canim insallah tedavin hayirli olsun,sonucuda bebeklerle dolsun:CüvCüv::ecrin_bebek:kızlarrrrr Allah'ın izniyle yarın 2. tedavime başlıyorum.bugün randevumu aldım bakalım yarın neler olacak...Allah'ım hepimize yardım etsin....:Sarnim t6euboceq:a.s. simall canım sen nasılsın.... merak ettim seni :1rolleyes: meleklerin nasıl kaç tane?? yerimsenhiben
kızlar bişey sorucam şimdi bize ultrason gününe kadar cinsel ilişki yasak ya ilk ultrasondan sonra serbestmi olucak bunu merak edip soran varmı dr.una yada doktor açıkladımı....(ay çok unutandım bu soruyu sormaya)
kızlarrrrr Allah'ın izniyle yarın 2. tedavime başlıyorum.bugün randevumu aldım bakalım yarın neler olacak...Allah'ım hepimize yardım etsin....:Saruboceq:a.s. simall canım sen nasılsın.... merak ettim seni :1rolleyes: meleklerin nasıl kaç tane?? yerimseniben
canim insallah tedavin hayirli olsun,sonucuda bebeklerle dolsun:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım hadi bakalım inşallah yolun hep aydınlık olur ikincide.rahat ol bu sefer tutacağına inan mutlu habarlarini bekliyor olacağız.kaydirigubbakcemile3
tedavin hayırlı olsun canım inşallah mutluluk haberlerini alırız
Kinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucizebebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.
Kinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucizebebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?