2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bende 3 embr. var, 1 tanesi 6 hücreli 2. derece iyi kalitede, 1 tanesi 4 hücreli, 2. derece iyi kalite, 1 tanesi 8 hücreli en iyi kalitede. Bunlar onlarin kalite degerini gosteriyor ama tuttunması için garanti yok hiçbir embriyoda. Allah yüzüme gülerse umudum en azından 1 nin tutması ... Ben yanlış anlamadıysam seninkisi de 8 hücreli en iyi kalitede imis, ama moralini bozma dondurulmuslar dondurulmaya dayanacak kapasitede olanlar , çözüldüklerinde şansın daha düşük değil demek istiyorum. senin dondulurmuslarinin sansi az degil yani, ben 3. kalitede 4 hücreli olup da tutan embriyo biliyorum, bu iş biraz da kısmet meselesi galiba. allah yardımcın olsun arkadaşım.

kızlarrrrr Allah'ın izniyle yarın 2. tedavime başlıyorum.bugün randevumu aldım bakalım yarın neler olacak...Allah'ım hepimize yardım etsin....:Saruboceq:a.s. simall canım sen nasılsın.... merak ettim seni :1rolleyes: meleklerin nasıl kaç tane?? yerimseniben

Son düzenleme:
kızlar benim yengem bir çocuktan sonra dış gebelik geçirdiği için 6 senedir cocuk hasretinde, Tüp bebk yapmadan önce 2 kere aşılama yaptı, tutmadı.Daha sonra Ankara anatolia tüp b. merk. de tüp denemsi yaptı, o da olmadı ..sonra tekrar aşılama yaptı yine malesef olmadı. Böyle tecrübesi olan var mı?Sağ tüpü olmayan arkadaşlar varsa yengem gibi fikir verebilir ler mi?tşkler..

kızlar bişey sorucam şimdi bize ultrason gününe kadar cinsel ilişki yasak ya ilk ultrasondan sonra serbestmi olucak bunu merak edip soran varmı dr.una yada doktor açıkladımı....(ay çok unutandım bu soruyu sormaya)

özlenözlem bugun keseleri görecekti merak ettim ne yaptı acaba ikizmi tekmi...
simalll sende yoksun acaba sanada kaç transfer edildi...

canim insallah tedavin hayirli olsun,sonucuda bebeklerle dolsun:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım ben sormuştun mümkün olduğu sürece yapmayın dedi doktor.çünkü rahiç içi kaslarda hareket artıyormuş.buda düşük sebebi olabilirmiş.ama sen yinede doktoruna sor herkes için durum farklı olabilir.meleklerin ve sen nasılsınız selam söyle benden yeğenlerekaydirigubbakcemile3

canım hadi bakalım inşallah yolun hep aydınlık olur ikincide.rahat ol bu sefer tutacağına inan mutlu habarlarini bekliyor olacağız.kaydirigubbakcemile3

özlemözlem hadi bekliyoruz müjdeli haberi kaç meleğin var ve iyiler mi kaydirigubbakcemile3

canim insallah tedavin hayirli olsun,sonucuda bebeklerle dolsun:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım hadi bakalım inşallah yolun hep aydınlık olur ikincide.rahat ol bu sefer tutacağına inan mutlu habarlarini bekliyor olacağız.kaydirigubbakcemile3

tedavin hayırlı olsun canım inşallah mutluluk haberlerini alırız

teşekkür ederim arkadaşlar... Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. :Saruboceq: inşallah hepimizin son denemeleri olur...a.s.

Kinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucize bebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.

delikafadulden CNM çokkkkkkkkk sevindim inan cnm...15 dakikada bir k k ya girip baktım geldinmi diye....:CüvCüv: çok sevindim allah tamamını erdirir inş. hayırlısıyla cnm...cnm bir şey sorcam hani 3 hafta sonra gidicen ya o zaman muayene parası vericekmisin...yoksa oda tedavinin içindemi cnm... merak ettim sadece...kaydirigubbakcemile5

Ayyy sağol hayatım. Sanırım bu ilk muayene sadece tedaviye dahil. Diğer seferde muayene ücreti ödeyeceğim. Benim bildiğim kadarıylada 1 ödeniyor 1 kontrol oluyor. Yani bu şekilde olacak.
Yarında inşallah senden güzel haberler alırız canım. Haberdar etmeyi unutma.. Bu arada saat kaçta gideceksin, ona göre takip edeyim

ozlenolzem çok sevindim, allah tamamına erdirsin canım, mercimeğini kucağına almayı nasip etsin. Hangi merkeze gittiğini yazarsan sevinirim

ozlen ozlem allah tamamına erdirsin, bebişini kucağına aldığın günü de nasip etsin herşeyden evvel. çoooooookkkkkkkk süpper bi haber bu :))

melilayda hayatım ben medicana ınternatıonal da Selman bey in hastasıyım. Burda Tuğbaa da aynı yerde Aysun hnm ın hastası birer gün ara ile hamiş olduğumuzu öğrendik.
Merkezden ve ilgilerinden çok memnunum. Herşeyden önce Selman bey okadar sakin ki karşısındakini gerçekten sakinleştirip güven hissi veriyor. Birne çok net konuşuyor. % 90 lar gibi uçuk oranlar vermiyor ki tutmazsa kişinin psikolojisi etkilenmesin diye ve boşa hayal kurdurmuyor. Buda ona güvenmeni sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…