arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim adetimin 2 ci günüydü kist vardı bende bu yüzden 2 aydır doğum konturol hapı kullandım nihayet rabbimin yardımıyla kistimden kurtuldum:teytey::teytey::teytey: ve tedaviye başladık bugün 2 ci iğnemi yaptım göbekten hiç yapamıcam sanıyodum ama çok kolaymış sinek ısırığı gibi bişey kısa protokol benimkisi rabbim herkese hayırlı bebişler versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz gelişmelerden haberdar edicem canlarımn hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.
simall inş hayırlı haberlerini almakta nasip olur canım kendine dikkatet hiç kasma kendini inanıyorum sende bu güzel duyguyu tadacaksın allahım inş hepimize bu duyguyu yaşatsın
kızlar dün yumurtalartoplandı benim sadece 10 tane sabah aradılar çok iyi gidiyo dediler acaba transfer gününe kadar eksilen olurmu transferin ne zaman olacağı belli değil tahminim cuma ama bakalım yaptıranlar varsa anlatırsa çok sevinirim
İşteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyorinşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.
İşteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyorinşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.
benim transfer cumartesi saat 10.30 da olacak.insallah ikimizdeSIKICA tutunurlar
simall canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hep beraber hayırlı haberlerimizi kutlarız burda inşallah
simall hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun, güzel bir doğum günü hediyesi olsun. şimdiden doğum günün kutlu olsun a.s.
seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı
simalciğim hangi merkeze gidiyorsun bana transfer sırasında yumurta kalitesi ile ilgili hiç bişey söylemediler
simalciğim hangi merkeze gidiyorsun bana transfer sırasında yumurta kalitesi ile ilgili hiç bişey söylemediler
seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?