merhaba kızlar ben daha çok ''erkek intertilitesi yüzünden hamile kalamayanlar'' bölümüne yazıyodum. buraya yeni geldim çünkü dün Ferti-jin de ilk tüp bebek tedavimize başladık, uzun protokol pazartesi lucrin kullanmaya başlicam. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır inşallah. bu arada merkez konusundaki yardımları için özelden mesaj atanlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.a.s.
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
kızlarrr bişey sorucam ben dün gonal f i son kez vuruldum bıraktım ama dozunu 100 ünite fazla vurdu yanlışlıkla hemşire, doktoru aradım bişey olmaz dedi sorun yok dedi ama benim aklım çok karışık, bugün belim ve yumurtalıklarım hafif ağrıyor acaba sizinde yumurta toplamadan bir gün önce böyle bir şikayetiniz olmuş muydu? çok büyüdükleri için mi ki?
emsalll 35 ve esmeralba benı bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederım...
bana doktorum adetolduktan 21 gun sonra gel dedı anlamadım .....neden adetımın 3.gunu baslamıyor tedavıye onun merakı ıcındym......buradakı arakadaslara hıc oyle bısey sylenmemıs galıba....
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız
bende bu sene büyük ihtimalle mayısta tüp bebek denicem
ama aşılama hiç yapılmadı iğne tedavisiyle yumurta takibi oldu ama çok yoruldum
eşimde morfoloji%2 sayı14 milyon
bu değerlere göre rapor vermezler mi
bu arada 1 buçuk yıllık evliyim
hiç korunmadık
tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne önerirsiniz aşılama denemem şart mı
bir de çok zor yıpratıcı oluyo diolar öyle mi
anestezili olabiliyo mu transfer veyumurta toplama?
çok soru sordum galibabenneyaptımkia.s.
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
canım neredeyse tedavinin sonuna geldin birkaç gün sonrada bekleme sürecine giriceksin...en zor aşama yani...:Saruboceq: inşallah herrşey güzel gider.belindeki yumurtalıklarındaki ağrıda büyük ihtimalle büyüdükleri için olabilir.ben yumurta toplanmadan 1hafta önceden ağrı çekmeye başlamıştım.karnıma dokunamıyordum.oturamıyordum..yumurtalarıma ultrasonla bakılırken çok acı çektim..doktorum normal olduğunu söylemişti...
Canım benim sıkma canını inşallah mayısta güzel haberlerini alacağız. Hem bahar melekleri olacaklar daha güzel kaydirigubbakcemile3
arkadaslar merhabalar ......neden bna cvp vermıyorsunuz kafam cok karısık bana yardımcı olurmusunuz....lutfeeennnn
ben tup bebege gecıs yapanlardanım....3 kez asılama yaptırdım 3.de hamıle oldugumu ögerendım ama dusuk oldu....artık cok yoruldum o bekleme surecı cok yıpratıyor ınsanı...bı 3 kez daha asılama denemeyı istemedık acıkcası tup bebege karar verdık esımle ....merakettıgım bazı seyler var.....asamaları nasıl oluyor ...acaba asılamadakı gıbımı oluyor...önce iğnelerımızı oluyoruz sonra catlatma ıgnesı....ve sonrasında neler....butun hepsı ne kadar zamanda gerceklesıyor....sehır dısında yaptıracagım ıcın bu asamaların hepsı benım ıcın cok önemli.....yumurta toplama nasıl ve ne kadar suruyor....yumurtalar toplandıktan kac gun sonra transfer yapılıyor...arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım....bırde bende ve esımde bı problem yok....acaba sansımız ne olur sızce....cok zor ya rabbım hepımızın yardımcısı olsun....
tedavin uzun protokol olduğu için 21 gün sonra gidiceksin.daha sonra adet olduktan 2.veya3. günü tekrar gidiceksin... korkmana gerek yok yani.... a.s
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız
bende bu sene büyük ihtimalle mayısta tüp bebek denicem
ama aşılama hiç yapılmadı iğne tedavisiyle yumurta takibi oldu ama çok yoruldum
eşimde morfoloji%2 sayı14 milyon
bu değerlere göre rapor vermezler mi
bu arada 1 buçuk yıllık evliyim
hiç korunmadık
tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne önerirsiniz aşılama denemem şart mı
bir de çok zor yıpratıcı oluyo diolar öyle mi
anestezili olabiliyo mu transfer veyumurta toplama?
çok soru sordum galibabenneyaptımkia.s.
canım Allah yardımcın olsun meleklerine söyle sıkı sıkı tutunsunlar sana bırakmasınlar onları çok seven anne ve babasını.dualrım seninlearkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı
ohhhh çok sağol canım yaaa valla rahat bi nefes aldım sen böyle diyincekaydirigubbakcemile5 çok sağol canım benima.s.a.s.
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
arkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı
canım açıkcası tam anlamıyla uzun protokolun ne olduğunu bende tam bilmiyorum.ama bana burdan bi arkadaş söylemişti uzun protokolde tedavi sürecin biraz daha fazla sürüyormuş.kısa protokolde 15 gün falanmış.yani anladığım kadarıyla o 21 günü geçirmeden direk ilaçlara başlanıp 15 gün içinde bütün işlemler bitiyor..umarım yanlışım yoktur..bildiğim kadarıyla böyle...:roflol:arkadaslar tesekkur ederım ama bısey daha sormak ıstıyorum ....uzun protokol dedıgınız nedır ...arastırma kısmımı oluyor ...ne kadar suruyor...ilk kontrol falanmı oluyor acaba......kusuruma bakmayın arkadaslar ya sızlerıde bunaltıyorum sorularımla ama merak edıyorum ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?