2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim adetimin 2 ci günüydü kist vardı bende bu yüzden 2 aydır doğum konturol hapı kullandım nihayet rabbimin yardımıyla kistimden kurtuldum:teytey::teytey::teytey: ve tedaviye başladık bugün 2 ci iğnemi yaptım göbekten hiç yapamıcam sanıyodum ama çok kolaymış sinek ısırığı gibi bişey kısa protokol benimkisi rabbim herkese hayırlı bebişler versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz gelişmelerden haberdar edicem canlarımn hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

yolun açık olsun akasya :) biz gectik o dönemden seni de sonraki aşamlara bekliyoruz allah kuvvet versin

akasya hayatım, tedavin hayırlı olsun. ınşallah seninde mutlu haberlerini alırız buradana.s.

akasya ne heyecanlı bir sürec inşl emeklerin boşa cıkmaz bende nisan ayında tedavime başlayacagım:teytey:

benim transfer cumartesi saat 10.30 da olacak.insallah ikimizdeSIKICA tutunurlar

kinder ozlenozlem hamile arkadaşlar kivi yemekmi lazım bazısıda ekşi iyi değil diyiyo yani aslında kivide ekşi grubuna girmezmi iyi diye yemeği düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar
bende yeni bir üyeyim.Ben 1.tüp bebek denememde negatf sonuç aldım.20.02.09 da transfer yapmıştık ama olmadı.2.nci denemem için dondurulmuş embriyolarımı kullanacağım.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgi ve yardımlarını bekliyorum.
Climara fort bantları ile rahim hazırlanacakmış bu nasıl birşey? Bu şekilde denemesini yapan arkadaş varsa benimle bu konuyu paylaşmasını rica ederim.
Allah hepimize gönlümüzdeki bebek özlemine hayırlı sonuçlar vermesini dilerim...

merhaba papatya bende 05/03 te negatif sonucu aldım bende 2.düşünüyorum fakat merkezimin ilgisinden hiç memnun kalmadım ama aradım tabi ne yapmam gerek diye bana hiperoskopi yapacaklarını rahimde yapışıklık varmı diye bakacaklarını söylediler fiyatı ne kadar dedim gün içersinde arayıp haber vereceklerdi bir hafta geçti hala dönecekler düşün ne kadar ciddi çalışan bir merkez herneyse senden böyle birşey istenmişmiydi haberleşelim lütfen allah yardımcın olsun inş bu defa son denemen olur rabbim o duyguyu inş hepimize yaşatsın

canım sonra yazdım görmedin heralde, bugün haber geldi 4 adet döllenme var yarın yada ertesi gün transfer edilecek canım benima.s. sağol canım benim:1hug:

simall inş hayırlı haberlerini almakta nasip olur canım kendine dikkatet hiç kasma kendini inanıyorum sende bu güzel duyguyu tadacaksın allahım inş hepimize bu duyguyu yaşatsın

canım tedavin hayırlı olsun.
bizimde ilk tüp bebek denememiz uzun protokol, bende bugün ikinci iğnemi oldum, dün eşim yapmıştı ben korkuyodum. ama bugün kendim çok kolaymış hiç acımadı :)

Merhaba Manolya 41.
bende 3.03.09 da negatif sonuç aldımBen istanbulda bir merkezdeyim.Hatta bugün tekrar doktorumla konuştum endişelerimin olduğunu acaba rahim içi film çeksek mi diye ama gerek duymadı.
Benim sorunum tüplerimde sürekli yapışkanlık olu tüpleri tıkamasıydı.Laperoskopi olup 1.nci ameliyatimda açıldı ancak kısa süre sonra tekrar tıkandı.Böyle olunca doktorum 2.nci bir laperoskopi ile tüplerde biriken sıvı Tüp bebek tedavisini negatif etkiler diye tüplerin her iki taraftan bağladı daha doğrusu yapıştırdı.
Ama 1.nci denemem yine negatif oldu halbuki herşey iyi gelişti.29 yumurta topland ve 24 tanesi döllendi ve 20 tane bölüneye başlamıştı ama transfer günü sadece sağlıklı 8 adet embriyom vardı.3 tanesi verildi tutmadı.
Şimdi bir kez daha adet görmemi istedi doktorum veilk adet günümde aramamı ve climara fort bantları kullanarak rahimi hazırlıyacağını söyledi.
Tek endişem acaba dondurulan embriyolar çözüldükten sonra sağlıklı olurmu?
Bu konuda herkesin yorumlarını bekliyorum
Umarım sende herşey iyi gider.

:1hug:canım gözün aydın tedavin hayırlı olsun.:teytey:inşallah transferinden sonrada böyle güzel haberler verirsina.s.

kızlar dün yumurtalartoplandı benim sadece 10 tane sabah aradılar çok iyi gidiyo dediler acaba transfer gününe kadar eksilen olurmu transferin ne zaman olacağı belli değil tahminim cuma ama bakalım yaptıranlar varsa anlatırsa çok sevinirim

benim 28 tane toplanmisti, 20 tanesinin hucre dolu oldugu meydana cikti, 15 adet döllendi, ama OHSS sendromu yasadigim icin donduruldu Ekim 2008 de v MArt 2009 da trasnfer edildi :)) Dondurulmaya uygun toplam 10 adet embriyo varmis hepsi dondu . 3 adeti geçen hafta transfer edildi. Dondurulmasaydi ilk 3 ünü hemen transfer edebilirlerdi ama her halükarda arta kalan dondurulacak. Sen de sıkıntı yapma , allah yardım edecektir bu kadar emeğin sıkıntının bir sebebi var , gelmek istedikleri zamanı onlar biliyor bir de Allah . Biz sadece aracı konuunda gibi bir şeyiz canım. Allah yolunu açık etsin.

canımmm benimmm çok sağol!!inşallah canım inşallah Allah hepimize versin hayırlısı ile inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim yaaaaa:1hug: çok tatlısına.s. inşallah canım benim hepinizin sayesinde canım çok sağoluna.s.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…