2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ozlenözlem canım tebrik ederim bebişini gördün Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah bizede dua et canım hamilelerin duaları kabul olur

ozlenözlem canım tebrik ederim bebişini gördün Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah bizede dua et canım hamilelerin duaları kabul olur

canım benim inan hergün kendimle birlikte sizler içinde dua ediyorum. Biliyorum ki Allahın izni ile sizlerde mutlu haberler alacaksınız hayatım. Allahım isteyen herkesin, özellikle bu yolda çabalayan herkesin emeklerini boşa çıkarmasın ve biran önce kucaklarımız dolsun:Saruboceq::Saruboceq: :lepi::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5 cnm saat 1.30 randevum...inş. bende güzel haberler veririm cnm...delikafadulden

canım gözünaydın allahım kucagına almayıda nasip etsin inanki çok duygulandım sanki ben yaşadım iyi bak mercimegine artık bizleride duanda geçirirsen seviniriz allahım tüm isteyenlere tattırsın ya rabbim aminnnnn.

SLM KIZLAR DURUMUMDAN HABERDAR ETMEK ıÇıN AÇTIM PC Yıdün doktora gittim konturolüm vardı yumoşlara baktı dr um gelişmeleri gayet güzel dedi ve ilacımın dozunu düşürdü birde tumurtalarım çatlamasın diye iğne verdi bugün onları yaptım yumurtalarım 8 9 10mm arasında deyişiyo büyüklükleri yarın gene konturolüm var bide şunu sormak istiyorum sizlere yumurtaların toplanması için kaç mm olması gerekiyo doktoruma sormayı unutmuşumda daha doğrusu okadar soru soruyorumki doktoruma bunu sormaya fırsat bulamadım sizleri öpüyorum canlarım hepinize yazılarınızdan dolayı çok teşekkürler a.s.

canım çok ama çok sevindim.:1hug: Allah bir nefeste kolayca kucağına almayıda nasip etsin.duaların için teşekkür ederiz :dance: inşallah Allah kabul eder :dance: acayip duygulandım ve çok mutluyum verdiğin habere :sm_cool: çok çok çokkkkkkk sevindim canımmm :1hug::1hug::1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

tebrikleeeerrrr allah sonuna kadar sıkıntısız ilerlemeyi nasip etsin !!!!

akasya 16 mm -20 mm civarında toplanıyor genelde , benimkiler 18 mm civarındaydı ortalama mesela.

maşallah sübhanallah çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlerin başıına biliyosun bende çarşamba gidiyorum...inan çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım cevabın için tşk ederim.O kadar çok araştırıyorum ki bazen uyku tutmuyor.Çok istiyorum o yüzden hep aratırma yapıyorum ama iyi birşey yapmadığımıda biliyorum.allahım hepimize en hayırlısını versin isteyen herkese tez zamanda gönlündekine kavuşmasını diliyorum.
Tşk ederim cevabın için.burdaki destek gerçekten çok güzel allah tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin.

canım inan benimde gözlerim doldu.senin adına çok sevindim allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda hayırlısınla bebişini kollarına alıp koklarsın...
darısı tüm bebiş isteyenlere nasip etsin.sen hepimiz için dua et olurmu seninki şimdi kabul olur...

ben umut tüp bebekte yaptırdım canım 800 verdim, çok demişler başka yerleride araştır

Arkadaşlar ben nışantaşında Grup med diye özel muayeneye gidiyorum ve burası fulyadaki cerrahi hastanesindeki tüp merkezi ile çalışmakta.Ben burda ilk aşılamamı ve ilk tüp bebeğimi yaptım negatif sonuç aldım.Kendim Sinanoba oturuyourm ve Yeni açılan international beylikdüzü medicana ya gitmeye düşünüyorum.Dr.Selman beyi bir kaç kez tv de izledim ve tesadüfen Medicana ya annem için gitdiğimizde dr. panosunda ismini gördüm.Ama randevu alıp konuşmaya gidemedi.Burda da sizlerin oraya gittiğini ve memnun kaldığınızı öğrenince açıkcası gitmeyi düşnüyorum.
Sadece ilk tüp bebek ten kalan dondurulumuş embriyolarım var.Onlarla denemek istiyorum ama çözüldükten sonra sağlıklı olurmu bilmiyorum.
Donduurlmuş ile deneme yapan arkadaş var ise bilgi rica ediyorum.
tşk

ben ekim 2008 de verdim yumurtalari OHSS sendromu oldum ve ertelendei transferim, mecburen dondurdular. şimdi o dondurulmuşlardan çözülenler var bende. sonucunu sana Salı - Perş günü söyleyebilirm . ama çözüldükten sonra sağlıksız olacaklar diye düşünme, bir sürü insan çözülenlerle hamile kalıyor.

ağlattın beni ama mutluluktan öyle sevindim ki özlem Allaha kucağına almayı ve sağlıklı bir evlet yetiştirmeyi de nasip etsin sana ve ailene.özlemin... özlemi sona erdi hasret bitti desene devamınıda büyük bir mutlulukla yaşaman dileğiyle.yazdıklarını okurken bu yolda sabrımızın sonunun ne büyük bir hediyeyle sonuçlacağını düşündüm.bugün içimde büyük korkularla uyandım bilirsin işte ya bu seferde olmazsa diye.yazdıkların beni silkeledi ve kendime geldim sen dualarımdasın senin dualarında olmak dileğiyle.güzel ANNEYE sevgilerlekaydirigubbakcemile3

Peki kaliteleri neydi biliyormusun?İnşallah hayırlı haberler verirsin canım.
Hayırlı haberlerini bekliyorum
Tşk.

:Saruboceq:kızlar hamd olsun kalp atışlarını gördümsenağlama....allahım herkese nasib etsin...çok değişik duygular...2 hafta sonra tekrar çağırdı...pıt put atıyo yadelikafaduldencanım benim ya.....artık hamileyim gibime geliyor...alışıyoruz artık...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…