Sdsmt meraba
canım benim seni tebrik ederim şimdiden.inşallah bu kadar zahmetin sonu rahmet olur ve bebişin yada bebişlerin yola çıkmışlardır. ne olkursa olsun canını sıkma Rabbim ol derse oluverir biliyorsun. güzel haberlerini bekliyorum canım Rabbim yardımcın olsun
canım çok büyük geçmiş olsun bende ohss olmuştum ve hayati tehlike altındaydım senin msj okurken ödüm patladı ben 13 gün kaldım hastanede.senin kısa zamanda çokmana inanılmaz sevindim.sakın korkma ve üzülme onlar seninle kalmak istediksen sonra kimse alamaz onları senden ohss bile:)))sevgilerle
simallcim hayırlısı olsun arkadaşım hiç kafanı takma böyle şeylere sen şimdi stresden uzak bir güzel dinlen ki bebişler güzel güzel tutunsunlar sana
kızlar bende bugün ilk muaynemi oldum ve puregon iğneyle tedavime başladım.
simalciğim lütfen üzülme...yumurtaların toplandığı zamanda sıkıntıyla karşılaştın ama sonu güzel bitti ve bugünlere geldin.inan şimdide sonunda güzel haberler alacaksın....
Simalcim meraba nolur üzme kendni böyle üzülmen dahada kötü bişy olmamstr insaallh hersy nasp meseles güçlü ol canını sıkma çünkü moral bozuklugu çok rol oynuyo bu konuda ben bikere tüp bebek yaptırmş biri olark yüksek derecede moralli ol dualarm seninle
:Saruboceq:kızlar hamd olsun kalp atışlarını gördümsenağlama....allahım herkese nasib etsin...çok değişik duygular...2 hafta sonra tekrar çağırdı...pıt put atıyo yadelikafaduldencanım benim ya.....artık hamileyim gibime geliyor...alışıyoruz artık...kaydirigubbakcemile2
canım benim çok tebrik ederima.s. hadi bakalım artık annişsin:CüvCüv: muckk:1hug:
Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkürler. Kusura bakmayın bu aralar sık giremiyorum bu nedenle arada girip bakıyorum ve cevap yazmaya çalışıyorum. Birşeyler atlarsam kusura bakmayın.
Tuğba ve bluenight canlarım sizlerinde bebişlerini tebrik ederim. Allahım hep birlikte sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada tedavisi devam eden arkadaşlar içinde dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda sizlerinde önce karnınızı sonrada kucaklarınızı dolsurur inşallah. :Saruboceq:
Allahım hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?