2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hiç moralini bozma benden 6 tane toplanmıştı iki tane transfer edilmişti rahat ol.
bu arada dularım seninle hadi bakalım hayırlısı yüzümüzü sen güldüreceksin arkadaşım.:1hug:

canım banada öyle geliyorki kesin döllenme olacak allahın izniyle inşallah sıkma canını herşeyi allaha bırak vede hamile kalırsdın inşallah...:CüvCüv::CüvCüv:

canım inşallahhh!!yaa!!:Saruboceq: uyuyamıyorum heycandan, sıkıntıdan yatağa gittim geri geldim.. offf şu saatler bi geçse, inşallah olur canım yaa dua et ne olur!:Saruboceq:çok sağolla.s.

hiç moralini bozma benden 6 tane toplanmıştı iki tane transfer edilmişti rahat ol.
bu arada dularım seninle hadi bakalım hayırlısı yüzümüzü sen güldüreceksin arkadaşım.:1hug:

inşallah canım inşallahh!!:Saruboceq::Saruboceq: inşallah yüzümüz güle sonrada peşpeşe bir sürü hamiş olur hepimiz inşalahh:Saruboceq::Saruboceq: dualarına ihtiyacım var canım :Saruboceq: bende hepimize bütün isteyenlere ediyorum:Saruboceq: Allah'ım yüzümüze bakar inşallah!:Saruboceq:a.s.

simall cim ne oldu arayan soran yokmu hala çok merak ettim.haber bekliyorum senden.fırsat buldukca foruma girip girip bakıyorum ama hala bi haber vermemişsin. merak ettim. haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

simall cim ne oldu arayan soran yokmu hala çok merak ettim.haber bekliyorum senden.fırsat buldukca foruma girip girip bakıyorum ama hala bi haber vermemişsin. merak ettim. haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

canım 15 dakika önce doktorum aradı bende hemen girdim size haber vermeye, çok mutluyum:teytey: 4 tane çok güzel embriyomuz var dedi, herşey yolunda yarın ya da öbür gün transfer edicez dedi:teytey: herkese çok teşekkürler desteklerinden dolayı yeni bir aşamaya geldik artıka.s.:smiley-cool: çok şükür Allah'ıma!:Saruboceq: bu arada öbür gün yani 19u benim doğum günüm çok güzel bir doğum günü hediyesimi alıcam acaba:uhm::dance:

seranenes hayırlı olsun canım benimde transferimin 3. günü test günüm 26 mar inşallah hayırlısı alırız 5.günde belirti yada rahatsızlıkların ne varmı yardımcı olursan sevinirim

Zlmgncy , sana da herkes gibi hayırlı olsun canım. Valla ben idrar yolu enfeksiyonu oldum , sistit bildigin uzere. Oyle bir sey olabilirmis erken gebelikte kadinlarin bir kismi yasar dedi doktorum. Olursa hemen antibiyotige baslatiyorlar ama hamilelige hic sakincasi yok icin rahat olsun dedi doktorum. Boyle bir durumda hemen paylas, antibiyotik 2 gunde geciriyor . Bir de herkesin korkulu rüyası kabizlik yasiyorum az da olsa, onu da bugun bildiricem doktora, bakalim ne verecek. Bunun haricinde hafif bir bel agrisi var bugunlerde( 6.günümdeyim şimdi ) umarım kötü bir şeyden çok tutunabilme belirtisidir. 26 mart senin ilk test günün , benim 2. :)))) umarım herşey süper olur . bol şans, burdan haberini bekliyeceğim.

alacağın en güzel doğum günü hediyesi bu olur umarım. inan, dua et, pozitif ol ve rahatla ,herşey yolunda gi,decek ... biz bekleyenler konumuzdayız seni de aramıza bekliyoruz :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5 delikafadulden ÇOK ÇOK SEVİNDİM CNM BENİM...POZİTİF OL...BOL BOL DUA ET...ÇOK TATLI BİR HAMİLE ADAYI OLUCAKSIN BEN İNANIYORUM CNM...:CüvCüv: DUALARIMIZ SENİNLE....

canım benim çok sevindim hadi bakalım inşallah bebişlerin yola çıkarlar :)) Rabbim yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah. hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum.canım bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...a.s.a.s.

alacağın en güzel doğum günü hediyesi bu olur umarım. inan, dua et, pozitif ol ve rahatla ,herşey yolunda gi,decek ... biz bekleyenler konumuzdayız seni de aramıza bekliyoruz :CüvCüv:

ayyy canım benim evet 1-2 güne bende aranızdayım Allah'ın izniyle! bundan güzel hediye olurmu?inşallah Allah'ın bana hediyesi olur!sağol canım benim!a.s.

kaydirigubbakcemile5 delikafadulden ÇOK ÇOK SEVİNDİM CNM BENİM...POZİTİF OL...BOL BOL DUA ET...ÇOK TATLI BİR HAMİLE ADAYI OLUCAKSIN BEN İNANIYORUM CNM...:CüvCüv: DUALARIMIZ SENİNLE....

canım benim çok sağola.s. ben inanıyorum dualarımız sayesinde oldu hep, hepinize çok teşekkürler inşallah devamıda güzel olacak! canım benim çok sağol!a.s.:1hug:

canım benim çok sağol herşey için!:1hug:a.s. en çokta senin duana ihtiyacım var, hamilelerin duaları kabul olurmuş!a.s.:Saruboceq:inşallah güzel olacak herşey!a.s.

bak ben sana demedimmi herşey güzel olacak diye :dance::dance: çok sevindim canımmmm inşallah bundan sonrasıda hep böyle güzel gider :Saruboceq:

bak ben sana demedimmi herşey güzel olacak diye :dance::dance: çok sevindim canımmmm inşallah bundan sonrasıda hep böyle güzel gider :Saruboceq:

canımmmm yaaaaa:1hug: çok sağol! inşallah hayırlısı ile bööle güzel devam eder inşallah canım! :Saruboceq: çok sağol canımmm!a.s.

simallim canım tebrik ederim.çok sevindim az kaldı bende çok inanıyorum sende bizim aramıza hamile olarak katılacaksın hepimiz için dua ediyorum sana biraz daha yoğunlaşayım...kaydirigubbakcemile5

simallim canım tebrik ederim.çok sevindim az kaldı bende çok inanıyorum sende bizim aramıza hamile olarak katılacaksın hepimiz için dua ediyorum sana biraz daha yoğunlaşayım...kaydirigubbakcemile5

inşallahhhh canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: çok sağola.s. evet lütfen bana yoğunlaşa.s. sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik:CüvCüv:

Bitanem ben de burada yazılanları okudukça hayretten hayrete düştüm,bana transfer günü hafif bir kahvaltı yap gel, yatış işlemlerini yaptır ve oda da bekle dendi,diyorum ya bir bardak su bile içmedim,ne bu yönde uyarıldım ne de bu söylendi bana,hatta aşağı inmeden önce durumu bilmiyorum ya özellikle lavaboya gittim sorun yaşamayayım diye.
Masaya yatırıldım,temizlendi vs embriyolog embriyolaraı getirdi ve içime bırakıldı ama dediğim gibi küçük bir ameliyathane ortamı olduğu ve ben de etrafı seyrettiğim için usg olmadığını rahatlıkla gördüm.
Herşey bir yana bakıyorum ki herkes embriyolarının kalitesini vs öğrenmiş transfer öncesi falan ama bana hakgetire ben birşey sormadan cevap almam ne mümkün.
Neyse ,şimdi beni tekrar çağırıyor aynı merkez gel yeni deneme için konuşalım diye ama asla...

Biz ışıl ışıldık maaşallah tatlım, kardeşler düğün salonu gibi bütün ışıklarımız full dü,yani:teyteykudukça hayretten hayrete düşüyorum....

canım benim çok sağol herşey için!:1hug:a.s. en çokta senin duana ihtiyacım var, hamilelerin duaları kabul olurmuş!a.s.:Saruboceq:inşallah güzel olacak herşey!a.s.

Rabbim kabul ederse inan bana her gün ve her ezanda dua ediyorum hepiniz için Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın ve hiç kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah arkadaşım.dualarım seninle dediğin gibi inşallah HERŞEY GÜZEL OLACAK !!! Allah ın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…