merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı doktorum 9 adet yumurta topladığını bu adedin yeteceğini söyledi aslında daha yumurtam vardı amaalmamış.neyse doğrusunu bilir tabii. benim ağrım oldu 1-2 saat işlemden sonra, şimdi iyiyim Allah'a şükür. yanlı doktorumun açtığı telefonla biraz moralim bozuldu yinedumudumu kaybetmemeye çalışıyorum, operasyondan 1-2 saat sonra aradı 9 yumurtadan 6sı oldunmuş onları kullandık dedi ancak sperm kalitesi çok kötüymüş aralarından en iyisini seçmeye çalıştık ama yarın sana sonucu bildiririm dedi. döllenme olmama şansı var galiba eşim bunalıma girdi zaten valla benimde çok moralim bozuldu ya lütfen dua edin kızlar..
biz tedaviye yeni başladık bugün ikinci lucrin iğnemi yaptım,
ilk tüp bebek denememiz hayırlısıyla :)
daha önceden yaptıran bi arkadaşımın şuan ikizleri var. dün bana 4 ay yatman lazım dedi, öksürmek yok, hapşırmak yok dedi hep yatıcan hiç kalkmican dedi. çok mu abartmış acaba yoksa doğrumu.doktorlar 2 gün yat sonra normal yaşantına devam et, sadece ağır işler yapma diyomuş ama sen dinleme hep yat dedi bana. kızlar gerçekten sürekli yatmakmı lazım yaa insan kötü olur ama hasta gibi
bi yandan diyorum Rabbim ol demişse zaten yatsamda olur yatmasamda,
bi yandan da yatmamda tutmazsa yada düşerse yatmadım diye böyle oldu der kendimi suçlarımoofff kafam çok karışık korkuyorum.
merhaba canım ya arkadaşın biraz fazla dikkatlı sanki.Allaha emanet o melekler.doktorlar ağır iş dışında hayata dönün diyorlar.gebe kaldıktan sonra herşey diğer hamilalar gibiymiş.ben transferden 10 gün sonra uçağa bindim hergün okula gittim geldim 25 km.ve tuttular daha sonra şekerim yükseldiği için düşük oldu.ama 2.denememde 14 yattım yemeğimi bile yatakta yedi.hiç tutmadı.sen sadece dua et ve doktorunu dinle.
sen baya cesurmuşsun uçak falan :)
ben beşinci katta oturuyorum merdivenleri nasıl çıkarım diye düşünüyorum:)
ama herşey kısmet uçağa binmişsin tutmuş, yatmışsın tutmamış.
ben napıcam bilmiyorum o gün bi gelsine hayırlısıyla, elimizden geleni yapıp dua edicez. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
canım ya hem sevindirdin hem üzdün.umarım döllenme olur sen içini ferah tut.dualar seninle haberlerini bekliyoruz heyecanla
canım 15 dakika önce doktorum aradı bende hemen girdim size haber vermeye, çok mutluyum:teytey: 4 tane çok güzel embriyomuz var dedi, herşey yolunda yarın ya da öbür gün transfer edicez dedi:teytey: herkese çok teşekkürler desteklerinden dolayı yeni bir aşamaya geldik artıka.s.:smiley-cool: çok şükür Allah'ıma!:Saruboceq: bu arada öbür gün yani 19u benim doğum günüm çok güzel bir doğum günü hediyesimi alıcam acaba:uhm::dance:
canım ya cesur olmak zorundayız.ben düşük yaptığımda çok üzüldüm benim hatam olduğunu düşündüm hatta kendimi paraladım ama doktorum bana sağlıksız bebeklerin düştüğünü bunun Allahın bir mucizesi olduğunu tutacak olan bebeğin çok ağır olaylar dışında düşmeyeceğini söyledi.hatta eskiden kadınların çocuk düşürmek için neler yaptığını buna rağmen çocuğun doğduğunu söyledi.o yüzden rahat ol ,ş,n sırrı bu:))
canım sonra yazdım görmedin heralde, bugün haber geldi 4 adet döllenme var yarın yada ertesi gün transfer edilecek canım benima.s. sağol canım benim:1hug:
aayyyyyyyyyyyyyyyyyçokkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim süpersin güzel anne zorlu yol başlıyor desene.koşunun son kulvarı hadi simall havalara zıplat bizi gerçekten çok mutlu oldum 4 tane yumoş geliyor desene dualarım seninle olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım 15 dakika önce doktorum aradı bende hemen girdim size haber vermeye, çok mutluyum:teytey: 4 tane çok güzel embriyomuz var dedi, herşey yolunda yarın ya da öbür gün transfer edicez dedi:teytey: herkese çok teşekkürler desteklerinden dolayı yeni bir aşamaya geldik artıka.s.:smiley-cool: çok şükür Allah'ıma!:Saruboceq: bu arada öbür gün yani 19u benim doğum günüm çok güzel bir doğum günü hediyesimi alıcam acaba:uhm::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?