herkese selam kızlar bende ikinci tüp bebek denemesindeyim lucrinin 8ni yaptım bugün allahım bu yoldaki herkese yardım etsin hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah hepberaberiz hamileyiz die yazarız o mutlulugu yaşarız inşallah kızlar.....
cvp verdiğin için tşk ederim peki şimdi hangi aşamadasın 2.denemene başladınmı
arkadaşlar şeker hastalığı embriyonun tutunma şansını azaltırmı bu konuda bilgisi olan varmı, lütfen
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırıcam ama şu an iyi bir merkez araştırıyorum ankara veya istabulda tavsiye edeceginiz bi yer varmı ve fiyatları hakkında bilgi lütfeeen...
arkadaşlar şeker hastalığı embriyonun tutunma şansını azaltırmı bu konuda bilgisi olan varmı, lütfen
hoşgeldin!canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, benimde uzun protokoldü lucrinle başlamıştım, hiç bitmez geçmez sanıyodum zaman ama pazartesi yumurta toplama olacak, hayırlı olur inşallah hepimize:Saruboceq:
ayyy hadi hayırlısı canım benim, başladın demek, inşallah hayırlısı:Saruboceq:
sadece lucrin mi kullanıyorsun canım; yanında başka bir iğne var mı?
ben de 2. tüp bebeği deniycem. dr bu sefer lucrin dedi ama başka bir ilaç kullanıp kullanmayacağımı sormayı unuttum.
kızlar selam hafta sonu giremedim...
tedavide olan arkadaşlara kolaylıklar.Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz....
Monarosa canım çok üzüldüm ya...İnşallah bu süreci kolayca geçirebilirsin.Biraz zorla kendini gez canın çekmese de ..Kafanı dağıt...Bizimde zamanınız gelecek canım.
Ben cts günü dr.a gittim adet 2.günü idi. Bu ay uygun değilmişim önümüzdeki ay devam edebileceğim hayırlısı artık ...Allah bizimde kucaklarımızı hayırlısı ile boş bırakmayacak inşallah.......
sağol canım hep beraber dua edelim canım.Allah yolumuzu açık etsin.sen de hayırlısı ile kucağına al bebişlerinihayırlısı olsun canım hiç üzülme tamammı,sende dolu dolu geçir bu ayı gez dolaş gül eğlen dua et hatta bizede et...kaydirigubbakcemile3
canım evet yumurta gelişimi için iğne olunuyor.dr.un dozunu senin durumuna göre belirliyor ,sana anlatırlar hemşireler nasıl yapacağını hergün yapıyorsun o iğneleri merak etme ve korkma zor bir şey değil...slm arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebek deneyecegim.çok heyecanlıyımallah hepimizin yardımcısı olsun ben birşey daha ögrenmek istiyorum.igne falan veriyorlarmış göbekten dogrumu bana bu konuda bilgi veririmisiniz
slm arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebek deneyecegim.çok heyecanlıyımallah hepimizin yardımcısı olsun ben birşey daha ögrenmek istiyorum.igne falan veriyorlarmış göbekten dogrumu bana bu konuda bilgi veririmisiniz
canım verdigim bilgiler için çok teşekkür ederim birde şunu merak ettim embriyoların donduruldumu yoksa her defasında ilaç mı kullanıyosun birde maya ve ankalife hakkında bilgin varmı Allah yardımcın olsun canım inş. en kısa zamanda mutlu haberi alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?