mehay nasılsn?benide eklermisn?Pzt iğnelere başlyz
mehay beni listeden silermisin vazgeçtim tedaviden.sizlere başarılar diliyorum. bir de biliyorsan özel yazışmalar nasıl yapılıyor benim ki kapalı nasıl açacağımı bilmiyorum. teşekkürler şimdiden
merhabalar kızlar bugün nasılsınız?kızlar ya listedeki hamişleri görünce heyecan bastı birden.inş. bir gün bizim ismimizin karşısındada pozitif ve hamiş yazacak tabiki Allahın izniyle.öpüyorum hepinizi
canim kontrol paneline gir sonrada ayarlariniz bolumune...ve ozel mesajlasma ayarlarini okeyle ve degisiklikleri kaydete tikla....
mehaycım dünden beri yoktum evde sizlerle görüşemedim testimi cuma 12. gün yaptırdım 114 çıktı normal günüm yarın bakalım yarın kan değerim kaç olacak listeye eklediğin için teşekkürler darısı tüm arkadaşlara sanada ,listene adayadayını da eklermisin değeri 219
mehaycım ben kimseyi unutmadım evde yoktum annem 13 gündür benim yanımdaydı bana bakmak için gelmişti dün onu yolcu ettim sonrada uzun uzun ağladım ev boş gibi geldi alışmıştım kendimi toparlamam gerekiyordu sen unutulduk deyince beni üzdün bizimde 3 aya kadar risk var neolacağı belli değil allah isteyene versin ve kucağına almayı nasip etsin öptüm seni herkeze selam
mehaycım dünden beri yoktum evde sizlerle görüşemedim testimi cuma 12. gün yaptırdım 114 çıktı normal günüm yarın bakalım yarın kan değerim kaç olacak listeye eklediğin için teşekkürler darısı tüm arkadaşlara sanada ,listene adayadayını da eklermisin değeri 219
ikiniz icinde coooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim benim canlarim Allah tamamina erdirsin insallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?