2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşım ilk defa duyuyorum ulturason olmadan transfer yapıldığını bu merkezi çok merak ettim neresi.
ulturasona sokmadıkları için sana su içirmemişler

Ah bak bu çok mantıklı bir çözümleme, su içirmediği için usg de kontrol etme gereği de duymamıştır muhtemelen,haklısın.
İnternational yeşilköy'de oldu aşılamam da tüp bebek denemem de.Ben memur olmama rağmen ve yaşım nedeniyle rapora da çok yakın olmama rağmen sırf daha fazla zaman kaybetmeyelim diye gitmiştim oraya,tedavi bedelleri ve ilaçları da hep şartları zorlayarak nakit ödedik ama şu an gerçekten özensiz davranıldığını düşünüyorum yazdıklarınızı da okuyunca..Merkezi ben seçtiğim ve orası konusunda ısrarcı olduğum için eşime de söyleyemiyorum bu gözlemlerimi, bir de çok çabuk sinirlenen bir yapısı var,sizin anlayacağınızı bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Mayıs başı gibi Allah'ın izniyle yeni bir merkez bulmam gerekecek,neresi olacak inanın bilemiyorum:sm_confused:

canım senin durumuna inanamadım birde adı olan bir yer yani...
hepimiz bazı şeyleri yaşadık öğrendik bilmesek ilk denemede aynı şey bizim başımıza da gelebilirdi ...
sen peki sonrasında hiç görüştün mü orasıyla ne dediler?
canım bence mayısa kadar mrkezleri gez, sorularını vs vs hazırla araştırma yap...
İstanbulun göbeğinde bu olabiliyosa heryerde olabilir. Allah bizi hep iyi dr.la karşılaştırsın canım...İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun...

inşallahhhh canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: çok sağola.s. evet lütfen bana yoğunlaşa.s. sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik:CüvCüv:

ben iyiyim canım arada bir midem bulanıyo.ama oda çok güzel inşallah sende yaşarsın.25 martta keseleri görmeye gideceğiz.ama zaman geçmiyo inşallah bir aksilik çıkmaz.ultrasonda bir görsem daha çok inanıcam artık:teselli:

inşallah canım benim inşallah!:Saruboceq: bu gece uyku yok bana:1no2: senin nasıl geçti? iyi misin haber aldın mı yumurtalardan?:uhm:
aldim canim 4 tanesin döllenmis,2 tanesi 1. kaliteymis ,2 tanesi normalmis,kalan dördüde olgunlasmamis,malesef bende hep öyle oluyor,1 denememizde 23 yumurta vardi,sadece 4 tanesi döllenmisti.2.denememizde 20 yumurta vardi yine 4 tanesi döllenmisti.bu defa merkezi degistirdik az yumurta olsun dediler ama yine ayni olmus

transferleri olan arkadaşlar için devamlı dua ediyorum. İnşallah mutlu haberlerinizi alırız. Yeni hamişleride tebrik ederim

aminnnnn :Saruboceq: canım benim, aminnn inşallah, hayırlısı hepimiz için:Saruboceq:

aman ne güzel ne güzel bulansın bulansına.s. hadi bakalım az kalmış miniği görmeye:1hug:a.s.

benim de 4 tanesi döllenmiş :teytey: olsun canım bir tanesi bile yeter sağlıklı hayırlı bi şekilde tutunsun da, :Saruboceq: önemli olan bu. ama bana 1. kalite veya 2.kalite denmedi, güzel dedi sadece, transferin ne zaman benim yarın yada perşembe.

transferimin 4. günü serenas canım duş almanın bir skıncası olurmu acaba transfer olan diğer arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

ayakta ve ılık vede kısa duş al canım. doktorlar bu şekilde öneriyorlar. Bu arada transferin hayırlı olsun umarım mutlu haberler alırsın canım

ozlenozlem hiç zaman geçmiyo kafayı yiyecem meraktan heyecandan uyuyamıyorum bile en erken tuttuğu belirtisi ne olabilir

transferimin 4. günü serenas canım duş almanın bir skıncası olurmu acaba transfer olan diğer arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

bana da doktor cok sıcak olmayan su ile ilk 2 gunden sonra dus alabilirisn ama fazla oyalanma demisti:)) sanirim kıvette kayıp düşmemden korktu adamcagız, delikafadulden
ayrıca üstüne basa basa sürekli yatma sakın hem kabız olursun hem de can sıkıntısından vakit gecmez demisti. haklı yatmadan ev icinde oturarak dinlenmeye calisiyorum, hafif isler yapıyorum ama kabızlıktan kurtulamadık o ayrı ... herhangi bir ön belirti var mıdır bilemiyorum , asıl su an 2- 2.5 aylık hamile olan arkadaslar yardımcı olsunlar bize ..

simall tebrik ederim canım Allah hepimize nasip eder inşallah anneliği

canım çok sağol bi aşama daha geçti 1-2 güne kadar bende bekleme aşamasına geçicem Allah'ın izniyle, hayırlısıyla inşallah! evet bende kinder'den, özlenözlem'den ve emsal35 den transferden sonra neler yapıp neler yapmadıklarını öğrenmek istiyorum, lütfen bize anlatın kızlarr!!! kabızlık için ne yaptınız? sürekli yattınızmı? neler yediniz içitiniz nelerden kaçındınız? bizi biraz aydınlatın lütfen?:uhm:

bendede kabızlık başladı neyapmak gerekiyo sıcak suya bal katıp içmek kabızlığa iyi geliyormuş ben denemeyi düşünüyorum

ben ilk günler çok kabızlık çektim hatta burdada yazmıştım baktım olacak gibi değil doktorumu aradım çünkü ben ne yaptıysam fayda etmedi kayısı -ılık su-sutlac- banamısın demedi en son doktorum "duphalac"adında bir şurup verdi bitkiselmiş onu içince rahatladım ama şimdi kendim bir şey daha keşfettim kızlar kuru dut ve ceviz acayip iyi geliyor hemde faydası çok.tavsiye ederim
ben transfer sonrası çok fazla yatmadım.hatta alış veriş merk bile gittim akşamı :) ertesi gün misafir ağırladım.açıkçası çok fazla takmadım zaten olacaksa allahım onu bana kısmet edecekse olur zaten diye düşündüm.genelde sebze yemekleri yedim kivi çok tüketiyorum günde 4adet falan abartıpkaydirigubbakcemile3,sıkma portakal her sabah günlük süt içmeye özen gösteriyorum arkadaşlarım hepinizin tedavisi hayırlı olur inşallah dualarım sizinle...:Saruboceq:

ben ilk günler çok kabızlık çektim hatta burdada yazmıştım baktım olacak gibi değil doktorumu aradım çünkü ben ne yaptıysam fayda etmedi kayısı -ılık su-sutlac- banamısın demedi en son doktorum "duphalac"adında bir şurup verdi bitkiselmiş onu içince rahatladım ama şimdi kendim bir şey daha keşfettim kızlar kuru dut ve ceviz acayip iyi geliyor hemde faydası çok.tavsiye ederim
ben transfer sonrası çok fazla yatmadım.hatta alış veriş merk bile gittim akşamı :) ertesi gün misafir ağırladım.açıkçası çok fazla takmadım zaten olacaksa allahım onu bana kısmet edecekse olur zaten diye düşündüm.genelde sebze yemekleri yedim kivi çok tüketiyorum günde 4adet falan abartıpkaydirigubbakcemile3,sıkma portakal her sabah günlük süt içmeye özen gösteriyorum arkadaşlarım hepinizin tedavisi hayırlı olur inşallah dualarım sizinle...:Saruboceq:

bendede kabızlık başladı neyapmak gerekiyo sıcak suya bal katıp içmek kabızlığa iyi geliyormuş ben denemeyi düşünüyorum

canım ben onu denedim , moral bozmak gibi olmasın bende işe yaramadı, sonra her sabah kuru kayısı yedim 2-3 tane üstüne ılık su, biraz yaradı diyebilirim, ama fazlasını doktora sordum, ameliyattaymış ulaşabilirsem sana da anlatırım. bitkisel köklü ve kana karışmayan hamilelere verdikleri bir şurup varmış, çevremdeki 2 kişi kullanıyor , dünya varmış dediler . bakalım bana önerecek mi onu, sana da söylerim istersen kendi doktorunla paylaşırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…