merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı doktorum 9 adet yumurta topladığını bu adedin yeteceğini söyledi aslında daha yumurtam vardı amaalmamış.neyse doğrusunu bilir tabii. benim ağrım oldu 1-2 saat işlemden sonra, şimdi iyiyim Allah'a şükür. yanlı doktorumun açtığı telefonla biraz moralim bozuldu yinedumudumu kaybetmemeye çalışıyorum, operasyondan 1-2 saat sonra aradı 9 yumurtadan 6sı oldunmuş onları kullandık dedi ancak sperm kalitesi çok kötüymüş aralarından en iyisini seçmeye çalıştık ama yarın sana sonucu bildiririm dedi. döllenme olmama şansı var galiba eşim bunalıma girdi zaten valla benimde çok moralim bozuldu ya lütfen dua edin kızlar..
canım banada öyle geliyorki kesin döllenme olacak allahın izniyle inşallah sıkma canını herşeyi allaha bırak vede hamile kalırsdın inşallah...:CüvCüv::CüvCüv:
hiç moralini bozma benden 6 tane toplanmıştı iki tane transfer edilmişti rahat ol.
bu arada dularım seninle hadi bakalım hayırlısı yüzümüzü sen güldüreceksin arkadaşım.:1hug:
Allah yardımcın olsun canım benim! hadi bakalım hayırlısı inşallah!:Saruboceq:merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yarın yumurta toplama işlemim var bana dua ederseniz sevinirim
simall cim ne oldu arayan soran yokmu hala çok merak ettim.haber bekliyorum senden.fırsat buldukca foruma girip girip bakıyorum ama hala bi haber vermemişsin. merak ettim. haberlerini bekliyorum :Saruboceq:
seranenes hayırlı olsun canım benimde transferimin 3. günü test günüm 26 mar inşallah hayırlısı alırız 5.günde belirti yada rahatsızlıkların ne varmı yardımcı olursan sevinirim
canım 15 dakika önce doktorum aradı bende hemen girdim size haber vermeye, çok mutluyum:teytey: 4 tane çok güzel embriyomuz var dedi, herşey yolunda yarın ya da öbür gün transfer edicez dedi:teytey: herkese çok teşekkürler desteklerinden dolayı yeni bir aşamaya geldik artıka.s.:smiley-cool: çok şükür Allah'ıma!:Saruboceq: bu arada öbür gün yani 19u benim doğum günüm çok güzel bir doğum günü hediyesimi alıcam acaba:uhm::dance:
canım 15 dakika önce doktorum aradı bende hemen girdim size haber vermeye, çok mutluyum:teytey: 4 tane çok güzel embriyomuz var dedi, herşey yolunda yarın ya da öbür gün transfer edicez dedi:teytey: herkese çok teşekkürler desteklerinden dolayı yeni bir aşamaya geldik artıka.s.:smiley-cool: çok şükür Allah'ıma!:Saruboceq: bu arada öbür gün yani 19u benim doğum günüm çok güzel bir doğum günü hediyesimi alıcam acaba:uhm::dance:
alacağın en güzel doğum günü hediyesi bu olur umarım. inan, dua et, pozitif ol ve rahatla ,herşey yolunda gi,decek ... biz bekleyenler konumuzdayız seni de aramıza bekliyoruz :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5 delikafadulden ÇOK ÇOK SEVİNDİM CNM BENİM...POZİTİF OL...BOL BOL DUA ET...ÇOK TATLI BİR HAMİLE ADAYI OLUCAKSIN BEN İNANIYORUM CNM...:CüvCüv: DUALARIMIZ SENİNLE....
canım benim çok sevindim hadi bakalım inşallah bebişlerin yola çıkarlar :)) Rabbim yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah. hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum.canım bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...a.s.a.s.
bak ben sana demedimmi herşey güzel olacak diye :dance::dance: çok sevindim canımmmminşallah bundan sonrasıda hep böyle güzel gider :Saruboceq:
simallim canım tebrik ederim.çok sevindim az kaldı bende çok inanıyorum sende bizim aramıza hamile olarak katılacaksın hepimiz için dua ediyorum sana biraz daha yoğunlaşayım...kaydirigubbakcemile5
:1shok:canım yazdıklarını hayretle okudum nasıl ultrasonsuz ve boş bir meshaneye transfer yapıldı hala şaşkınım... benim transferim olurken ilk başta ultrasonla bakıldı görüntü alınabiliyordu fakat biraz daha sıkış dediler.patlayacaktım... ve transfer öncesinde transfer sırasında ve sonrasında hemşira sürekli ultrason cihazını karnımda tuttu.. transferi bende izledim... herşeyi gördüm..inan senin durumuna bir anlam veremedim..ultrasonun amacı biz görelim diye değil transfer edilen yumurtaların rahim yatağına ulaşıp ulaşmadığını görmek için sanıyorum...:1shok: ilginç bir durum.
nevin canım ben medicana internatıonalda Selman bey in hastasıyım ve ilk denememde tuttu. Dr umdanda çok memnunum. Yazdıklarınıda okudum ve diğer arkadaşlarada bilgi olsun diye bir not iletmek isterim;
Transferim sırasında masada yatarken ilk başta ameliyathanenin ışıkları açıktı. Sonrasında embriyolog yumoşları getirirken ışıkları söndürdüler, sadece ameliyathane üst ışığı açıktı onuda direk üzerime tutmadılar. Yani loş bir ortamda transfer yaptılar. Sonra ışıkları tekrar yaktılar.
canım benim çok sağol herşey için!:1hug:a.s. en çokta senin duana ihtiyacım var, hamilelerin duaları kabul olurmuş!a.s.:Saruboceq:inşallah güzel olacak herşey!a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?