kaç yumurta toplandı kaçı toplandı
merhaba 21 yumurta toplandı 14 ü toplanmış ne olur hepinizin dualarını bekliyorum bu ilk denemem
Mrb arkadaslar lutfen bana yardım olun ya tup bebek dusunuyoruz ve ıstanbul avrupa yakasında onerebılecegınız ıyı bı tup merkezlerı varmı ve fıyatları hakkında bılgılendırırsenız sevınırız
hazeran bende medicana ınt. da Selman beyin hastsıyım ve ilk denememde allaha şükür tuttu. Benimle birlikte bebiş istiyoruz ve tuğbaa da orada yaptılar ve onlarda olumlu sonuç aldılar 3250 normalde ama indirimle 2750 ye düşüyor. İlaçlar ise kişiye göre değişiyor. Ama en az 1500 tutuyor. Tedavin şimdiden hayırlı olsın. Umarım sende olum lu haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın canım[/QUOT
canım bu yazınla beni ne kadar mutlu ettiğini sen bile tahmin edemezsin :) şuan herşeyden önce sizin gibi bu yöntemle hamile kalmış insanlarla görüşmek beni inanılmaz derecede ümitlendiriyor.Bende medicana da Aysun hanım ın hastasıyım.Zaten ikisi beraber tüp bebek org.idare ediyorlar.İnşallah yüce rabbim bizim sesimizide duyarda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
merhaba 21 yumurta toplandı 14 ü toplanmış ne olur hepinizin dualarını bekliyorum bu ilk denemem
Mrb arkadaslar lutfen bana yardım olun ya tup bebek dusunuyoruz ve ıstanbul avrupa yakasında onerebılecegınız ıyı bı tup merkezlerı varmı ve fıyatları hakkında bılgılendırırsenız sevınırız
ozlenozlem senin hamilelik nasıl gidiyo canım..senin ikiz değildi değilmi
Melilayda,
Bana trasfer sonrasinda yumurtalarin fotograflarini gosteren ve hucre yapisini anlatan bir kagit vermislerdi. Sana vermedilerse bile onlarda mutlaka oluyor sen de iste. yumurta kalitesi, kaç hücreli oldugu falan yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?