ozlenözlem canım tebrik ederim bebişini gördün Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah bizede dua et canım hamilelerin duaları kabul olur
Ayyy sağol hayatım. Sanırım bu ilk muayene sadece tedaviye dahil. Diğer seferde muayene ücreti ödeyeceğim. Benim bildiğim kadarıylada 1 ödeniyor 1 kontrol oluyor. Yani bu şekilde olacak.
Yarında inşallah senden güzel haberler alırız canım. Haberdar etmeyi unutma.. Bu arada saat kaçta gideceksin, ona göre takip edeyim
Kinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucizebebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.
Kinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucizebebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.
canım gözünaydın allahım kucagına almayıda nasip etsin inanki çok duygulandım sanki ben yaşadım iyi bak mercimegine artık bizleride duanda geçirirsen seviniriz allahım tüm isteyenlere tattırsın ya rabbim aminnnnn.
SLM KIZLAR DURUMUMDAN HABERDAR ETMEK İÇİN AÇTIM PC Yİdün doktora gittim konturolüm vardı yumoşlara baktı dr um gelişmeleri gayet güzel dedi ve ilacımın dozunu düşürdü birde tumurtalarım çatlamasın diye iğne verdi bugün onları yaptım yumurtalarım 8 9 10mm arasında deyişiyo büyüklükleri yarın gene konturolüm var bide şunu sormak istiyorum sizlere yumurtaların toplanması için kaç mm olması gerekiyo doktoruma sormayı unutmuşumda daha doğrusu okadar soru soruyorumki doktoruma bunu sormaya fırsat bulamadım sizleri öpüyorum canlarım hepinize yazılarınızdan dolayı çok teşekkürler a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
ben umut tüp bebekte yaptırdım canım 800 verdim, çok demişler başka yerleride araştır
ben ekim 2008 de verdim yumurtalari OHSS sendromu oldum ve ertelendei transferim, mecburen dondurdular. şimdi o dondurulmuşlardan çözülenler var bende. sonucunu sana Salı - Perş günü söyleyebilirm . ama çözüldükten sonra sağlıksız olacaklar diye düşünme, bir sürü insan çözülenlerle hamile kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?