üzülme canım işalah 2 denemende olur olumlu düşün hayırlısı olsun canım
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
kızlarrr bişey sorucam ben dün gonal f i son kez vuruldum bıraktım ama dozunu 100 ünite fazla vurdu yanlışlıkla hemşire, doktoru aradım bişey olmaz dedi sorun yok dedi ama benim aklım çok karışık, bugün belim ve yumurtalıklarım hafif ağrıyor acaba sizinde yumurta toplamadan bir gün önce böyle bir şikayetiniz olmuş muydu? çok büyüdükleri için mi ki?
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
arkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı
pazertesi benimde saat 9 da yumurtalarim toplanacak...benimde seninki gibi.... bugün karnim cok siskin zor yürüyorum yumurtaliklarim agriyorkızlarrr bişey sorucam ben dün gonal f i son kez vuruldum bıraktım ama dozunu 100 ünite fazla vurdu yanlışlıkla hemşire, doktoru aradım bişey olmaz dedi sorun yok dedi ama benim aklım çok karışık, bugün belim ve yumurtalıklarım hafif ağrıyor acaba sizinde yumurta toplamadan bir gün önce böyle bir şikayetiniz olmuş muydu? çok büyüdükleri için mi ki?
kızlar daha önce hiperoskopi yaptıran varmı fiyatı hakkında bilgi verir misiniz
canım benim 100 ünite fazla vurulması sorun değil doktorununda dediği gibi. ağrılarının olması çok normal çünkü yumurtaların hiç olmadıgı kadar olgunlaştı büyüdü ve çoğaldılar o yüzden ağrıyor canım. hadi bakalım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah çoğu gitmiş azı kalmış. inşallah hayırlı haberler alırsın
pazertesi benimde saat 9 da yumurtalarim toplanacak...benimde seninki gibi.... bugün karnim cok siskin zor yürüyorum yumurtaliklarim agriyor
herkese selam kızlar bende ikinci tüp bebek denemesindeyim lucrinin 8ni yaptım bugün allahım bu yoldaki herkese yardım etsin hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah hepberaberiz hamileyiz die yazarız o mutlulugu yaşarız inşallah kızlar.....
arkadaşlar benimde bugün transferim oldu lütfen banada dua edin en erken hamilelik belirtileri kaçıncı gün ne oluyo bilginiz varmı
pazertesi benimde saat 9 da yumurtalarim toplanacak...benimde seninki gibi.... bugün karnim cok siskin zor yürüyorum yumurtaliklarim agriyor
canim sadece karin sisligiCanım Pazartesi için iyi şanslar diliyorum, buradan takip edeceğim. İnşallah yakında güzel haberlerini alacağız...İlaçlar çok mu zorluyor? Sadece karın şişliği mi yoksa başka bir etki var mı? Yanetkileri beni de korkutuyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
canım benim çok sağola.s. beni çok rahatlattınız ohh beeea.s. inşallah canım evet az kaldı bakalım, geçmez denen zaman geçti inşallah sonuç hayırlı ve güzel olura.s.dua bekliyorum:1hug::Saruboceq:
canım ben yaptırdım genel anestezi ile yaptılar bütün işlem 45 dak sürdü.ilaçlara rağmen rahimde kalınlaşma olmamıştı sebebini bulmak için yaptılar.yapışıklık tespit ettiler ve sorunu çözdüler.sadece operasyondan sonra karın ağrısı vardı oda kısa sürdü.ben sevkli olduğum için ücret ödemedim.
arkadaslar tesekkur ederım ama bısey daha sormak ıstıyorum ....uzun protokol dedıgınız nedır ...arastırma kısmımı oluyor ...ne kadar suruyor...ilk kontrol falanmı oluyor acaba......kusuruma bakmayın arkadaslar ya sızlerıde bunaltıyorum sorularımla ama merak edıyorum ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?