slm arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebek deneyecegim.çok heyecanlıyımallah hepimizin yardımcısı olsun ben birşey daha ögrenmek istiyorum.igne falan veriyorlarmış göbekten dogrumu bana bu konuda bilgi veririmisiniz
Selam Arkadaşlar; ben de 2009'da üçücü tüp bebek denememi gerçeklelştirmeyi düşünüyorum. ancak hangi merkezde başlarım bu defa bilmiyorum, bazıları ücücü denemede öncekiler başarısız olmuşsa ilk iki deneme yani, farklı bir merkeze gitme tavsiye ediliyor. Tedirgin bir sürece girdim yine, karar verdim ya üçüncü denemeye, çok tedirginim.........................
10-12 adet yumurtaları büyütücü iğne oluyorsun.daha sonrasında yumurtalar çatlamasın diye 5 adet oluyorsun,en son 1 adet çatlama iğnesi vuruyorsun bunların hepsi göbekten yumurtalar toplanıyor daha sonra transfer sonrasında tutunmaları için kalçadan iğne oluyorsun(kaydirigubbakcemile5yaklaşık 35 adet falan) takii ilk ultrason gününe kadar 8-9 haftaya kadar iğne olunuyor, dr.un tercihine göre jele çevirebiliyormuş ben henüz kalçadan iğne olma aşamasındayım şu jel için gün bekliyorum inşallah gelecek o günler göbek iğnelerinde hiç korkma sadece kalçadan olan iğne baya ağır..tedavin hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı doktorum 9 adet yumurta topladığını bu adedin yeteceğini söyledi aslında daha yumurtam vardı amaalmamış.neyse doğrusunu bilir tabii. benim ağrım oldu 1-2 saat işlemden sonra, şimdi iyiyim Allah'a şükür. yanlı doktorumun açtığı telefonla biraz moralim bozuldu yinedumudumu kaybetmemeye çalışıyorum, operasyondan 1-2 saat sonra aradı 9 yumurtadan 6sı oldunmuş onları kullandık dedi ancak sperm kalitesi çok kötüymüş aralarından en iyisini seçmeye çalıştık ama yarın sana sonucu bildiririm dedi. döllenme olmama şansı var galiba eşim bunalıma girdi zaten valla benimde çok moralim bozuldu ya lütfen dua edin kızlar..
slm arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebek deneyecegim.çok heyecanlıyımallah hepimizin yardımcısı olsun ben birşey daha ögrenmek istiyorum.igne falan veriyorlarmış göbekten dogrumu bana bu konuda bilgi veririmisiniz
dualarim seninle canim.benimde 8 tane yumurta toplandi.yarin bildirecekler döllendimi diye.insallah hicbir sorun cikmaz canim:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı doktorum 9 adet yumurta topladığını bu adedin yeteceğini söyledi aslında daha yumurtam vardı amaalmamış.neyse doğrusunu bilir tabii. benim ağrım oldu 1-2 saat işlemden sonra, şimdi iyiyim Allah'a şükür. yanlı doktorumun açtığı telefonla biraz moralim bozuldu yinedumudumu kaybetmemeye çalışıyorum, operasyondan 1-2 saat sonra aradı 9 yumurtadan 6sı oldunmuş onları kullandık dedi ancak sperm kalitesi çok kötüymüş aralarından en iyisini seçmeye çalıştık ama yarın sana sonucu bildiririm dedi. döllenme olmama şansı var galiba eşim bunalıma girdi zaten valla benimde çok moralim bozuldu ya lütfen dua edin kızlar..
canım moralini bozma lütfen hareketli ve yapısı düzgün tek bir hücre bile olsa dua et... ki içlerinden de en iyileri seçilmiş. sonuçta iyi denilebilecek hücre var.bu durumda döllenme şansıda var... tedavinin bu aşamasına gelipde hiç hücre bulunamayanlarda var...
dua ediyorum senin için :Saruboceq::Saruboceq: ve inşallah hayırlısıyla senden güzel haberler bekliyorum.:1hug:
yaaa inşallah canım benim!çok sağolasın!et lütfen çok ihtiyacım var, yarını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haber alırız:Saruboceq: hiç döllenme olmazsa çok üzülücem yaasenağlama bu kadar emekten sonra en azından transfer olsun istiyor insan, inşallah olur canım yaa:Saruboceq: çok korkuyorumsenağlama
canım inanıyorum ve içimdende geçeni söylüyorum döllenen yumurtan olacak... hiç yoksa enaz 3 tanesi döllencek.içimden öyle geçiyor ve inşallah en kötüsüde içimden geçen olur :teselli:
canım benim kendini üzme inşallah kalanlar senin yüzünü güldürecek eşinde sende hiç üzülmeyin bekleme süreci daha önemli unutma. bir tane bile embriyonuz olsa şöyle düşün tek yumurta ile hamile kalanları okuduk biliyoruz burda. ki daha fazlası dayanacak gelişimini tamamlayacak sonra sana transfer edilecek tatlım. dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
canım yaaa çok sağola.s. sizlerde olmasanız ne yapıcam bilmemsenağlama inşallah canım yaaa:Saruboceq: yarın haberi aldığım gibi paylaşıcam sizinle inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq: sağol canım benima.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?