2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız.
transferleri olupda bekleyen arkadaşlar hadi bakalım olumlu sonuçlara sevinelim artık çoktandır hamiş haberi almadık.

:1hug:Simalciğim doğum günün kutlu olsun.umarım bu güzel günde bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve bundan sonraki doğum günlerinizi birlikte kutlarsınız canım...a.s.

a.s.a.s.simallcim doğum günün kutlu olsun Allahım sana yeni yaşında melekler versin.yeni yaş yeni umut yeni mutluluklar seninle olsun tüm sevdiklerinle uzun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.bugün mutlu habarlerle dön bizekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba 21 yumurta toplandı 14 ü toplanmış ne olur hepinizin dualarını bekliyorum bu ilk denemem

Ayse budak umariz ilk denemen son denemen olur, moral , moral, moral, bana söylenen ve çok inandığım bir şey. Allah yardimcin olsun, sonraki aşamlara çabucak geçersin inşallah !

Demet Yaren ben Amerikan hastanesinde yaptirdim. Genel olarak tdavi pahali biraz malesef 4000 dolar civarinda ama buna ilaclar dahil degil ilaclari da yaklasik 1000 TL civarinda düşünebilirsin Benim doktorum ruh halimi göz önüne alarak :))) bana yaklaşık 400-500 dolar indirim yapmıştı. Ama ekip olarak iyiler, sistematik ve herşeyi belgeye açıklamaya dayandırarak hareket ediyorlar en azından bilimin sana yalan söylemediğini gayet net görüyosun. Ben tavsiye ederim canım . Allah yardımcın olsun.

Simall doğumgünün kutlu olsun, bir arkadaşımın daha d.günüymüş bugün ona da kutlama msjı yazmıştım. sonra düşündüm onun ve senin için ne kadar başka anlamları var diye. Canım gülümsemen artsın, yolun açık, şansın bol olsun. HEpimiz duacıyız, git bebşlerini al, sıkı sıkı muahfıza et aramıza gel.

merhaba sakaduda evet hatırladım seni aşılama sayfasından :):) benim doktorum 2.aşılama için bana baskı yapmadı.Sonuç olumsuz olunca 3-4 ay beklemek istedim.Geçen gün kontrole gidince bana hiç stres yapmayalım direk tüp bebek yapalım şansın çok çok yüksek dedi.Hiç olmazsa bi kere para verirsin ama değer dedi ve beni çok umtlandırdı.Bakalım kısmetse haziran gibi yapmayı planlıyoruz.Canım inşallah ama inşallah olumlu haberlerle bize müjdeyi verirsin.Bunu canı gönülden istiyorum.allah herkese bunu nasip eder inşallah:)

simal doğum günün kutlu olsun canım:teselli:inşlah bir sonraki doğum gününü bebişinle kutlarsın arkadaşım

Son düzenleme:

Merhaba ben İstanbul Medicana Hasanesini sana önerebilirim.Tüp bebek bölümünde oldukça deneyimli bi kadroya sahipler.Bende buradan öğrendim ki bi çok kişi aynı hastanede tedavi görerek bebek sahibi olmuş.Ben geçen hafta Medicana 'dan fiyat aldım.Mart ayı için Dünya Kadınlar Gününe özel olarak indirim yapmışlar.2.600 YTL tedavi masrafı sanırım 1.500 ytl ortalama da ilaç parası var.Yani 4000-4500 YTL arası herşey içinde bi fiyat gözönünde bulundurabilirsin.Yolun açık olsun canım :)

simallcim doğum günün kutlu olsun canım herşey gönlünce olsun allah böyle her doğum günüde sana güzel haberler versin...buradan bebişlerimizin de doğum gününü kutlamayı bize nasip etsin...

ozlenozlem senin hamilelik nasıl gidiyo canım..senin ikiz değildi değilmi

İnşallah ilk defa yarın keseleri göreceğim. Yani şuan ikiz mi tekiz mi hiç bilmiyorum. Allahım hayırlısı ne ise onu versin canım.
Hamileliğe gelincede iki gün mide bulantısı oldu ama şimdi iyiyim canım. İnşallah böylede devam ederyerimseniben

Melilayda,
Bana trasfer sonrasinda yumurtalarin fotograflarini gosteren ve hucre yapisini anlatan bir kagit vermislerdi. Sana vermedilerse bile onlarda mutlaka oluyor sen de iste. yumurta kalitesi, kaç hücreli oldugu falan yazıyor.

Merhaba Serenanes
bir öğrenmek istiyorum.Bende 1.Tüp bebek denememde 3 tane embriyo ve 3C8H16 kalitesinde transfer ettiler.
Çok iyi dediler ama tutmadı.Transferim 20.02.09 da olmuştu.Geri kalan 5 embriyo dondurdular.Ancak bunlar tutarmı tutmaz mı diye endişe ediyorum.
Sendeki embriyo kalitesi nasıl dı?
Bilgi verirsen sevinirim.

simall nasılsın canım transferde herşey yolunda gitti mi sen ve meleklerin iyi mi kaç tane alıp geldiniz evinize çok soru sordum galiba ama merak ettim.bütün gün aklımdaydın.kendine dikkat et sevgiylehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…