2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hah işte bak Kinder de yamış onu diyoreum ben de:hihoyyyt
bana da aynısını önerirse doktor haber vericem hemen.

selam bayanlar ben araniza yeni katildim yazin hayirlisiyla bende tup bebek yaptiracam ama sanirim aranizdakilerden en tecrubeli benim cunki benim hayirlisiyla 4 uncu denemem olacak ne olur dua edin rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah

kinder çok şaşırdim pek fazla dinlenmemişsin bende rahat olmak istiyorum ama annem yat kalkma diyiyo korkuyorum bişey olur diye yatıyorum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

hatta transfer günü merdiven çıktım hala korkuyorum birzararı olmuşmudur diye aslında çok titremek iyi değil ama insan kendine engel olamıyo

biz tedaviye yeni başladık bugün ikinci lucrin iğnemi yaptım,
ilk tüp bebek denememiz hayırlısıyla :)

daha önceden yaptıran bi arkadaşımın şuan ikizleri var. dün bana 4 ay yatman lazım dedi, öksürmek yok, hapşırmak yok dedi hep yatıcan hiç kalkmican dedi. çok mu abartmış acaba yoksa doğrumu.doktorlar 2 gün yat sonra normal yaşantına devam et, sadece ağır işler yapma diyomuş ama sen dinleme hep yat dedi bana. kızlar gerçekten sürekli yatmakmı lazım yaa insan kötü olur ama hasta gibi
bi yandan diyorum Rabbim ol demişse zaten yatsamda olur yatmasamda,
bi yandan da yatmamda tutmazsa yada düşerse yatmadım diye böyle oldu der kendimi suçlarım oofff kafam çok karışık korkuyorum.

valla böyle şey söylenmez ama ben söylüyorum yatınca kabız oldum :))
bence hep yatmak kasları yavaşlatıyor , yatmak yerine ayaklarını uzatarak dinlenme diyelim .( hele öksürme hapiırma ) doktora sordum olur mu öyle şey, grip olsan bile çaresine bakarız dedi. Hapiırmayacağım diye kendini kasma sakın beyin damarların bile gerilir dedi bana . ben de sürekli pozitif motivasyon pesşindeyim allah utandırmaz inşallah hepimizi

canım ya hem sevindirdin hem üzdün.umarım döllenme olur sen içini ferah tut.dualar seninle haberlerini bekliyoruz heyecanla

merhaba canım ya arkadaşın biraz fazla dikkatlı sanki.Allaha emanet o melekler.doktorlar ağır iş dışında hayata dönün diyorlar.gebe kaldıktan sonra herşey diğer hamilalar gibiymiş.ben transferden 10 gün sonra uçağa bindim hergün okula gittim geldim 25 km.ve tuttular daha sonra şekerim yükseldiği için düşük oldu.ama 2.denememde 14 yattım yemeğimi bile yatakta yedi.hiç tutmadı.sen sadece dua et ve doktorunu dinle.

sen baya cesurmuşsun uçak falan :)
ben beşinci katta oturuyorum merdivenleri nasıl çıkarım diye düşünüyorum:)
ama herşey kısmet uçağa binmişsin tutmuş, yatmışsın tutmamış.
ben napıcam bilmiyorum o gün bi gelsine hayırlısıyla, elimizden geleni yapıp dua edicez. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

canım ya cesur olmak zorundayız.ben düşük yaptığımda çok üzüldüm benim hatam olduğunu düşündüm hatta kendimi paraladım ama doktorum bana sağlıksız bebeklerin düştüğünü bunun Allahın bir mucizesi olduğunu tutacak olan bebeğin çok ağır olaylar dışında düşmeyeceğini söyledi.hatta eskiden kadınların çocuk düşürmek için neler yaptığını buna rağmen çocuğun doğduğunu söyledi.o yüzden rahat ol ,ş,n sırrı bu:))

canım ya hem sevindirdin hem üzdün.umarım döllenme olur sen içini ferah tut.dualar seninle haberlerini bekliyoruz heyecanla

canım sonra yazdım görmedin heralde, bugün haber geldi 4 adet döllenme var yarın yada ertesi gün transfer edilecek canım benima.s. sağol canım benim:1hug:

canım gözünaydın biraz olsun hislerimiz çıkıyor allahım inşallah devamını getirir birde hamile haberini alırız sana en güzel hediye olur allahın izniyle...tüm tedavidekilere tüm isteyenlere bekleyenlere allahım kısmet etsin aminnnnnnnnnnnnn.:CüvCüv::CüvCüv:

haklısın canım cesaret önemli.
rahat olmak içinde normal hayata dönmek lazım,
sürekli yatarak ne kadar rahat olunur ki, insanın aklı hep orda olur.
Allah isteyen herkese bekletmeden, sağlıklı bebişler göndersin inşallah

canım sonra yazdım görmedin heralde, bugün haber geldi 4 adet döllenme var yarın yada ertesi gün transfer edilecek canım benima.s. sağol canım benim:1hug:

aayyyyyyyyyyyyyyyyyçokkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim süpersin güzel anne zorlu yol başlıyor desene.koşunun son kulvarı hadi simall havalara zıplat bizi gerçekten çok mutlu oldum 4 tane yumoş geliyor desene dualarım seninle olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

simall canını sıkma canım dualarımız seninle Allahın izniyle hayırlı haberler alacaksın

nesrinbar harika bir insansın tebrik ederim canım allahım seninde kucagını boş bırakmaz inşallah allahım en yakın zamanda versin :CüvCüv:herkese yardımcı oluyorsun emeklerin boşa gitmez inşallah allahım bu yoldaki herkese nasip etsim ya rabbim aminnnnnnn.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:süper anneeeeee...

hayırlı olsun arkadaşım, inşallah transferinde iyi geçer bebişlerine kavuşursun

simall canım, inşallah kısa süre sonra sende mutlu haberleri alırsın canım. Tüm dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…