arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim adetimin 2 ci günüydü kist vardı bende bu yüzden 2 aydır doğum konturol hapı kullandım nihayet rabbimin yardımıyla kistimden kurtuldum:teytey::teytey::teytey: ve tedaviye başladık bugün 2 ci iğnemi yaptım göbekten hiç yapamıcam sanıyodum ama çok kolaymış sinek ısırığı gibi bişey kısa protokol benimkisi rabbim herkese hayırlı bebişler versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz gelişmelerden haberdar edicem canlarımn hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim adetimin 2 ci günüydü kist vardı bende bu yüzden 2 aydır doğum konturol hapı kullandım nihayet rabbimin yardımıyla kistimden kurtuldum:teytey::teytey::teytey: ve tedaviye başladık bugün 2 ci iğnemi yaptım göbekten hiç yapamıcam sanıyodum ama çok kolaymış sinek ısırığı gibi bişey kısa protokol benimkisi rabbim herkese hayırlı bebişler versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz gelişmelerden haberdar edicem canlarımn hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
benim de 4 tanesi döllenmiş :teytey: olsun canım bir tanesi bile yeter sağlıklı hayırlı bi şekilde tutunsun da, :Saruboceq: önemli olan bu. ama bana 1. kalite veya 2.kalite denmedi, güzel dedi sadece, transferin ne zaman benim yarın yada perşembe.
selam bayanlar ben araniza yeni katildim yazin hayirlisiyla bende tup bebek yaptiracam ama sanirim aranizdakilerden en tecrubeli benim cunki benim hayirlisiyla 4 uncu denemem olacak ne olur dua edin rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah[/
dualarimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:seninle insallah sonuncu olur canim
merhaba arkadaşlar
bende yeni bir üyeyim.Ben 1.tüp bebek denememde negatf sonuç aldım.20.02.09 da transfer yapmıştık ama olmadı.2.nci denemem için dondurulmuş embriyolarımı kullanacağım.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgi ve yardımlarını bekliyorum.
Climara fort bantları ile rahim hazırlanacakmış bu nasıl birşey? Bu şekilde denemesini yapan arkadaş varsa benimle bu konuyu paylaşmasını rica ederim.
Allah hepimize gönlümüzdeki bebek özlemine hayırlı sonuçlar vermesini dilerim...
canım sonra yazdım görmedin heralde, bugün haber geldi 4 adet döllenme var yarın yada ertesi gün transfer edilecek canım benima.s. sağol canım benim:1hug:
kızlar dün yumurtalartoplandı benim sadece 10 tane sabah aradılar çok iyi gidiyo dediler acaba transfer gününe kadar eksilen olurmu transferin ne zaman olacağı belli değil tahminim cuma ama bakalım yaptıranlar varsa anlatırsa çok sevinirim
canım gözünaydın biraz olsun hislerimiz çıkıyor allahım inşallah devamını getirir birde hamile haberini alırız sana en güzel hediye olur allahın izniyle...tüm tedavidekilere tüm isteyenlere bekleyenlere allahım kısmet etsin aminnnnnnnnnnnnn.:CüvCüv::CüvCüv:
aayyyyyyyyyyyyyyyyyçokkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim süpersin güzel anne zorlu yol başlıyor desene.koşunun son kulvarı hadi simall havalara zıplat bizi gerçekten çok mutlu oldum 4 tane yumoş geliyor desene dualarım seninle olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
simall canını sıkma canım dualarımız seninle Allahın izniyle hayırlı haberler alacaksın
hayırlı olsun arkadaşım, inşallah transferinde iyi geçer bebişlerine kavuşursun
simall canım, inşallah kısa süre sonra sende mutlu haberleri alırsın canım. Tüm dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?