arkadaşım ilk defa duyuyorum ulturason olmadan transfer yapıldığını bu merkezi çok merak ettim neresi.
ulturasona sokmadıkları için sana su içirmemişler
Ah bak bu çok mantıklı bir çözümleme, su içirmediği için usg de kontrol etme gereği de duymamıştır muhtemelen,haklısın.
İnternational yeşilköy'de oldu aşılamam da tüp bebek denemem de.Ben memur olmama rağmen ve yaşım nedeniyle rapora da çok yakın olmama rağmen sırf daha fazla zaman kaybetmeyelim diye gitmiştim oraya,tedavi bedelleri ve ilaçları da hep şartları zorlayarak nakit ödedik ama şu an gerçekten özensiz davranıldığını düşünüyorum yazdıklarınızı da okuyunca..Merkezi ben seçtiğim ve orası konusunda ısrarcı olduğum için eşime de söyleyemiyorum bu gözlemlerimi, bir de çok çabuk sinirlenen bir yapısı var,sizin anlayacağınızı bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Mayıs başı gibi Allah'ın izniyle yeni bir merkez bulmam gerekecek,neresi olacak inanın bilemiyorum:sm_confused:
inşallahhhh canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq: çok sağola.s. evet lütfen bana yoğunlaşa.s. sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik:CüvCüv:
aldim canim 4 tanesin döllenmis,2 tanesi 1. kaliteymis ,2 tanesi normalmis,kalan dördüde olgunlasmamis,malesef bende hep öyle oluyor,1 denememizde 23 yumurta vardi,sadece 4 tanesi döllenmisti.2.denememizde 20 yumurta vardi yine 4 tanesi döllenmisti.bu defa merkezi degistirdik az yumurta olsun dediler ama yine ayni olmusinşallah canım benim inşallah!:Saruboceq: bu gece uyku yok bana:1no2: senin nasıl geçti? iyi misin haber aldın mı yumurtalardan?:uhm:
Rabbim kabul ederse inan bana her gün ve her ezanda dua ediyorum hepiniz için Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın ve hiç kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah arkadaşım.dualarım seninle dediğin gibi inşallah HERŞEY GÜZEL OLACAK !!! Allah ın izni ile.
ben iyiyim canım arada bir midem bulanıyo.ama oda çok güzel inşallah sende yaşarsın.25 martta keseleri görmeye gideceğiz.ama zaman geçmiyo inşallah bir aksilik çıkmaz.ultrasonda bir görsem daha çok inanıcam artık:teselli:
aldim canim 4 tanesin döllenmis,2 tanesi 1. kaliteymis ,2 tanesi normalmis,kalan dördüde olgunlasmamis,malesef bende hep öyle oluyor,1 denememizde 23 yumurta vardi,sadece 4 tanesi döllenmisti.2.denememizde 20 yumurta vardi yine 4 tanesi döllenmisti.bu defa merkezi degistirdik az yumurta olsun dediler ama yine ayni olmus
transferimin 4. günü serenas canım duş almanın bir skıncası olurmu acaba transfer olan diğer arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
simall tebrik ederim canım Allah hepimize nasip eder inşallah anneliği
bendede kabızlık başladı neyapmak gerekiyo sıcak suya bal katıp içmek kabızlığa iyi geliyormuş ben denemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?