çok erken .

canım yaa herşeyde vardır hayır.. doktorunun dediği gibi testi yap bakalım.ben burda bi kere daha anlatmıştım hatırlarsın belki..benim tedavim sırasında kanaması olan bir hasta gelmişti ama sonucu pozitif çıkmıştı... ama sonucun olumsuzda olsa bidaha deneyeceksin...yılmak yok unutma... ben hep diyorum er geç birgün bizde anne olucaz....:enbuyukkk: kendini bırakma lütfen...ben eğer bugün birkaç gün öncesine kadar daha olumlu ve huzurluysam sizin sayenizde...sen bana çok moral verdin herzaman.... şimdi aynı pozitifliği kendin içinde yapmanı istiyorum...yoksada demekki zamanı değilmiş... belkide bir çoğumuz tedaviyle sonuç alamıyacağız...tedaviye devam etmediğimiz her şeyi bıraktığımız bir zamanda kendiliğimizden hamile kalırız...ama elbet bir zamanı var bunun.... ve bana öyle geliyorki biv ve sen 2cide mutlaka güzel haberler vereceksiniz...

ohhhh çok sağol canım yaaa valla rahat bi nefes aldım sen böyle diyincekaydirigubbakcemile5 çok sağol canım benima.s.a.s.

arkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı

Canım benim sıkma canını inşallah mayısta güzel haberlerini alacağız. Hem bahar melekleri olacaklar daha güzel kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım tüm dualarım hepimizle bence hepimiz bir bu muhyeşem duyguyu yaşıcaz tek bilmediğim zamanı:1closedeyes:

canım öncelikle Allah yardımcınız olsun.zor yola hoşgeldiniz umarım bu sefer eliniz dolo dolu çıkarsınız.canım hepimizin hikayesi farklı ama dediğin gibi iğneler yumurtalerın gelişimi toplama işlemi.canım bende şehir dışında yaptırıyorum işin zor ve yıpratıcı kısmı bu zaten çünkü yumurta geliştirme aşamasında ben her gün kan ve ultrason için hastaneye gittim.yumurta toplama benim için anestezi ile yapıldı çünkü 51 yumurta vardı.zaten bir şey hissetmedim ama sonrası benim için kabustu çünkü ben 3.dereceden ohss oldum ve hayatım ve vücudum çok ciddi tehlikeye girdi.eğer yumurtalar kaliteli ve döllenme de iyş olursa 2 veya 3.gün transfer yapılabilir.şansınızı bir tek Allah bilir.ama benden sana bol bol dua gelir.

tedavin uzun protokol olduğu için 21 gün sonra gidiceksin.daha sonra adet olduktan 2.veya3. günü tekrar gidiceksin... korkmana gerek yok yani.... a.s

arkadaslar tesekkur ederım ama bısey daha sormak ıstıyorum ....uzun protokol dedıgınız nedır ...arastırma kısmımı oluyor ...ne kadar suruyor...ilk kontrol falanmı oluyor acaba......kusuruma bakmayın arkadaslar ya sızlerıde bunaltıyorum sorularımla ama merak edıyorum ıste...

canım ya çok ama çok üzüldüm.sabır lütfen yolumuz uzun ama biz bunuda aşıcaz Allah sabır ve sağlık versin buda geçicek inan bana inşallah 2.de meleklerini alıcan kucağına

ne demek canım buyur gel hoşgeldin aramıza.mayıs bizim ayımız olsun bende 3. denememi yapıcam mayısta.canım benimde aşılama yapılacaktı ama doktorum çok yorucu olacağını daha çok yıpranacağımı söyledi bizde tüp bebeğe karar verdik.transfer anestezili olmuyor galiba hiç duymadım ama zaten acı veren bir olay değil.yumurta toplama aneztezi ile oluyor eğer istersen o işlemde biraz sıkıntı var.biraz karın ağrısı çektim ben ama benim durumum farklıydı çünkü su topladım işlemden sonra.umarım yaşamassın böyle durumlar.Allah yardımcın olsun

arkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı
canım Allah yardımcın olsun meleklerine söyle sıkı sıkı tutunsunlar sana bırakmasınlar onları çok seven anne ve babasını.dualrım seninle

ohhhh çok sağol canım yaaa valla rahat bi nefes aldım sen böyle diyincekaydirigubbakcemile5 çok sağol canım benima.s.a.s.

hiç önemli değil sonuçta birbirimize yardımcı olmak için buradayız öyle değilmi???a.s

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım benim inan seni anlıyorum ama yılmak yok lütfen... biliyorum çok zor...hemde çok iyi biliyorum..senağlamaama ne yapalım :sm_confused: devam edicez...

:Saruboceq: inşallah meleklerin sımsıkı tutunur sana... ben doktoruma sormuştum genelde tutunma kanaması oluyormuş ama tabi herkeste olmayabilirmiş... onun dışında pek belirti olmaz çünkü çok erken oluyor demişti...

canım açıkcası tam anlamıyla uzun protokolun ne olduğunu bende tam bilmiyorum.ama bana burdan bi arkadaş söylemişti uzun protokolde tedavi sürecin biraz daha fazla sürüyormuş.kısa protokolde 15 gün falanmış.yani anladığım kadarıyla o 21 günü geçirmeden direk ilaçlara başlanıp 15 gün içinde bütün işlemler bitiyor..umarım yanlışım yoktur..bildiğim kadarıyla böyle...:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…