2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

allah yardımcımız olacak inşallah canım bizede nasip edecek birgün, üzülme desemde üzülceksin biliyorum, ağlayıncada rahatlıyo insan, ama yola devam oluncaya kadar. Yinede şanslıyız bigün bizimde bebeğimizin olma ihtimali var.

canım benim 100 ünite fazla vurulması sorun değil doktorununda dediği gibi. ağrılarının olması çok normal çünkü yumurtaların hiç olmadıgı kadar olgunlaştı büyüdü ve çoğaldılar o yüzden ağrıyor canım. hadi bakalım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah çoğu gitmiş azı kalmış. inşallah hayırlı haberler alırsın

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini ayakta kal her işte bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun bebişine hayırlısı ile canım

pazertesi benimde saat 9 da yumurtalarim toplanacak...benimde seninki gibi.... bugün karnim cok siskin zor yürüyorum yumurtaliklarim agriyor

bende merakla bir girdim kanaman kesildimi acaba diye...yazdiklarini görünce cok üzüldüm...senağlama allah sabir versin canim...kendini toparlayinca 2.denersiniz canim...negatif sonuclari görünce icime simdiden korku girdi...allah hepimize yardim etsin ve bol sabir versin

kızlar daha önce hiperoskopi yaptıran varmı fiyatı hakkında bilgi verir misiniz

canım ben yaptırdım genel anestezi ile yaptılar bütün işlem 45 dak sürdü.ilaçlara rağmen rahimde kalınlaşma olmamıştı sebebini bulmak için yaptılar.yapışıklık tespit ettiler ve sorunu çözdüler.sadece operasyondan sonra karın ağrısı vardı oda kısa sürdü.ben sevkli olduğum için ücret ödemedim.

herkese selam kızlar bende ikinci tüp bebek denemesindeyim lucrinin 8ni yaptım bugün allahım bu yoldaki herkese yardım etsin hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah hepberaberiz hamileyiz die yazarız o mutlulugu yaşarız inşallah kızlar.....

yaaa canım benim üzülmemek elde değil bu kadar uğraştan sonra üzülme desekte boş ama hiçbişey için geç değil herşeyin ilacı zaman ilk denemen daha bu yol biraz uzun bizim için ama mutlu sonla bitecek toparlanacaksın ve yeniden deneyeceksin sonucunda ketlandığımız bunca şeye değecek, meleğini yada meleklerini kucağına aldığında hepsi geçecek geride kalacak. kendine iyi bak lütfen, ağlamak istiyorsan ağla bence rahatlarsın, sabırrr lazım bize..umudumuz var Allah'a şükür. çok öpüyorum senia.s.a.s.a.s.:1hug:

canım benim çok sağola.s. beni çok rahatlattınız ohh beeea.s. inşallah canım evet az kaldı bakalım, geçmez denen zaman geçti inşallah sonuç hayırlı ve güzel olura.s.dua bekliyorum:1hug::Saruboceq:

pazertesi benimde saat 9 da yumurtalarim toplanacak...benimde seninki gibi.... bugün karnim cok siskin zor yürüyorum yumurtaliklarim agriyor

evet yaaa aynen dediğin gibi benimde karnım davul gibi yürürken özlellikle çok ağrıyor, pazartesi 12de yumoşlarımı teslim edicem inşallah! beraber bekliycez canım benim, hakkımızda hayırlısı inşallahkaydirigubbakcemile5

ayyy hadi hayırlısı canım benim, başladın demek, inşallah hayırlısı:Saruboceq:

Canım Pazartesi için iyi şanslar diliyorum, buradan takip edeceğim. İnşallah yakında güzel haberlerini alacağız...İlaçlar çok mu zorluyor? Sadece karın şişliği mi yoksa başka bir etki var mı? Yanetkileri beni de korkutuyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

canim sadece karin sisligi

canım benim çok sağola.s. beni çok rahatlattınız ohh beeea.s. inşallah canım evet az kaldı bakalım, geçmez denen zaman geçti inşallah sonuç hayırlı ve güzel olura.s.dua bekliyorum:1hug::Saruboceq:

zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor canım :) ama bu süreç zor bir süreç çekilen hasretin son bulmasını ummak var işin ucunda. transfer sonrasıda çok fazla düşünme canım ne olacak ne bitecek diye. inşallah güzel sonuçlar alacaksın ve bebişine kavuşacaksın ondan sonra bi bakacaksın ki haftalar geçip gidiyor bebişin gün geçtikçe içinde büyüyor canım.dualrım seninle hayatım trasnfer sonrası bol bol dinlen hayatım öptüm seni kocaman

cvp verdiğin için tşk ederim peki şimdi hangi aşamadasın 2.denemene başladınmı

uzun protokolde hormonları baskılamaya ve yumurtaları uyarmaya daha erken başlıyorlar.
tedavi yöntemlerinden biri bu.
ve genellikle çok sayıda yumurtası olanlarda tercih ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…