2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

simallcim hayırlısı olsun arkadaşım hiç kafanı takma böyle şeylere sen şimdi stresden uzak bir güzel dinlen ki bebişler güzel güzel tutunsunlar sana

kızlar bende bugün ilk muaynemi oldum ve puregon iğneyle tedavime başladım.
simalciğim lütfen üzülme... yumurtaların toplandığı zamanda sıkıntıyla karşılaştın ama sonu güzel bitti ve bugünlere geldin.inan şimdide sonunda güzel haberler alacaksın....

Arkadaşlar merabalar bende yaptırcm nşaallh ama ben ramazn bayramındn sonra düşünüyorm banada dua edn

Simalcim meraba nolur üzme kendni böyle üzülmen dahada kötü bişy olmamstr insaallh hersy nasp meseles güçlü ol canını sıkma çünkü moral bozuklugu çok rol oynuyo bu konuda ben bikere tüp bebek yaptırmş biri olark yüksek derecede moralli ol dualarm seninle

sağol canım inşallaha.s.

canım benim çok sağola.s. inşallah Allah'ım istedikten sonra olur tabii haklısın :Saruboceq: sağol canım!

canım tebrik ederim, inşallah hayırlı uğurlu güzel haberli bir yol olsun, burda bol bol kutlayalım inşallah canım!
evet belkide bu kadar sıkıntı sonucunda kat kat sevinmek içindir? diye düşünmek istiyorum. çok sağola.s.

inşllah canım inşallaha.s. haklısın nasip:Saruboceq: çok sağola.s.

canım benim çok tebrik ederima.s. hadi bakalım artık annişsin:CüvCüv: muckk:1hug:

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkürler. Kusura bakmayın bu aralar sık giremiyorum bu nedenle arada girip bakıyorum ve cevap yazmaya çalışıyorum. Birşeyler atlarsam kusura bakmayın.
Tuğba ve bluenight canlarım sizlerinde bebişlerini tebrik ederim. Allahım hep birlikte sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada tedavisi devam eden arkadaşlar içinde dua ediyorum. Allahım en kısa zamanda sizlerinde önce karnınızı sonrada kucaklarınızı dolsurur inşallah. :Saruboceq:
Allahım hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

cncm tşk. ya bir şey merak ettim beni 2 hafta sonra çağırdı acaba seni niye 3 hafta sonra çağırdı...:uhm:

merhaba kizlar, biraz dmadan duser gibi olacak ama sizlere bi sorum olacak...
10martta dondurulmus iki embriyo transferim gerceklesti, ve dun gece yani 11.gun idrar testi yaptim ve sonuc negatif çikti, sizce bu sonuc ne kadar dogrudur???

cnm benim bildiğim dondurulmuşlarda 15. gün çıkıyor...ama tamda emin değilim...test günün ne zamanki cnm...

sagol tubacim, test gunum 24mart, transferin 15.gunu, bende belki idrarda çikar diye dun gece test yaptim, bu benim 5.transferim, bu gune kadar sadece bi kere yuzum guldu o'da bir hafta surdu, dusukle bitti

arkadaşlar,
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz,
transfere hazırlananlar bol bol moral diliyoruz şimdiden, allah güç versin, transferi yapılanlara ( sİmal ozellikle sana ) 12 günü geçirecek sabır diliyorum, ben de OHSS olmuştum , 10 gün yattım daha doğrusu yatamadım ölüyorum sandım ama geçiyor bir ufak tavsiye CATAFLAM adlı ilaç hem yumrutalık ağrısını, hem vucuttaki ödemi çekip alıyor 1-23 gün içinde hızla normale dönüyor insan , gerçi umarım şimdiden geçmiştir.

sakın keyfinizi bozmayın tutacak mı tuıtmayacak mı diye düşünmek yok, bebişlerinizle konuşun , tutacak tuıtacak tutacak diyin başka bişi demeyin , çalışıp da izin alamıyorsanız en azından yöneticinizle falan konuşun kimse sizi yormasın, bebişlerden değerli değil kimse .

benim gibi transfer sonucunu bekleyenlere de allah bekleyecek sabrı versin , ben salı günü sonuç alıcam umarım sevinçli haber paylaşırım sizle.

sonucunu almış, bebişinin kalbini dinleyenlere de toptan tebrikler diyorum, allah sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin.

Bir liste yapalım bence hamişliğe hazırlananlar, hamiş olmayı bekleyenler, sonucu alıp hami,ş olanlar vs vs diye.. bu grup bayagı kalabalıklaşmaya başladı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…