2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı

canım bunlar aldığın progesteronun etkileri ama umarım devam ederve hamilelik belirtileri haline gelir

selam kızlar uzun zamandır buralara uğramıyordum.en son aşılama yaptırıp sonucu negatif olunca sanırım ümidim kesildi ve bu siteye bile girmek istedim.Neyse geçen hafta tekrar doktoruma gittik ve muayeneden sonra tüp bebek yapmaya karar verdik.Bende interfilite kısırlık durumu mevcut.Yani hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyorum.Maddi sıkıntılardan dolayı Haziran ayından önce bunu yapamayacam.Bu konu hakkında pek bi fikrim yok beni bilgilendirirmisiniz.İlk önce hangi aşamalardan geçiliyor neler yapılıyor.Ve SSK tüp bebeğin bi kısmını karşılıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan varsa çok memnun olurum.

Arkadaşlar bide ben Medicana International hastanesinde tedavi gördüm ve tüp bebeğimide orada yaptıracam.Bu hastanede tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alan varmı ? Yakın zamanda yaptırdıysanız maliyeti ne tuttu?

hadi gözün aydin canim,gün geldi catti desene...dogum gününde annelerine büyük hediye olur canim insallah...::CüvCüv::ecrin_bebek:

çok mutlu oldum msj okurken bizler özeliz çoğu insanlar bunu bilmesede biz özeliz.ve burda birbirimizin gözyaşının sebebini mutluluğunun anlamını en iyi bizler anlıyoruz.amin canım amin tüm edilen dualara amin.yaşasın tüplerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:lepi::lepi::lepi:zafer senindir arkadaşım.meleklerini alınca söyle onlara sana sıkı sıkı tıtunsunlar.canım ilk 3 gün çok önemli zaten tutunma 3 gün içinde olursa oluyor lütfen dikkat et kendine.yeğenlere bizden selam bekliyoruz onları heyecanla

simall ben bekleme aşamasındayım transferim oldu 5.günüm zaman hiç geçmiyo

ayyy geçmez tabii canım yaaa!!!offf ama olsun alacağın olumlu sonucu düşün!değecek inşallah!:Saruboceq: ama sorduğun sorular göğüs büyümesi ağrıması ve uçların koyulaşması hamilelik belirtisi canım benim:teytey: benim bi arkadaşımda hamile kaldı günlerce göğüs ağrısı çekti çok şişti göğüsleri felan, süt vermeye hazırlanıyorlar:teytey::teytey:inşallah canım benim:Saruboceq:

yaaa canım benim ne kadar içten ne kadar samimi ne kadar sevgi dolu yazıyorsun seni okurken hep gözlerim doluyorsenağlama canım yaaaa inşallah evet ilk 2-3 gün yatmayı planlıyorum bütün düzenimi ona göre kurdum canım benima.s.:1hug:

evet canım bu konuda da çok haklısın bizler özeliz ve bebişlerimiz daha özel, bizi bizden başkası kimse anlamaz anlayamaz, zaten bunu çoğumuzda yaşıyoruzdur. yaşamayan bilemez işte bu duyguları.valla bu tedaviye karar verdiğimden beri, başladığımdan beri en çok burda geçirdiğim zamanda açılıyorum, rahatlıyorum, mutlu ve huzurlu oluyorum, hergün arkadaşlarımla buluşmuş gibi oluyorum. iyiki varsınız, hep aklımda ve kalbimdesiniz, iyiki bu site var. hepinizi çok seviyorummma.s.:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk:

ekşinin zararlı olduğu yanlış bir bilgi. sonuçta vücudumuzun her türlü besine ihtiyacı var. ayrıca bizim yediklerimizden bebişlerimizin ilerdeki damak tatları oluşuyor. yani yediğimiz herşeyin tadını alıyorlar dolayısıyla hertürlü yemek iyidir. Kivi de normaldede çok faydalı olduğundan hamilelikte öneriliyor canım...Meyvenin hangisi zararlı ki zaten değil mi:))))

Mrb arkadaslar lutfen bana yardım olun ya tup bebek dusunuyoruz ve ıstanbul avrupa yakasında onerebılecegınız ıyı bı tup merkezlerı varmı ve fıyatları hakkında bılgılendırırsenız sevınırız

egede canım benimde 8 yumoşum vardı ve 5. güne 6 tane geldi. birinci kalite 2 adet transfer yapıldı gerisini döndurduk. Ve şimdi çok şükür hamişim. Bu nedenle yumoş sayısı önemli değil hayatım.Sen bunları kafana takıpta stres yapma bebişlerin etkilenir sonra. ınşallah sende mutlu haberler alacaksın canım

seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı

canım dediğin belirtiler hamilelik belirtisi fakat bizim kullandığımız ilaçlarda yapıyor bu durumu (progesteron ilaçları) ama inşallah seninki ilaçlardan değildirde hamilesindir a.s.

hazeran bende medicana ınt. da Selman beyin hastsıyım ve ilk denememde allaha şükür tuttu. Benimle birlikte bebiş istiyoruz ve tuğbaa da orada yaptılar ve onlarda olumlu sonuç aldılar 3250 normalde ama indirimle 2750 ye düşüyor. ılaçlar ise kişiye göre değişiyor. Ama en az 1500 tutuyor. Tedavin şimdiden hayırlı olsın. Umarım sende olum lu haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın canım

merhaba hazeran,(aşılama sayfasından ben ) 3. aşılamamda negatif sonuçlanınca 1 ay ara verip tüp bebek tedavisine başladık. Benimde negatif sonuçlardan sonra herkes gibi çok moralim bozuldu .siteye arada bir girdim fakat uzun süre yazamadım.Tedavimle birlikte yeni umutlar yeşermeye başladı.güzel şeyler düşünüyorum İnşallah Allah tamamına erdirir bütün isteyenlerin.
Tedaviye gelince ;aşılama gibi adetin 2.günü dr a gittim.Hemen o gün koldan aşıya başladım.sabah akşam devam ediyorum bugün 6.gün dr dur diyene kadar devam.ayrıca hergün göbekten iğne devam.Aşılamaya göre çok ağır bir ilaç tedavisi var metobolizmamın bozulduğunu hissediyorum şimdiden .cuma günü kontrolum var sonraki safhaları yaşayıp görücem fazla düşünmemeye çalışıyorum İnşallah bu sefer olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.......
SSK konusunda fazla bilgim yok .tüp bebek için en az 3 sene evli olmak ve 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyormuş diye duydum. Biz daha 2 yıllık evliyiz ssk dan yararlanamıyoruz bu yüzden.Biz ilaç dahil 3500 tl ödeme yapıcaz.
Canım herşey gönlünce olur inşallah ,tekrar görüşmek üzere........

canım gözünaydın inşallah meleklerin sıkıca tutunacaklar hiç bırakmazlar güzel annelerini inşallah.sana dogum günü hediyesi olacak meleklerinnnn.iyi yıllara inşallah seneye evlatlarınla kutlarsınnn.aminnnnnnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…