2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah:Saruboceq: hadi bakalım!a.s.

simall inş hayırlı haberlerini almakta nasip olur canım kendine dikkatet hiç kasma kendini inanıyorum sende bu güzel duyguyu tadacaksın allahım inş hepimize bu duyguyu yaşatsın

canım benim çok sağol inşallah!!Allah hepimize nasip etsin inşallah!a.s.

canım benim sadece derken sanırım az buldun ama sayı önemli değilki, benim doktorum 8-9 adet yeterli bizim için dedi.sonuçta transfer en fazla 3 tane yapılıyor, 3 tanesi sağlıklı bi şekilde döllense bile yeter bizim için. onun için hiç canını sıkayım deme böyle bişey için.hadi bakalım hayırlısı olsun!a.s.

ışteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyor inşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.

canım benimmmmm hayırlısı olsun inşallahhhh. transfer sonrası yat dinlen bi kaç gün gelme buralara tamam mı ? :)) hadi bakalım güzel haberlerle gel arkadaşım. bol bol dua etmeyi unutma. hepimiz duacınız. sıkı sıkı tutunun birbirinize :))

Allah utandırmasın, doğumgünün şimdiden kutlu olsun, çok sevindim . Moralini yüksek tut, bu kadar iyi kaliteyi devralacaksın, şimdi sıra sende. Sakın stres yapma. Dularımız seninle, tüm negatiflikleri unut, benim başıma gelmeyecek, gelirse de atlatacağım de. Allah kuvvet versinhihoyyyt

meraba kizlar nasilsiniz????moralinizi yuksek tutun hic ummadiginiz bir anda gelicek bebisiniz bende sizler gibi cok ugraslar verdim cok aci gunler yasadim cok agladim ama sonunda kazandim....oysaki hic kolay degildi yasadiklarim 6 asilama 2 tup bebek ama yinede yilmadim...sizde vazgecmeyin sakin zamani geldiginde Rabbim verecek hepinize ....tedavi sirasinda ve bekleme asamasinda akliniza bebegi getirmemeye calisin biliyorum oldukca zor ama embryonun oraya tutunabilmesi icin oarada rahat huzurlu bir ortam olmasi lazim...kim stresli bir ortamda kalmak veya barinmak isterki onu rahat ettitin size siki siki tutunsun bebisiniz....

emsal35 ve serenanes canlarım sağolun evet yarından itibaren bi kaç gün yatıcam sonra yine görüşürüz, beklerken nasıl zaman geçer yoksa demi?, siz olmadanmirmirmirmir

simall canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hep beraber hayırlı haberlerimizi kutlarız burda inşallah

simall hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun, güzel bir doğum günü hediyesi olsun. şimdiden doğum günün kutlu olsun a.s.

seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı

simalciğim hangi merkeze gidiyorsun bana transfer sırasında yumurta kalitesi ile ilgili hiç bişey söylemediler

seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı

hayır canım bende oyle bir durum olmadı. ama belki de aldığımız ostrojen hormonu ve de jel birleişp bazı etkiler yaratıyor. mesela kabızlık için progestron içinde yazıyor yapar diye. Bu da jelden olabilir kim bilir.

simalciğim hangi merkeze gidiyorsun bana transfer sırasında yumurta kalitesi ile ilgili hiç bişey söylemediler

Melilayda,
Bana trasfer sonrasinda yumurtalarin fotograflarini gosteren ve hucre yapisini anlatan bir kagit vermislerdi. Sana vermedilerse bile onlarda mutlaka oluyor sen de iste. yumurta kalitesi, kaç hücreli oldugu falan yazıyor.

canım banada söylememişlerdi ben bugün doktorum arayınca ona sordum öyle öğrendim ben izmirde cemal posacıya gidiyorum,smyrna tüp bebek merkezinde yapıyor operasyonları.

yaa canım sen transfer sonrası bekleme aşamasındasın değil mi?eğer öyle ise bu söylediklerin direk hamilelik belirtileri çünküdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…