:Saruboceq:kızlar hamd olsun kalp atışlarını gördümsenağlama....allahım herkese nasib etsin...çok değişik duygular...2 hafta sonra tekrar çağırdı...pıt put atıyo yadelikafaduldencanım benim ya.....artık hamileyim gibime geliyor...alışıyoruz artık...kaydirigubbakcemile2
Peki kaliteleri neydi biliyormusun?İnşallah hayırlı haberler verirsin canım.
Hayırlı haberlerini bekliyorum
Tşk.
merhaba ozlen tebrıkler bende dun kalp atışı için dr gıttım.bende goz yaslarımı tutamadım.allahım bu duyguyu herkeze nasıb etsın.bu bır mucıze dusunsene 1 cm bıle degıl ama kalbı var ve cok sukurkı atıyo.allahım sen cok buyuksun.butun arkadaslara bu duyguyu tattırsın allahım.sen neler yapıyosun ben hala normal hayatıma donemedım.yanı hala hareketlerım kısıtlı korkuyorum evden cok cıkmıyorum.senı merak edıyorumKinder, Tuğba ve Nesrin iraz önce eve geldim hemen bilgisayarı açtım valla. Allahıma şükürler olsun bebişimi gördüm. Bir tane mercimeğim var. Kalp atışı muhteşemdi. Eşimin, annemin ve benim gözlerimiz dolu dolu oldu valla. Bu resmen bir mucizebebişim orada öyle yatıyor ve kalbi pıt pıt atıyor. Doktor şuan tırnak kadar dedi. Birde onların hesaplamasına göre 7+2 günlükmüş. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Rutin testlere başlanacakmış.
Kızlar inanırmısınız artık şimdi kendimi resmen hamiş hissediyorum. Kurban olduğum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın... Tedavide olan bütü arkadaşlar sizler içinde dua ediyorum canlarım.
:Saruboceq:kızlar hamd olsun kalp atışlarını gördümsenağlama....allahım herkese nasib etsin...çok değişik duygular...2 hafta sonra tekrar çağırdı...pıt put atıyo yadelikafaduldencanım benim ya.....artık hamileyim gibime geliyor...alışıyoruz artık...kaydirigubbakcemile2
1 tanesi çok iyi kalite , 1 tanesi iyi kalite, 1 tanesi de iyi-orta arası gibi:)) teknik kısmını boşverdim. Şahit olduğum şey çok iyi kalite olmayanların bile bebeklerinin olduğu, buna kafayı takma sakın, sen onları muhafıza etmekle harca enerjini tatlım. allah hepimize hayırlı sonuç verir umarım.
Merhaba kızlarrrr, canlarım benim, doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederima.s. sdsmt canım başarılar inşallah Allah yüzünü güldürür. özlenözlemcim canım tebrik ederim, gözün aydın.
şimdi size başımdan geçenleri anlatıcam kızlar, merak edeceğinizi biliyodum zaten eve geleli 2 saat oldu daha sizinle paylaşmaya geldim. transfer günü gittim embriyolar çok güzel dedi doktorum, transferimde başarıyla gerçekleşti, doktorum geldi transfer sonrası ve herşey 4x4 lük dedi,hamile kalmaman için hiçbi sebep yok seni şimdiden tebrik ediyorum dedi. çok mutlu olduk. kayınbabam sağolsun oda tuttu pekte gzüeldi odalar, kıpırdamıyım yola gitmiyimde aman bişey olmasın diye. akşama eşim geldi annesi babası benim annem ve babam süpriz yapmışlar doğumgünümü kutladık hastanede,herşey bu kadar güzel giderken benim karnımda süekli bir gaz ağrısı vardı, akşam baya arttı tuvaletede çıktım ama geçmek bilmedi bütün gece uyuyamadım ağrıdan ve gazdan öldüm sabah doktoru aradık beni hemen dokuy eylül üniversite hastanesine yolladı bi ton yol sözde eve gitmemiştik bişey olmasın diye.neyse gittik yatırdılar beni hafif ohss teşhisi kondu, dün öğlenden beri serum yiyorum tabi moralimde çok bozuldu baya üzüldüm ağladım hastanede baya hareket etmek zorunda kaldım çünkü ultrasona girdim bir sürü serum stres anlatamam yani. sakındıkça daha kötü oldu eve 1-2 saat önce geldim yorgunluktan stresten üzüntüden ve uykusuzluktan beter bi haldeyimdoktor embriyolar hiçbişey olmamıştır merak etme sakın diyor ama işte baya terslikler oldu, Allah'ım hayırlısını verir inşallah!
işte böyle bir macera yaşadım kızlarmalesef
simall çok geçmiş olsun canım merak etme sen Rabbim ol dedikten sonra olacaktır bişey olmamıştır sen canını sıkma moralini düzgün tutmaya bak
Canım ya sıkma canını gönlünü ferah tut.Ne güzel bak özel odalar vs.Gaz hep oluyor ve geçer merak etme...
Güzel şeyler düşün.
OHSS ne demek?Açıklarsan sevinirim
İyi haberlerini bekliyoruz.allah hayırlısını nasip etsin...
Merhaba kızlarrrr, canlarım benim, doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederima.s. sdsmt canım başarılar inşallah Allah yüzünü güldürür. özlenözlemcim canım tebrik ederim, gözün aydın.
şimdi size başımdan geçenleri anlatıcam kızlar, merak edeceğinizi biliyodum zaten eve geleli 2 saat oldu daha sizinle paylaşmaya geldim. transfer günü gittim embriyolar çok güzel dedi doktorum, transferimde başarıyla gerçekleşti, doktorum geldi transfer sonrası ve herşey 4x4 lük dedi,hamile kalmaman için hiçbi sebep yok seni şimdiden tebrik ediyorum dedi. çok mutlu olduk. kayınbabam sağolsun oda tuttu pekte gzüeldi odalar, kıpırdamıyım yola gitmiyimde aman bişey olmasın diye. akşama eşim geldi annesi babası benim annem ve babam süpriz yapmışlar doğumgünümü kutladık hastanede,herşey bu kadar güzel giderken benim karnımda süekli bir gaz ağrısı vardı, akşam baya arttı tuvaletede çıktım ama geçmek bilmedi bütün gece uyuyamadım ağrıdan ve gazdan öldüm sabah doktoru aradık beni hemen dokuy eylül üniversite hastanesine yolladı bi ton yol sözde eve gitmemiştik bişey olmasın diye.neyse gittik yatırdılar beni hafif ohss teşhisi kondu, dün öğlenden beri serum yiyorum tabi moralimde çok bozuldu baya üzüldüm ağladım hastanede baya hareket etmek zorunda kaldım çünkü ultrasona girdim bir sürü serum stres anlatamam yani. sakındıkça daha kötü oldu eve 1-2 saat önce geldim yorgunluktan stresten üzüntüden ve uykusuzluktan beter bi haldeyimdoktor embriyolar hiçbişey olmamıştır merak etme sakın diyor ama işte baya terslikler oldu, Allah'ım hayırlısını verir inşallah!
merhaba ozlen tebrıkler bende dun kalp atışı için dr gıttım.bende goz yaslarımı tutamadım.allahım bu duyguyu herkeze nasıb etsın.bu bır mucıze dusunsene 1 cm bıle degıl ama kalbı var ve cok sukurkı atıyo.allahım sen cok buyuksun.butun arkadaslara bu duyguyu tattırsın allahım.sen neler yapıyosun ben hala normal hayatıma donemedım.yanı hala hareketlerım kısıtlı korkuyorum evden cok cıkmıyorum.senı merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?