2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba canım tedavin hayırlı olsun meleklerini al bir an önce kucağına.iğneler işin kolay kısmı inan bana hepimiz kendi ğinemizi kendimiz yapıyoruz.melekler gelmeden önce bizlere neler öğretiyorlar dimikaydirigubbakcemile5.rahat ol doktorun herşeyi senin için düşünüyor sen sadece bebişlerine konsantre ol ALLAH yardımcın olsun

merhaba canım bende üçüncüyü denicem mayısa bende çok zor bir karar verme dönemi yaşadım.bana kalsa yapmıcaktım üçüncüyü kısmet ama... ben öğretmenim ve 32 tane çocuğum var bu sene birinci sınıfları aldım okulun ilk gün bir kız öğrenci geldi sınıfıma ve bana anne dedi yaklaşık 2 ay annesi olarak kaldım sınıfta.bende bunun bir işaret olduğunu düşünerek üçüncü denemeye giriştim.umarım benimde öğrencim kadar güzel ve sağlıklı bir kızım olur umuduyla yola çıktım.hayatın sana gösterdiği işarertleri takip et belki bir gün hepimiz doğru işaretin peşinden gideriz ve yolumuza bebişlerimiz çıkar

arkadaşlar merhaba,
2009 yılında tüp bebek yaptıranlardan biri de benim . Ist-Amerikan hastanesinde yaptırdım. 1.denemem ve sağlıklı 3 embr. transfer edildi, bugun 5. günümdeyim ve 24 mart tarihinde kan tahlilim var. Her birinizin ne hissettiğimi anladığını, benim aşamalarımdan geçtiğini, umut yaşatmanın zorluğunu bildiğinizi düşünüyorum. Umarım herkese Allah gönlündekini verir. Bu öyle bir süreç ki gençken herkes ilerde çocuğum olduğunda şunu yaparım, bunu öğretirim, diye diye plan yapar ama o gün geldiğinde yardım almadan çocuk yapamayacağınızı anladığınızda "neden ben? " sorusu beyninizi yıpratır...Bana öyle oldu en azından. Şimdi umutla 12 günlük sürenin sonunu bekliyorum. Belki hepsi tutacak belki hiçbiri, belki sadece 1 tanesi. ısyan etmeden benim için hayırlısını dileyerek sabretmeye çalışıyorum. Ama zormuş...Transferden önce yumurta toplamada OHSS yaşadım, 6 ay ertelendi transferim oysa Ekim ayında yapılacaktı belki de şimdi hamileydim. Kısmet değilmiş, 6 ay sabrettim bekledim. Transferimin 3. günü de şiddetli idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Doktorum hamilelerin erken dönemlerinde yaygın olduğunu söyledi ve korkma dedi. Şimdi kalçadan yapıştırdığım Östrojen bantları, Crinone Jel , folik asit yanına bir de idrar yolu antibiyotigi ve de antiseptik eklendi. Şikayet etmiyorum etmeyeceğim, pozitif kalmaya, adetini bilmediğim bebişlerime sürekli onlara inandığımı söylemeye devam ediyorum. Belki ikiz istemek, ( ben itiraf edeyim gönlümden geçen bu ) çoğul gebeliğe hazırlanmak deli cesareti olabilir. Olsun varsın, onları bu dereceye getirinceye kadar bile çok azap çektim, bundan sonrasında dişimi sıkarım her türlü diyorum..Diyorum, diyorum, kendi kendime konuşuyorum bazen :) Onun yerine sizlere yazayım istedim. Belki bir parça rahatlatır beni. Endiseli degilim, mutluyum, pozitifim ama meraktan da çıldırıcam yahuuu....
Hepinize sevgiler.

merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı doktorum 9 adet yumurta topladığını bu adedin yeteceğini söyledi aslında daha yumurtam vardı ama almamış.neyse doğrusunu bilir tabii. benim ağrım oldu 1-2 saat işlemden sonra, şimdi iyiyim Allah'a şükür. yanlı doktorumun açtığı telefonla biraz moralim bozuldu yinedumudumu kaybetmemeye çalışıyorum, operasyondan 1-2 saat sonra aradı 9 yumurtadan 6sı oldunmuş onları kullandık dedi ancak sperm kalitesi çok kötüymüş aralarından en iyisini seçmeye çalıştık ama yarın sana sonucu bildiririm dedi. döllenme olmama şansı var galiba eşim bunalıma girdi zaten valla benimde çok moralim bozuldu ya lütfen dua edin kızlar..

Kinder bana tutunma için kalçadan iğne vurmadılar hiç, ne iğnesi olduğunu ve tedavini hangi hastanede yaptırdığını yazarsan sevinirim.

merhaba kızlar ben memorial de DR NUR DOKUZEYLÜL le görüştüm tanıyan duyan bilen varsa ne olur bilgi verin bir kaç güne başlamam gerekli yanlış karar vermek istemiyorum yardım edin noooolur

dualarim seninle canim.benimde 8 tane yumurta toplandi.yarin bildirecekler döllendimi diye.insallah hicbir sorun cikmaz canim:Saruboceq:

evet canım deri altı iğnesi kullanıyorsun kendin vurursan göbekten vuruyorsun.ama ben kendim vuramadığım için korkudan (ki aslında çok basit bişey) doktoruma danışıp kolumdan vurdurdum eşime. yani göbekten hiç vurulmadım. istersen sende doktoruna sor koldanda olabilirsin iğneleri.

dualarim seninle canim.benimde 8 tane yumurta toplandi.yarin bildirecekler döllendimi diye.insallah hicbir sorun cikmaz canim:Saruboceq:

inşallah canım benim inşallah!:Saruboceq: bu gece uyku yok bana:1no2: senin nasıl geçti? iyi misin haber aldın mı yumurtalardan?:uhm:

canım moralini bozma lütfen hareketli ve yapısı düzgün tek bir hücre bile olsa dua et... ki içlerinden de en iyileri seçilmiş. sonuçta iyi denilebilecek hücre var.bu durumda döllenme şansıda var... tedavinin bu aşamasına gelipde hiç hücre bulunamayanlarda var...
dua ediyorum senin için :Saruboceq::Saruboceq: ve inşallah hayırlısıyla senden güzel haberler bekliyorum.:1hug:

Son düzenleme:
seranenes hayırlı olsun canım benimde transferimin 3. günü test günüm 26 mar inşallah hayırlısı alırız 5.günde belirti yada rahatsızlıkların ne varmı yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar belirti kaçıncı günde başlıyo ve genelde nasıl oluyo bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

yaaa inşallah canım benim!çok sağolasın!et lütfen çok ihtiyacım var, yarını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah güzel haber alırız:Saruboceq: hiç döllenme olmazsa çok üzülücem yaasenağlama bu kadar emekten sonra en azından transfer olsun istiyor insan, inşallah olur canım yaa:Saruboceq: çok korkuyorumsenağlama

canım inanıyorum ve içimdende geçeni söylüyorum döllenen yumurtan olacak... hiç yoksa enaz 3 tanesi döllencek.içimden öyle geçiyor ve inşallah en kötüsüde içimden geçen olur :teselli:

canım inanıyorum ve içimdende geçeni söylüyorum döllenen yumurtan olacak... hiç yoksa enaz 3 tanesi döllencek.içimden öyle geçiyor ve inşallah en kötüsüde içimden geçen olur :teselli:

:1hug::1hug::Saruboceq: inşallah canım benim!!inşallah!!:Saruboceq: çok sağolll moral içina.s.

canım benim kendini üzme inşallah kalanlar senin yüzünü güldürecek eşinde sende hiç üzülmeyin bekleme süreci daha önemli unutma. bir tane bile embriyonuz olsa şöyle düşün tek yumurta ile hamile kalanları okuduk biliyoruz burda. ki daha fazlası dayanacak gelişimini tamamlayacak sonra sana transfer edilecek tatlım. dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

canım yaaa çok sağola.s. sizlerde olmasanız ne yapıcam bilmemsenağlama inşallah canım yaaa:Saruboceq: yarın haberi aldığım gibi paylaşıcam sizinle inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq: sağol canım benima.s.:1hug:

canım banada öyle geliyorki kesin döllenme olacak allahın izniyle inşallah sıkma canını herşeyi allaha bırak vede hamile kalırsdın inşallah...:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…