2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sadece lucrin mi kullanıyorsun canım; yanında başka bir iğne var mı?
ben de 2. tüp bebeği deniycem. dr bu sefer lucrin dedi ama başka bir ilaç kullanıp kullanmayacağımı sormayı unuttum.

arkadaşlar ben bugün regli oldum yarın doktora gidicem inş bu sefer kistim yokolmuştur eyer yok olmuşsa hemen başlıyorum iğnelere busefer kaçamam kistim yokolmamışsa doktorum kisti boşaltıp hemen işlemlere başlıyacağız dedi bana dua edin kistim yokolmuştur inş çunkü ben bu kist boşaltma işleminden çok korkuyorum allah herkese bu işlerde kolaylık versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cvp verdiğin için tşk ederim peki şimdi hangi aşamadasın 2.denemene başladınmı

canım benim 3. denemem yapılacak 1 de düşük oldu 2. hiç tutmadı.bakalım 3.de ne olucak.canım mayısı bekliyoruz başlamak için inşallah bu sefer alırım kucağıma ve sizlerde alırsınız inşallah melekleri dualarım sizlerle

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam ama şu an iyi bir merkez araştırıyorum ankara veya istabulda tavsiye edeceginiz bi yer varmı ve fiyatları hakkında bilgi lütfeeen...

arkadaşlar şeker hastalığı embriyonun tutunma şansını azaltırmı bu konuda bilgisi olan varmı, lütfen

canım ben 1.denememde düşük yaptım ve doktorum şeker testi istedi ve bende şeker hastalığı olma adayı olacak kadar yüksek şeker çıktı.doktorum düşüğün bir sebebinin bu olduğunu söyledi.ama tutunma şansına gelince o konuda bilgim kesin değil ama benim ki tuttu.

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam ama şu an iyi bir merkez araştırıyorum ankara veya istabulda tavsiye edeceginiz bi yer varmı ve fiyatları hakkında bilgi lütfeeen...

ALLAH yardımcın olsun canım hoşgeldin aramıza.ben hacettepede yaptırıyorum 1. de tuttu ama düşük oldu.2.deneme hiç tutmadı 3.denememide orda yapıcam.ekip çok ilgili ama bazen olmayınca olmuyor.ama ne olursa olsun seni para kaynağı olarak gören merkezlerden uzak kal.ben sevkliydim aynı zamanda devletin verdiği yardımdan da yararlandım buna rağmen 3 yıl önce iki bin lira ödedik.umarım iyi bir merkez bulursun meleklerini kucağına alman dileğiyle

canım verdigim bilgiler için çok teşekkür ederim birde şunu merak ettim embriyoların donduruldumu yoksa her defasında ilaç mı kullanıyosun birde maya ve ankalife hakkında bilgin varmı Allah yardımcın olsun canım inş. en kısa zamanda mutlu haberi alırsın...

amin canım inşallah sağol.
seninde bol bol ve sağlıklı yumurtaların olmuştur inşallah hayırlı olsun canım.

ayyy hadi hayırlısı canım benim, başladın demek, inşallah hayırlısı:Saruboceq:

sagolasın canım benim allahım tüm bu yoldakilerin yar ve yardımcısı olsun sanada kolay gelsin yumurtaların toplanacakmış allahım inşallah yardım ederde hep beraber hamileyiz die yazarız inşallah hepimiz...

sadece lucrin mi kullanıyorsun canım; yanında başka bir iğne var mı?
ben de 2. tüp bebeği deniycem. dr bu sefer lucrin dedi ama başka bir ilaç kullanıp kullanmayacağımı sormayı unuttum.

canım sanada kolay gelsin lucrinin devamında gonal f var vede oviretelli diye igne var onlarda yapılacak sonrasındada var bildigim kadarıyla şimdilik bunlar yapılıyor ögrendikçe yazarım tekrar o güzel duyguları inşallah hep beraber tadarız.....allahım tüm isteyenlere nasip et lütfen aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. emir_bebek:::CüvCüv::CüvCüv:

Selam Arkadaşlar; ben de 2009'da üçücü tüp bebek denememi gerçeklelştirmeyi düşünüyorum. ancak hangi merkezde başlarım bu defa bilmiyorum, bazıları ücücü denemede öncekiler başarısız olmuşsa ilk iki deneme yani, farklı bir merkeze gitme tavsiye ediliyor. Tedirgin bir sürece girdim yine, karar verdim ya üçüncü denemeye, çok tedirginim.........................

kızlar selam hafta sonu giremedim...
tedavide olan arkadaşlara kolaylıklar.Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz....
Monarosa canım çok üzüldüm ya...ınşallah bu süreci kolayca geçirebilirsin.Biraz zorla kendini gez canın çekmese de ..Kafanı dağıt...Bizimde zamanınız gelecek canım.
Ben cts günü dr.a gittim adet 2.günü idi. Bu ay uygun değilmişim önümüzdeki ay devam edebileceğim hayırlısı artık ...Allah bizimde kucaklarımızı hayırlısı ile boş bırakmayacak inşallah.......

hayırlısı olsun canım hiç üzülme tamammı,sende dolu dolu geçir bu ayı gez dolaş gül eğlen dua et hatta bizede et...kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebek deneyecegim.çok heyecanlıyımallah hepimizin yardımcısı olsun ben birşey daha ögrenmek istiyorum.igne falan veriyorlarmış göbekten dogrumu bana bu konuda bilgi veririmisiniz

hayırlısı olsun canım hiç üzülme tamammı,sende dolu dolu geçir bu ayı gez dolaş gül eğlen dua et hatta bizede et...kaydirigubbakcemile3
sağol canım hep beraber dua edelim canım.Allah yolumuzu açık etsin.sen de hayırlısı ile kucağına al bebişlerini

canım evet yumurta gelişimi için iğne olunuyor.dr.un dozunu senin durumuna göre belirliyor ,sana anlatırlar hemşireler nasıl yapacağını hergün yapıyorsun o iğneleri merak etme ve korkma zor bir şey değil...
İnşallah tedavin hayırlı olur..

10-12 adet yumurtaları büyütücü iğne oluyorsun.daha sonrasında yumurtalar çatlamasın diye 5 adet oluyorsun,en son 1 adet çatlama iğnesi vuruyorsun bunların hepsi göbekten yumurtalar toplanıyor daha sonra transfer sonrasında tutunmaları için kalçadan iğne oluyorsun(kaydirigubbakcemile5yaklaşık 35 adet falan) takii ilk ultrason gününe kadar 8-9 haftaya kadar iğne olunuyor, dr.un tercihine göre jele çevirebiliyormuş ben henüz kalçadan iğne olma aşamasındayım şu jel için gün bekliyorum inşallah gelecek o günler göbek iğnelerinde hiç korkma sadece kalçadan olan iğne baya ağır..tedavin hayırlı olsun

canım ben yumurta toplama işleminden sonra 3.derecede ohss oldum.o yüzden donduruldu ve 10 ay sonra ilk transferim yapıldı.düşükten 2 ay sonrada 2.yapıldı.ikiside dondurulmuştu ama 3.için tekrar ilaç kullanıcam ve beni en çok korkutanda bu çünkü ilaçlara tepki veriyor vücudum.diğer merkezler hakkıkna bilgim yok fakat arkadaşım ikisinde de tedavi gördü eşinde morfoloji bozukluğu vardı.maalesef başarılı sonuçlar alamadı ama içine korku düşmesin çünkü arkadaşımın eşinin durumu çok ciddi anlamda kötüydü.Allah yardımcımız olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…