seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı
İşteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyorinşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.
nesrinbar harika bir insansın tebrik ederim canım allahım seninde kucagını boş bırakmaz inşallah allahım en yakın zamanda versin :CüvCüv:herkese yardımcı oluyorsun emeklerin boşa gitmez inşallah allahım bu yoldaki herkese nasip etsim ya rabbim aminnnnnnn.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: süper anneeeeee...
İşteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyorinşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.
simall ben bekleme aşamasındayım transferim oldu 5.günüm zaman hiç geçmiyo
:lepi::lepi::lepi:zafer senindir arkadaşım.meleklerini alınca söyle onlara sana sıkı sıkı tıtunsunlar.canım ilk 3 gün çok önemli zaten tutunma 3 gün içinde olursa oluyor lütfen dikkat et kendine.yeğenlere bizden selam bekliyoruz onları heyecanla
çok mutlu oldum msj okurken bizler özeliz çoğu insanlar bunu bilmesede biz özeliz.ve burda birbirimizin gözyaşının sebebini mutluluğunun anlamını en iyi bizler anlıyoruz.amin canım amin tüm edilen dualara amin.yaşasın tüplerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İşteeeeeee yeni haberim!!! yarın sabah saat 9.5 ta yumoşlarıma kavuşucam canlarım benim! 4 tane döllenen yumurtanın 2 si birinci kalite 2 si normalmiş, kaç tane transfer ediceksiniz dedim yarın karar vericem dedi doktorum. bu arada gerçekten doğum gününüme denk geldi:) Allah'ıma şükürler olsun herşey çok güzel gidiyorinşallah sizlerinde dualarıyla güzel neticelenecek! hepinizi çok seviyorummmm kızlarrr!!!:1hug:a.s.[/QUOTE
hayatım şimdiden gözün aydın. Umarim bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar ve seninde hamiş haberini alacağız canım
seranes canım benim göğüslerimde çok ağrı var uçlarıda çok koyulaştı bu jelden olabilirmi sende nasıl bu kanıda bilgin varmı
selam kızlar uzun zamandır buralara uğramıyordum.en son aşılama yaptırıp sonucu negatif olunca sanırım ümidim kesildi ve bu siteye bile girmek istedim.Neyse geçen hafta tekrar doktoruma gittik ve muayeneden sonra tüp bebek yapmaya karar verdik.Bende interfilite kısırlık durumu mevcut.Yani hiç bir problem olmadığı halde hamile kalamıyorum.Maddi sıkıntılardan dolayı Haziran ayından önce bunu yapamayacam.Bu konu hakkında pek bi fikrim yok beni bilgilendirirmisiniz.İlk önce hangi aşamalardan geçiliyor neler yapılıyor.Ve SSK tüp bebeğin bi kısmını karşılıyor diyorlar bu konuda bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?